Ανασκόπηση: Ασύρματο αφής Phiaton BT 460 με ακουστικά αφής

01 από 05

Σχεδιασμός & Άνεση

Τα ακουστικά Phiaton BT 460 διαθέτουν θήκη και καλώδια με επένδυση με τσόχα (χωρίς μπαταρία). Stanley Goodner /

Με τα χρόνια, η Phiaton αμφισβήτησε τη φορητή αγορά ήχου με βραβευμένα προϊόντα που συνδυάζουν το ομαλό ύφος και τις επιθυμητές πτυχές για μια φανταστική τιμή. Η εταιρεία γνωρίζει να προωθήσει σημαντικά χαρακτηριστικά ακουστικών, όπως ενεργό ακύρωση θορύβου (ANC), Bluetooth με υποστήριξη aptX , μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, βολικούς ελέγχους και πολλά άλλα. Παρουσιάστηκε στο CES 2016, το Phiaton BT 460 ανοίγει το προηγούμενο για προσιτά ασύρματα ακουστικά υπεράνω του αυτιού, ενώ παράλληλα αποπνέει ένα λεπτό νεύμα για το σχεδιασμό ενός από τους εξαιρετικά επιτυχημένους προκατόχους του.

Εκείνοι που είναι εξοικειωμένοι με τα ακουστικά Bluetooth Phiaton Chord MS 530 θα παρατηρήσουν αναμφισβήτητα την ομοιόμορφη ομοιότητα με το BT 460. Τα αρθρωτά, ωοειδές κύπελλα αυτιών διπλώνουν επάνω σε μια κεφαλής με βάση το σιλικόνης, για συμπαγή φορητότητα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε πως τα φλυτζάνια των ακουστικών BT 460 ακουμπούν ελαφρώς πίσω ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στον προσανατολισμό του μέσου ανθρώπινου αυτιού. Όλα τα πάρα πολλά μοντέλα ακουστικών διευθετούνται για αυτό το ευθύ, κάθετο στυλ που χάνει τα πλεονεκτήματα άνεσης / τοποθέτησης των κυρτών κυπέλλων, όπως αποδεικνύεται από το Phiaton BT 460.

Παρά την σχεδόν πλαστική κατασκευή, το Phiaton BT 460 δείχνει προσοχή στη λεπτομέρεια με το σχεδιασμό του. Σίγουρα, δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσετε τις γραμμές στις οποίες χωρίζονται τα ξεχωριστά κομμάτια, αν ελέγχετε λεπτομερώς. Αλλά οι άκρες τελειώνουν ομαλά με την αφή και η απλή, εναλλασσόμενη αντίθεση ματ λευκό και ασημί βοηθά στη διατήρηση μιας αυξημένης εμφάνισης. Το τολμηρό, κόκκινο ύφασμα που καλύπτει τα εσωτερικά μέρη κάθε ακουστικού δίνει στο Phiaton BT 460 ένα υπέροχο ποπ χρώμα. Αριστερά και δεξιά είναι επίσης διακριτικά επισημασμένα μέσα - ορισμένοι κατασκευαστές επιλέγουν ακόμα να σφραγίζουν ορατά L / R σημάδια στο εξωτερικό, το οποίο καταλήγει να φαίνεται πιο κολλώδες από ό, τι δεν είναι.

Συνολικά, το ελαφρύ πλαίσιο ακουστικών Phiaton BT 460 είναι ευέλικτο, αλλά σε ένα σημείο. Μετά την πλήρη επέκταση των φλυτζανιών αυτιών προς τα κάτω - υπάρχουν μόνο εννέα κλικ προσαρμογής που προσφέρουν ένα μέγιστο μήκος 1,125 δευτερόλεπτα - και στη συνέχεια το τράβηγμα τους μακριά το ένα από το άλλο (όπως θα ταιριάξετε τα ακουστικά πάνω από ένα μπάσκετ), εσείς μπορεί να δει πού βρίσκονται τα πιθανά σημεία στρες στην κεφαλής. Όσοι έχουν κεφάλια άνω του μέσου μεγέθους ή μικρότερα πιθανότατα δεν χρειάζεται να ανησυχούν πάρα πολύ για αυτό το είδος φθοράς. Αν θυμάστε να μην τεντώσετε περισσότερο από ό, τι είναι απολύτως απαραίτητο κατά την τοποθέτησή τους, το Phiaton BT 460 θα πρέπει να διαρκέσει - είναι ακόμα καλύτερο από πολλά άλλα που δοκιμάσαμε στο παρελθόν.

