Επιτραπέζιοι υπολογιστές Dell Inspiron 660s

Η σειρά επιτραπέζιων υπολογιστών Inspiron 660s των υπολογιστών έχει διακοπεί από την Dell και έχει αντικατασταθεί από την πιο πρόσφατη σειρά Dell Inspiron 3000 Small των υπολογιστών. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για μια μικρότερη επιφάνεια εργασίας, ανατρέξτε στη λίστα Καλύτερης Μικρής Μορφής Φακέλου για ορισμένα πιο πρόσφατα μοντέλα που είναι ακόμα διαθέσιμα.

Η κατώτατη γραμμή

3 Οκτωβρίου 2012 - Ο επανασχεδιασμός της λεπτής επιφάνειας Inspiron 660s της Dell προσφέρει ένα μικρότερο συνολικό αποτύπωμα αλλά έχει το μειονέκτημα του ακόμη πιο περιορισμένου χώρου για εσωτερικές αναβαθμίσεις από ό, τι ο προκάτοχός της. Οι επιδόσεις και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι αρκετά τυπικά για μια μικρή επιφάνεια εργασίας στην τιμή των 500 δολαρίων, αλλά η Dell προσφέρει λίγο περισσότερο φωτοβολίδα στις επιλογές χρωμάτων της. Συνολικά, είναι μια αξιοπρεπή, χαμηλού κόστους, μικρή επιφάνεια εργασίας, αλλά δεν ξεχωρίζει πραγματικά από τον ανταγωνισμό.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση - Dell Inspiron 660s

3 Οκτωβρίου 2012 - Όπως πολλές άλλες εταιρείες, η Dell έχει υποβιβαστεί το Inspiron 660s στα τμήματα της επιφάνειας εργασίας που προσανατολίζονται περισσότερο στον προϋπολογισμό. Οι περισσότερες από τις διαμορφώσεις του συστήματός τους καταλήγουν να τιμολογούνται κάτω από $ 500 συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης αυτής της αναθεώρησης. Εκείνοι που αναζητούν απόδοση σε ένα μικρό πακέτο θα κατευθύνονται αντί του Alienware X51 . Το Inspiron 660s είναι ουσιαστικά μια αναθεωρημένη έκδοση του Inspiron 620s αλλά με μια υπόθεση που έχει μικρότερες συνολικές διαστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι εσωτερικοί χώροι είναι πολύ πιο στενός έτσι ώστε οι εσωτερικές αναβαθμίσεις της μνήμης, του σκληρού δίσκου και ακόμη και των γραφικών δεν είναι πολύ εύκολο για τον καταναλωτή να κάνει.

Όσον αφορά την απόδοση, το Inspiron 660 χρησιμοποιεί συνήθως τον επεξεργαστή Intel Core i3-2120 διπλού πυρήνα . Αυτός είναι ένας παλαιότερος επεξεργαστής τώρα, αλλά η Intel έχει προγραμματίσει πρόσφατα να θέσει εκτός λειτουργίας τους επεξεργαστές προϋπολογισμού Ivy Bridge. Έχουν επιλέξει να συνδυάσουν τον επεξεργαστή με μνήμη DDR3 6GB που παρέχει μια ομαλή συνολική εμπειρία στα Windows 7. Για τον μέσο χρήστη, ο επεξεργαστής παρέχει περισσότερες από αρκετές επιδόσεις για τις εργασίες τους. Πραγματικά μόνο αγωνίζεται όταν προσπαθεί να κάνει πολύ απαιτητικές εργασίες, όπως η εργασία βίντεο γραφείου.

Τα χαρακτηριστικά αποθήκευσης του Inspiron 660 είναι αρκετά τυπικά για ένα λεπτό στυλ επιφάνειας εργασίας. Χρησιμοποιεί έναν κανονικό σκληρό δίσκο επιφάνειας εργασίας 7200rpm με ένα terabyte χώρου αποθήκευσης. Αυτό θα πρέπει να προσφέρει μεγάλο χώρο για εφαρμογές, αρχεία δεδομένων και αρχεία πολυμέσων. Αν χρειάζεστε επιπλέον χώρο, η Dell έχει εξοπλίσει το σύστημα με δύο θύρες USB 3.0 για χρήση με εξωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας. Ο σχεδιασμός λεπτού περιβλήματος αποτρέπει ουσιαστικά τις εσωτερικές αναβαθμίσεις αποθήκευσης. Ένας καυστήρας DVD πλήρους μεγέθους χειρίζεται εγγραφή και αναπαραγωγή μέσων CD ή DVD.

Εφόσον χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Intel Sandy Bridge, τα γραφικά για το Dell Inspiron 660 χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο Intel HDA Graphics 2000 στο Core i3. Αυτό επιτρέπει στο σύστημα να χειρίζεται τις περισσότερες γενικές εργασίες, αλλά έχει σοβαρούς περιορισμούς όταν πρόκειται για τρισδιάστατα γραφικά. Αυτό δεν είναι ακόμη και κατάλληλο για περιστασιακά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών σε επίπεδο χαμηλής ανάλυσης ή λεπτομέρειας. Αυτό που κάνει όμως είναι η δυνατότητα να επιταχύνει την κωδικοποίηση πολυμέσων όταν χρησιμοποιείται με εφαρμογές συμβατές με το Quick Sync. Εκείνοι που ελπίζουν να έχουν τρισδιάστατα γραφικά ή να επιταχύνουν περισσότερες μη τρισδιάστατες εφαρμογές , υπάρχει μια υποδοχή γραφικών PCI-Express, αλλά έχει εξαιρετικά περιορισμένους χώρους και μια πολύ χαμηλή τροφοδοσία 220 watt σημαίνει ότι μπορούν να εγκατασταθούν μόνο οι πιο βασικές κάρτες γραφικών.

Σε αυτό το σημείο τιμών, το Dell Inspiron 660 αντιμετωπίζει κυρίως τον ανταγωνισμό από το Acer Aspire AX1930, το Gateway SX2370 και το HP Pavilion Slimline s5. Το Acer είναι λίγο πιο οικονομικό, αλλά έχει λιγότερη μνήμη, το μισό χώρο στο σκληρό δίσκο και καμία ασύρματη δικτύωση . Η πύλη έχει παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά βασίζεται στον επεξεργαστή AMD A8, ο οποίος προσφέρει λιγότερες επιδόσεις, αλλά καλύτερα γραφικά. Τέλος, η HP έχει σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές σε περίπου την ίδια συνολική τιμή, αλλά σε μια ελαφρώς μεγαλύτερη υπόθεση, με περισσότερο χώρο για εσωτερικές αναβαθμίσεις.