Αποτρέψτε τον εαυτό σας από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Μια λειτουργία που δεν είναι πλέον διαθέσιμη

: Το 2008, τα Εργαστήρια Google άρχισαν ένα τολμηρό πείραμα για να μας σώσει από εμάς. Το πείραμα ονομάστηκε Mail Goggles.

Ας πούμε ότι είναι πραγματικά αργά, ή είναι πολύ νωρίς, και ίσως υπάρχουν άλλα πράγματα που συμβαίνουν ή ίσως όχι. Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα δεν σκέφτεσαι καθαρά. Τι είναι λοιπόν το καλύτερο; Σύνταξη και αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου! ΔΕΝ.

Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται όταν δεν είστε ο πλήρης αυστηρός εαυτός σας μπορεί να είναι καταστροφικός, φυσικά. Το Gmail δεν μπορεί να σας εμποδίσει να τα πληκτρολογήσετε, αλλά μπορεί να αρνηθεί, μέσω της μαγείας του Mail Goggles, να τα στείλει, εκτός εάν έχετε αποδείξει το καθαρό κεφάλι σας και το μαθηματικό (αν όχι email).

Μια μεγάλη ιδέα που δεν είναι πλέον

Αλίμονο, τα μηνύματα Goggles έχουν διακοπεί και δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

Πώς η Google θα μπορούσε να σας αποτρέψει από την αποστολή μηνυμάτων gmail ενώ δεν είστε ξεκαθαρισμένοι

Ακολουθεί το πώς δουλεύει:

Για να αποτρέψετε το Gmail από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν δεν σκέφτεστε με σαφήνεια:

Από προεπιλογή, το Gmail θα εμφανιζόταν τώρα σε λογικά δύσκολα μαθηματικά ερωτήματα μαζί με έναν χρονομετρητή αντίστροφης μέτρησης την Παρασκευή και το βράδυ του Σαββάτου μεταξύ 10:00 και 4:00. Λύστε τα προβλήματα εγκαίρως και θα μπορούσατε να στείλετε το μήνυμα.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε αλλαγές ή προσαρμογές στα μηνύματα Goggles

Για να κάνετε το Gmail να ελέγχει το σαφές σας κεφάλι άλλες φορές ή να αλλάξετε τη δυσκολία των παζλ:

Και τώρα, χωρίς ταχυδρομικά γυαλιά

Είστε ελεύθεροι να συνθέσετε και να στείλετε ό, τι θέλετε, όποτε θέλετε, σε όποιον θέλετε, χωρίς να επιβαρύνεστε από τη σαφήνεια της σκέψης ή του συναισθήματος. Σας παροτρύνουμε, ωστόσο, να εξετάσετε την αυτοσυγκράτηση.