Αν και μόνο με ελάχιστη επένδυση, το τιμόνι είναι μαξιλάρι όπου μετράει για να καλύψει τα σημεία επαφής που γίνονται με κρανιά. Το Phiaton BT 460 ζυγίζει σε μόλις 240 γραμμάρια (8.4 oz). Σε συνδυασμό με την εύκαμπτη, ομοιόμορφα κατανεμημένη δύναμη σύσφιξης των ακουστικών, δεν υπάρχει μεγάλη πίεση να υποχωρήσουμε στην κορυφή των περισσότερων κεφαλών. Ήταν εύκολο να τραγουδήσετε - να ακούσετε την ψυχαγωγία στα μέσα ενημέρωσης χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ένα πρόωρο διάλειμμα (αν και απαιτούνται διακοπές) λόγω συσσώρευσης κόπωσης.

Τα μαξιλαράκια αφρού που είναι τεχνικά θεωρούμενα ως υπερβολικά αυτιά, αλλά ελάχιστα για τα αυτιά μεσαίου μεγέθους, είναι μαλακά και (εκπληκτικά) καταφέρνουν να δημιουργήσουν πλήρη σφράγιση, παρά το γεγονός ότι το εσωτερικό είναι στη ρηχή πλευρά. Ωστόσο, όσοι έχουν πιο ευαίσθητα ή / και μεγαλύτερα αυτιά μπορεί να μην βρίσκουν την προσαρμογή εύκολη ή άνετη για τόσο πολύ καιρό. Κάποιοι από εμάς προτιμούν να έχουν κύπελλα πάνω από το αυτί που το κάνουν με την αποθήκη. Αλλά τουλάχιστον αυτές του Phiaton BT 460 προσφέρουν μεγάλη ποικιλία κάθετης και πλευρικής κίνησης. Μόλις τοποθετήσετε αυτά τα ακουστικά, φυσικά συμμορφώνονται με το σχήμα του προσώπου σας για να μετριάσουν τα σημεία πρέσσας. Εκτός από την τοποθέτηση σε θύλακες μόνο λίγες φορές, δεν είχαμε να κάνουμε μεγάλη προσαρμογή / επανατοποθέτηση κατά τη διάρκεια της φθοράς και ακρόασης με αυτά τα ακουστικά BT 460.

02 του 05

Χαρακτηριστικά

Το Phiaton BT 460 προξενεί τα βασικά ασύρματα ακουστικά μέσω του συνδυασμού στυλ, ήχου και υλικού. Stanley Goodner /

Με το πάτημα του κουμπιού τροφοδοσίας των ακουστικών εισάγεται μια φευγαλέα μουσική χορδή και γρήγορη δόνηση στο δεξί αυτί, ακολουθούμενη από χαιρετισμό φωνής. Ενώ μερικοί δεν θα / δεν ενδιαφέρονται για τους ήχους εκκίνησης ή τερματισμού λειτουργίας, άλλοι από εμάς έχουν αναβληθεί από ενοχλητικές και / ή μακρές ακολουθίες. Ευτυχώς, το Phiaton BT 460 είναι γρήγορο για την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση, αν και το δονητικό στοιχείο κινητήρα αισθάνεται πολύ απροσδόκητο και ασυνήθιστο - ειδικά επειδή δεν έχει κανένα άλλο σκοπό.

