Πώς να ελέγξετε τα στατιστικά στοιχεία του Gmail

Δείτε πόσα συνομιλίες βρίσκονται στον λογαριασμό σας Gmail τώρα

Η Google γνωρίζει πολλά για εσάς με βάση τις συνήθειες σας όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες Google. Αυτές οι πληροφορίες διατηρούνται στον λογαριασμό σας Google και, ανάλογα με το τι σας έχει δώσει η Google πρόσβαση, μπορεί να καταγράφει δραστηριότητα στο ιστορικό τοποθεσίας, τις αναζητήσεις, τον αριθμό αρχείων του Google Drive και πολλά άλλα.

Μια άλλη περιοχή στην οποία η Google διατηρεί τις καρτέλες είναι ο λογαριασμός σας στο Gmail . Μπορείτε να δείτε πόσες συζητήσεις αποθηκεύονται επί του παρόντος στο λογαριασμό σας, καθώς και πόσες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχονται στο φάκελο Εισερχόμενα, Αποστολή, Πρόχειρα και Κάδος απορριμμάτων, καθώς και τον αριθμό των συνομιλιών που έχετε ανοίξει αυτήν τη στιγμή.

Πώς να βρείτε τα στατιστικά στοιχεία του Gmail σας

  1. Από το Gmail, κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ σας επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί " Ο λογαριασμός μου " από αυτό το μενού.
  2. Μεταβείτε στις Προσωπικές πληροφορίες και απόρρητο από το νέο παράθυρο που ανοίξατε.
  3. Πραγματοποιήστε κύλιση ολόκληρης της σελίδας μέχρι να δείτε την ενότητα "Διαχείριση της δραστηριότητας Google" και, στη συνέχεια, επιλέξτε το σύνδεσμο GO TO GOOGLE DASHBOARD που βρίσκεται εκεί. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Gmail αν χρειαστεί.
  4. Βρείτε και ανοίξτε την ενότητα Gmail από τη λίστα των υπηρεσιών Google.

Συμβουλή: Μπορείτε να φτάσετε στο Βήμα 3 σε δευτερόλεπτα με αυτόν τον σύνδεσμο που πηγαίνει κατευθείαν στον Πίνακα ελέγχου Google.

Η Google χρησιμοποιείται για να προσφέρει περισσότερα στατιστικά στοιχεία

Τα αποτελέσματα που θα βρείτε χρησιμοποιώντας τα παραπάνω βήματα θα σας δείξουν μόνο λίγα στατιστικά στοιχεία σχετικά με το λογαριασμό σας στο Gmail, αλλά αυτό δεν συνέβαινε πάντα.

Η Google χρησιμοποίησε για να κρατήσει πληροφορίες για άλλα πράγματα, όπως π.χ. πόσες αποστολές μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στέλνετε κάθε μήνα και στους οποίους στέλνετε τα περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα μπορούσατε ακόμη να δείτε αυτές τις πληροφορίες και για τους προηγούμενους μήνες.

Δυστυχώς, η Google δεν συγκεντρώνει πλέον αυτό το είδος δεδομένων στις συνήθειες του Gmail. Ή, αν το κάνουν, δεν είναι επιλογή να περιηγηθείτε σε αυτό.