Ψηφιακοί εγγραφείς ψηφιακής εγγραφής βίντεο

Με την έλευση της γρηγορότερης προσέγγισης του διαδικτύου και της ευρυζωνικότητας, πολλοί άνθρωποι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη συνδρομητική καλωδιακή ή δορυφορική υπηρεσία υπέρ μιας κεραίας και συσκευών ροής όπως Roku. Αυτή η μέθοδος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα τοπικά σας δίκτυα όπως το ABC, CBS και το NBC ενώ παράλληλα έχετε πρόσβαση σε διάφορες επιλογές προγραμματισμού που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Ενώ αυτή η μέθοδος παρακολούθησης του τηλεοπτικού περιεχομένου δεν ταιριάζει με τον τρόπο ζωής όλων, πολλοί άνθρωποι είναι ικανοποιημένοι με τη μείωση του περιεχομένου και την εξοικονόμηση του προϋπολογισμού τους.

Σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι το καλώδιο και ο δορυφόρος δεν είναι πλέον για εσάς, ποιες είναι οι επιλογές σας για την εγγραφή over-the-air προγραμματισμού από μια κεραία; Η δυνατότητα DVR στις αγαπημένες σας εκπομπές δικτύου δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη, αν και σε αντίθεση με την συνδρομή μέσω καλωδίου, θα πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας με βαριά ανύψωση. Δεν θα μπορείτε να καλέσετε μια εταιρεία για επισκευές και θα πρέπει να προμηθευτείτε το δικό σας DVR. Τούτου λεχθέντος, έχετε επιλογές που θα σας επιτρέψουν να καταγράψετε αυτό το περιεχόμενο του δικτύου.

Το Windows Media Center

Πιθανώς η πιο έντονη και δαπανηρή μέθοδος για την καταγραφή της τηλεόρασης OTS ATSC θα ήταν να συνδυάσετε έναν υπολογιστή στο σπίτι σας με δέκτη ATSC . Το πλεονέκτημα είναι ότι είναι δυνατό να δημιουργηθεί ένας υπολογιστής για την καταγραφή και των τεσσάρων μεγάλων δικτύων ταυτόχρονα. Πολλές εταιρείες παράγουν δέκτες ATSC και από προεπιλογή, το Media Center θα σας επιτρέψει να έχετε τέσσερις διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιώντας το Xbox 360 ως πρόσθετα επέκτασης, μπορείτε να διαθέσετε αυτό το περιεχόμενο σε έως και πέντε άλλες τηλεοράσεις στο σπίτι. Όταν συνδυάζεται με συσκευές Roku, έχετε πρόσβαση σε ζωντανή τηλεόραση, ηχογραφήσεις και περιεχόμενο διαδικτυακής ροής ενώ χρησιμοποιείτε μόνο δύο συσκευές. Παρόλο που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα 360s για πρόσβαση στο διαδίκτυο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό Xbox Live Gold σε κάθε ένα. Αυτό μπορεί να πάρει ακριβά σε σύγκριση με τη χρήση μιας συσκευής όπως Roku.

OTA DVRs

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλά διαθέσιμα DVRs, είναι μια αγορά που αρχίζει να ανοίγει λόγω του φαινομένου " κοπής καλωδίου ". Το Channel Master προσφέρει ένα μοντέλο ATSC με δύο δέκτες που θα καταγράψει δύο εκπομπές ταυτόχρονα. Θα χρειαστεί να πληρώσετε μια μικρή μηνιαία αμοιβή για τα στοιχεία οδηγού αν θέλετε περισσότερες από λίγες μέρες αξίας καταχωρήσεων, αλλά η τιμή είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή που θα πληρώνετε για καλωδιακή ή δορυφορική κάθε μήνα. Επίσης, το Simple.TV θα κυκλοφορήσει σύντομα τη συσκευή ATSC του single tuner, που μόλις συνδέσετε το δικό σας σκληρό δίσκο, θα σας επιτρέψει να προβάλλετε ζωντανά και ηχογραφημένα τηλεοπτικά προγράμματα στις συσκευές Roku καθώς και σε κινητά τηλέφωνα και tablet. Όπως και με άλλες λύσεις, το αρχικό σας κόστος θα είναι υψηλότερο με αυτές τις λύσεις, αλλά προς τα εμπρός, οι μηνιαίες αμοιβές που πληρώνετε θα είναι καλές με συνδρομή μέσω καλωδίου.

TiVo

Ενώ οι νεώτερες συσκευές του TiVo έριξαν το δέκτη ATSC, η παλαιότερη σειρά TiVos της Premiere θα σας επιτρέψει να καταγράψετε περιεχόμενο πάνω από τον αέρα . Θα χρειαστείτε ακόμα μια συνδρομή TiVo για να λάβετε τα στοιχεία του οδηγού σας και την καταγραφή σειράς, αλλά θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου συνεχούς ροής σε μία μόνο συσκευή. Ένα μειονέκτημα είναι ότι οι περισσότερες από τις παλαιότερες συσκευές TiVo δεν θα είναι συμβατές με τον επερχόμενο set-top της εταιρείας που θα λειτουργήσει ως επέκταση που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ξεχωριστό TiVo για κάθε τηλεόραση στο σπίτι σας.

DVD Εγγραφείς

Ενώ σπάνια, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες συσκευές εγγραφής DVD που έχουν ενσωματωμένους δέκτες ATSC . Πιθανότατα θα πάρετε μόνο ένα δέκτη, αλλά οι εκπομπές σας θα καούν απευθείας στο DVD και θα μπορούν να μεταφερθούν σε άλλους παίκτες στο σπίτι σας για αναπαραγωγή. Αυτό είναι ένα κομμάτι μιας ξεπερασμένης μεθόδου για την κοινή χρήση αυτού του περιεχομένου γύρω από το σπίτι σας, αλλά είναι βιώσιμο αν θέλετε να αποθηκεύσετε τις ηχογραφήσεις σας για παρατεταμένες περιόδους.

συμπέρασμα

Το σημείο εδώ είναι ότι μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε πλέον να εγγραφείτε στο καλωδιακό ή δορυφορικό, δεν χρειάζεται να αφήσετε το DVR σας. Κάθε μία από αυτές τις λύσεις απαιτεί να βγάζετε τα χρήματα μπροστά αντί να πληρώνετε μια μηνιαία αμοιβή, αλλά αν μπορείτε να ζήσετε χωρίς 250+ κανάλια τηλεοπτικού περιεχομένου, θα κερδίσετε τα χρήματά σας πίσω σε χρόνο μηδέν.