Το BT 460 της Phiaton δεν είναι τα πρώτα ή μόνο ακουστικά που παρέχουν στους χρήστες μη-πλήκτρα ελέγχου αφής πάνω από τη μουσική και την ένταση. Έχουμε δει αυτή τη λειτουργικότητα με άλλους, όπως το παλαιότερο Jabra Revo και τα νεότερα ακουστικά B & O Play Beoplay H8. Σύροντας ένα δάχτυλο προς τα εμπρός / πίσω και προς τα επάνω / κάτω στο δεξί ποτηράκι αυτιού του BT 460 χρησιμεύει για την αύξηση / μείωση της έντασης ήχου και την παράκαμψη / επανάληψη κομματιών αντίστοιχα. Η διεπαφή φαίνεται εξίσου ευαίσθητη σε ολόκληρη την επιφάνεια - εκτός από τις ακραίες ακμές - έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να πιέζετε σκληρά, να χτυπάτε το νεκρό σημείο ή να πετάτε το πλήρες μήκος κάθε φορά. Συνολικά, η εμπειρία αφής είναι ομαλή και ευαίσθητη. Η αναπαραγωγή / παύση, η οποία γίνεται με διπλό πάτημα, μπορεί να "χαθεί" αρκετά συχνά, ακόμα και με το σωστό ρυθμό. Εναλλακτικά, η ίδια λειτουργία μπορεί να γίνει με ένα πάτημα του κουμπιού τροφοδοσίας, το οποίο καταλήγει να είναι πολύ πιο αξιόπιστο.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό που καταλήγει να είναι πιο χρήσιμο από ό, τι ακούγεται είναι το έξυπνο παιχνίδι / παύση. Όπως συμβαίνει με μερικά άλλα ακουστικά, όπως το Plantronics BackBeat Sense / Pro ή το Parrot Zik 2.0, το Phiaton BT 460 παύει αυτόματα τη μουσική όταν αφαιρεθεί, ξαναρχίζοντας μόλις επανέλθει. Ένας αισθητήρας ενσωματωμένος στο δεξί κύπελλο ακουστικών ανιχνεύει τη διαφορά της εφαρμοζόμενης πίεσης και ενεργοποιεί τη λειτουργία μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Αν και είναι αρκετά έξυπνο - εάν η μουσική τυχαίνει να παίζει ενώ τα ακουστικά BT 460 είναι απενεργοποιημένα, παραμένει αναπαραγόμενα όταν είναι ξανά ενεργοποιημένα - το αυτόματο παιχνίδι / παύση αποτυγχάνει να ενεργοποιηθεί μία φορά σε μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το Phiaton BT 460 προσφέρει επίσης συνομιλίες φωνής χωρίς χέρια μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου, με διπλές βρύσες στην επιφάνεια αφής που χρησιμεύουν για να δέχονται ή να κλείνουν την τρέχουσα κλήση. Σε εσάς, η φωνή του άλλου ατόμου μπορεί να έχει έναν ίχνος ρινικής κατά περιόδους, παρά το ότι ακούγεται αρκετά πλήρης και παρών. Και σε αυτούς, η φωνή σας θα έρθει δυνατά, καθαρά και φυσικά, σαν να μιλούσατε μέσω ενός τηλεφώνου που κρατούσε στο πρόσωπό σας. Η χρήση hands-free μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση σε μερικούς χρήστες. Αλλά αν είναι, θα είστε ικανοποιημένοι με το πόσο καλά εκτελεί το BT 460 από την άποψη αυτή. Οι άνθρωποι δεν θα φανταζόντουσαν ποτέ ότι μιλούσατε μέσω ενός ζεύγους ασύρματων ακουστικών.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε άλλη συσκευή ήχου Bluetooth, τα Phiaton BT 460 ζευγάρια εύκολα όπως οτιδήποτε άλλο. Το Bluetooth 4.0 με aptX υποστηρίζει "ποιότητα ήχου CD", αλλά μόνο με συσκευές που υποστηρίζουν επίσης τον codec aptX - χρησιμοποιήσαμε ένα smartphone Samsung Galaxy Note 4 με FLAC χωρίς απώλειες και αρχεία MP3 320 kbps σε όλες τις δοκιμές μας. Διαφορετικά, όσοι ασχολούνται με τη μέγιστη πιστότητα μπορούν πάντα να συνδέσουν το καλώδιο ήχου 3,5 mm. Η λίστα προδιαγραφών του Phiaton BT 460 έχει ασύρματη εμβέλεια Bluetooth έως 33 πόδια (10 μέτρα). Μπορείτε να αναμένετε ότι η μέση συσκευή ήχου Bluetooth θα φτάσει μέχρι τα 24 πόδια περίπου πριν σπρώξετε τη σύνδεση. Στις πραγματικές μας δοκιμές, τα ακουστικά Phiaton BT 460 διαχειρίζονται μια σταθερή λειτουργική περιοχή 32 ft πριν από μια απότομη διακοπή. μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να περιπλανηθείτε στις γωνίες ή / και τα εμπόδια χωρίς να χάσετε τη μουσική τόσο γρήγορα.

Το Phiaton BT 460 έρχεται με μια σκληρή θήκη με επένδυση από σπρέι που σίγουρα βοηθά στην αντιστάθμιση της μάλλον ελαφριάς, μέτρια ανθεκτικής κατασκευής των ακουστικών. Αυτή η περίπτωση είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη θραύση, επομένως μπορείτε να την πετάξετε σε μια τσάντα με άλλα εργαλεία χωρίς να δώσετε μια δεύτερη σκέψη. Στο εσωτερικό, υπάρχει πρόσθετος χώρος με δίχτυ που μπορεί να αποθηκεύσει τα καλώδια ήχου micro USB και 3,5 mm. Εάν διαθέτετε ένα φορητό ακουστικό DAC / AMP - κατά προτίμηση κάτι που δεν είναι τόσο μεγαλύτερο από ένα FiiO K1, HRT dSp ή Cambridge DacMagic XS - μπορείτε να το πετάξετε και εκεί. Ίσως ακόμη και μια συμπαγής εξωτερική μπαταρία (περίπου 4000 mAh χωρητικότητας) για φόρτιση, αν το πιέζετε στο κενό που γίνεται ανάμεσα στην κεφαλή και τα διπλωμένα κύπελλα.

03 του 05

Ηχητική απόδοση

Τα ακουστικά Phiaton BT 460 παρέχουν στους χρήστες μη-πλήκτρα ελέγχου αφής στη μουσική και την ένταση. Stanley Goodner /

Τα ακουστικά Phiaton BT 460 έχουν σχεδιαστεί αρκετά καλά ώστε το ασύρματο Bluetooth να προσθέτει μόνο ένα ελάχιστο ποσό λευκού σφετερισμού στο δάπεδο θορύβου . Παρόλο που εξακολουθείτε να ακούτε ένα αχνό "κλικ" ακολουθούμενο από μεγαλύτερη σιωπή μετά τη διακοπή της μουσικής, πιο ήσυχα κομμάτια τραγουδιών παραμένουν αρκετά καθαρά. Δεν υπάρχουν δείκτες τόνων για την προσαρμογή της έντασης με τα ακουστικά Phiaton BT 460, εκτός από όταν έχετε επιτύχει το μέγιστο ή το ελάχιστο. Παρόλο που ο ελάχιστος όγκος ουσιαστικά λειτουργεί ως σίγαση, δεν παραμένει έτσι μετά την αποσυμπίεση, καθώς τα ακουστικά ανεβάζουν αυτόματα την ένταση πάνω από ένα επίπεδο.

Η ανύψωση τόσο της συνδεδεμένης συσκευής όσο και των ακουστικών σπρώχνει τα ντεσιμπέλ σε μια κλίμακα που τα περισσότερα θα θεωρούσαν μεταξύ "άβολα" και "σχεδόν οδυνηρά". Επομένως, αν θέλετε να ακούσετε δυνατά, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να περάσετε. Χρειάζεται να ωθήσει την ένταση σε αυτό το άβολο εύρος πριν αρχίσει να στρεβλώνει η μουσική. Οποιαδήποτε συσκευή ηχείων που ωθείται πέρα ​​από την ιδανική έξοδο της θα αρχίσει να θέτει σε κίνδυνο τον ήχο . Με τα ακουστικά Phiaton BT 460, η στρέβλωση εκφράζεται με πιο έντονα / ανώμαλα φώτα, τεντωμένα / κουραστικά φωνητικά, πλούσια μέσα, φουσκωμένα χαμηλά και μέτρια θόλωση των άκρων και συνολική ποιότητα απεικόνισης.

Οι ιδιότητες απομόνωσης των μαξιλαριών με μαξιλαράκια είναι τα ίδια για την πορεία. Μπορείτε να περιμένετε να μειώσετε κάποιο θόρυβο περιβάλλοντος / περιβάλλοντος ενώ φοράτε τα ακουστικά BT 460, αλλά όχι πολλά. Ο διαρρηγμένος ήχος διαχειρίζεται καλύτερα, καθώς μπορείτε να στρέψετε την ένταση αρκετά ψηλά πριν κάποιος που κάθεται λίγα μέτρα μακριά από εσάς θα έχει κάποια ιδέα ότι παίζετε μουσική. Βρήκαμε ότι η άνετη ένταση ήχου ακρόασης θα ρυθμιστεί από 25 έως 40 τοις εκατό στη συνδεδεμένη συσκευή εάν τα ακουστικά φτάσουν στο μέγιστο.

Τα ακουστικά Phiaton BT 460 εκπέμπουν απολαυστικές μελωδίες, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις για την ηχητική υπογραφή και τα είδη μουσικής . Η ηχητική σκηνή είναι αισθητά ευρεία με αρκετό ύψος κεφαλής, έτσι ώστε η απόδοση να μην αισθάνεται περιορισμένη ή τσαλακωμένη. Το βάθος είναι καλό, το οποίο βοηθά να προσθέσετε στο επίπεδο του ρεαλισμού. Η κίνηση μεταξύ της αριστερής και της δεξιάς πλευράς είναι ενεργή, με στοιχεία που εμφανίζουν αξιοπρεπή απεικόνιση στις αντίστοιχες θέσεις τους. Μπορείτε να περιμένετε να ακούσετε αρκετά από τα κομψά λεπτομέρειες καθώς και τα δυνατά. Αλλά αυτό εξαρτάται επίσης. Τα ακουστικά Phiaton BT 460 έχουν μια ηχητική καμπύλη σχήματος V, η οποία δίνει έμφαση στα υψηλά και τα χαμηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια των μετρητών , τα οποία δεν θα είναι ιδανικά για όλους τους ανθρώπους (ειδικά οι καθαροί) ή τους τύπους μουσικής.

Ενώ η έμφαση σε σχήμα V του BT 460 δεν είναι απαραίτητα έντονη ή υπερβολική, είναι προφανές. Αυτά τα ακουστικά δείχνουν ένα κομμάτι της προστιθέμενης αξίας τους γενεαλογικό τρόπο με το πώς οι μεταβολές στο βήμα ή τον όγκο μπορεί να φανεί ελαφρώς αφύσικο κατά καιρούς, ειδικά καθώς η μουσική μετακινείται μέσω των μέσων. Αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τμήματα μουσικών κομματιών που εμφανίζουν αχνές άκρες και / ή σε έναν αραιά εκλεπτυσμένο ήχο, αν και τα φωνητικά τείνουν να εμφανίζουν σπάνια κάποια οργή . Αλλά για τα ακουστικά που δεν θα θεωρούνται ως hi-res από τους περισσότερους, το Phiaton BT 460 κρατά τα δικά του για καθημερινή απόλαυση.

04 του 05

Απόδοση ήχου (συνέχεια)

Τα ακουστικά Phiaton BT 460 διαθέτουν κύπελλα αυτιού ωοειδούς σχήματος που διπλώνουν για συμπαγή φορητότητα. Stanley Goodner /

Τα Hi-καπέλα και τα κύμπαλα διατηρούν έναν ομαλό μεταλλικό ήχο, συντρίβοντας και ξεθωριάζοντας όμορφα με την πολύ σπάνια λάμψη ή τσιντσιές. Υπάρχει αρκετό βάθος στο επίπεδο λεπτομέρειας, που μπορείτε να σηκώσετε σε μερικά ξυλώδη κτυπήματα από μπαστούνια που χτυπάνε εναντίον του ορείχαλκου. Τα χορδιστικά και τα αιολικά όργανα παίζουν ασταμάτητα και συναντώνται σαφώς με αρκετά καλά καθορισμένες άκρες. Πολλές αλληλεπικαλυπτόμενες δραστηριότητες (π.χ. αύξηση της πολυπλοκότητας του ίχνους) μπορούν να οδηγήσουν σε ανάμειξη ήχου, αλλά όχι στο σημείο που προκαλεί αρνητική επίδραση στη μουσική. Παρά την ώθηση στα υψηλά επίπεδα, τα ακουστικά Phiaton BT 460 εξακολουθούν να αποδίδουν πιο χαλαρή απόδοση - μπορεί να βρεθείτε λίγο περισσότερο για περισσότερα.

Καθώς η μουσική μετακινείται προς τα κάτω, το Phiaton BT 460 παραμένει ως επί το πλείστον στερεό σε σχέση με τον τόνο και την υφή. Ενώ η σαφήνεια είναι καλή, έχει την τάση να ακούγεται γεμάτος όταν υπάρχει μεγαλύτερο βάθος των στρωμάτων. Αν απολαμβάνετε μουσική που αναδεικνύει φωνητικά και όργανα μεσαίας συχνότητας, το Phiaton BT 460 δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από ένταση και έκφραση. Αλλά το ζήτημα για ορισμένους μπορεί να βιώνει χωνευτό ήχο, ειδικά όταν οι μέσες αντιπαραβάλλονται με τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα. Μεσαία κέρατα και σάλπιγγες μπορεί ακόμα να φέρουν αυτό το χαρακτηριστικό λουστραρισμένο τόνο, αλλά ορισμένες λεπτομέρειες μπορούν συχνά να μείνουν φαινομενικά κάπως παραμορφωμένες και λιγότερο καθορισμένες.

Η ηχητική καμπύλη σχήματος V παρουσιάζεται με άλλους τρόπους, όπως όταν τα φωνητικά εφεδρείας / αρμονίας μεσαίας τάσης ακούγονται απότομα, σε αντίθεση με μια φωνή που τραγουδάει πλούσια και ξεκάθαρη στους ανώτερους καταχωρητές. Τα φωνητικά μπορούν να ακούγονται ελαφρώς, καθώς μεταβαίνουν μεταξύ των κορυφών και των μέσων. Μεσαία φωνητικά μπορούν επίσης να ωθήσουν πίσω από τα όργανα, ακούγοντας ότι έρχονται από το πίσω μέρος της σκηνής αντί της μπροστινής και το κέντρο με την κιθάρα μολύβδου. Και τα ακουστικά Phiaton BT 460 μπορούν να συναντηθούν ως λίγο χρωματισμένα και εύθραυστα, όπως η μετάβαση των μέσων στα χαμηλά, κυρίως με προεξέχουσες ηλεκτρικές κιθάρες (π.χ. hard rock ή heavy metal).

Αν και σπάνια, με βάση τη μουσική που μπορείτε να ακούσετε, δεν είναι πολύ δύσκολο να εξοικειωθείτε με τις λεπτές αλλαγές στο μεσαίο ήχο. Αλλά τότε θα βρείτε πολλά άλμπουμ που παίζουν στα πλεονεκτήματα των ακουστικών Phiaton BT 460 που εστιάζουν στα χαμηλά και τα υψηλά. Ρίξτε σε μερικούς Digable Planets για να βυθιστείτε στο funky beats των σταθερών ντραμς και μπάσο κιθάρας που αντιπαραβάλλονται ωραία με τα φρέσκα φωνητικά της Mary-Ann Viera. Οι τύποι τυμπάνων, μπάσων και synth από το Phiaton BT 460 είναι αρκετά προεξέχοντες, και πάντως δεν πρέπει να ξεπεράσουν τη γραμμή υπερπληροφόρησης. Μπορείτε να αναμείνετε μια έντονη κρούση και ένα ευχάριστο επίπεδο υπογούφερ. Αλλά παρά το πρόσθετο βάρος και έμφαση, τα τύμπανα διατηρούν μια αξιοπρεπή σφιχτή αναπήδηση που ζευγάρια καλά με το ενισχυμένο χτύπημα.

Το Phiaton BT 460 εκφράζει τα χαμηλά με λίγο περισσότερη δύναμη από τη φινέτσα - ειδικά σε υψηλότερες ποσότητες - που εξακολουθεί να διατηρεί την κατάλληλη ισορροπία με τα υψηλά. Παρόλο που δεν παίρνετε αναγκαστικά όλες τις μουσικές πτυχές μέσα στις χαμηλότερες συχνότητες, μπορείτε να περιμένετε ένα υγιές ποσό που συμπληρώνει αυτό που παίρνετε από τα ψηλά και τα μεσαία (σε μικρότερο βαθμό). Δεν είναι δύσκολο να παρατηρήσετε αν γνωρίζετε καλά τα μουσικά σας κομμάτια. Ωστόσο, για να πετάξετε ακουστικά για να απολαύσετε μερικές κτυπήσεις διασκέδασης και πλήρεις μαρμελάδες , μπορεί να μην είστε τόσο πιθανό να το χάσετε.

05 του 05

Η ετυμηγορία

Το κόκκινο ύφασμα στο εσωτερικό των ακουστικών δίνει στα ακουστικά Phiaton BT 460 ένα υπέροχο ποπ χρώμα. Stanley Goodner /

Είτε πρόκειται για φορούν στο σπίτι, στο γραφείο ή στους δρόμους, τα ακουστικά Phiaton BT 460 έχουν την εμφάνιση και την απόδοση για να συμπληρώσουν τον περισσότερο τρόπο ζωής. Παρόλο που είναι εξοικειωμένοι με μερικούς τρόπους, ο κομψός σχεδιασμός προσφέρει τόσο ελκυστική εμφάνιση όσο και απαλή άνεση. Η σειρά Bluetooth είναι εξαιρετική και ο χρόνος φόρτισης τριών ωρών δεν είναι πολύ κακός για να μπορέσει να παραδώσει σταθερά πάνω από 18 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής ήχου. Ενώ το Phiaton BT 460 μπορεί να μην είναι κατασκευασμένο με υλικά για να αντέχει σε σοβαρές χρήσεις, η συμπεριλαμβανόμενη σκληρή θήκη βοηθά να αποφευχθεί η θραύση του κάτω από το υλικό όταν πετιέται σε μια τσάντα.

Ενώ τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των ακουστικών Phiaton BT 460 λειτουργούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις, μερικά υπολείπονται ή / και είναι απλά αινιγματικά. Ο έλεγχος αφής για την ένταση και η παράκαμψη / επανάληψη αισθάνονται φυσικά για χρήση, αλλά είναι το ασυνεπές παιχνίδι / παύση που αποβάλλει την εμπειρία. Επίσης, μας έκανε λίγο να συνειδητοποιήσουμε ότι τα LED αναβοσβήνουν από το δεξί κύπελλο για να δείξουν ότι η αλλαγή των δεικτών έντασης ήχου για κάθε επίπεδο ρύθμισης θα ήταν πολύ πιο χρήσιμη για τον χρήστη. Και το εφέ δόνησης, που σχετίζεται με την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση των ακουστικών, αισθάνεται περιττή και αποσπασματική.

Όσον αφορά την ηχητική απόδοση, αν σας αρέσει η ηχητική υπογραφή σχήματος V, αναμείνετε να είστε αρκετά ευχαριστημένοι. Τα ακουστικά Phiaton BT 460 παρέχουν τη σωστή ισορροπία λεπτομέρειας, ευκρίνειας, λάμψης υψηλού επιπέδου και χαμηλού βαθμού ομοιώματος χωρίς υπερβολική πίεση. Παρόλο που τα mids μπορεί να τραβήξει πίσω λίγο, δεν είναι δύσκολο να συνηθίσετε άνετα. Αλλά αυτό που κάνει αυτά τα ακουστικά μια ισχυρή αγορά είναι μια τιμή που δεν σπάει την τράπεζα. Διατίθεται σε χρώματα λευκού ή μαύρου χρώματος στα US $ 200, ενώ το Phiaton BT 460 προκαλεί τα βασικότερα ασύρματα ακουστικά σας μέσω του δελεαστικού συνδυασμού του στυλ, του ήχου και του σύγχρονου υλικού.

Σελίδα προϊόντος: Ασύρματα ακουστικά Phiaton BT 460