Τι σημαίνει το DFTBA, εν πάση περιπτώσει;

Δείτε πώς μπορείτε να ερμηνεύσετε το "DFTBA" όταν το βλέπετε online

Το DFTBA είναι ένα από αυτά τα ακρωνύμια που έχει πάρα πολλά γράμματα απλά να μαντέψει τι σημαίνει και να έχει οποιαδήποτε πιθανότητα να είναι κάπως ακριβής. Εκτός αυτού, η ίδια η φραστική φράση δεν μιλιέται τόσο συχνά όσο μερικές από τις άλλες δημοφιλείς εκεί έξω, καθιστώντας διπλή σύγχυση να προσπαθήσουμε και να την ερμηνεύσουμε.

Ας πάμε κατευθείαν σε αυτό, τότε. Το μόνο που πρέπει να ξέρετε είναι αυτό Το DFTBA σημαίνει:

Μην ξεχάσετε να είστε φοβερός.

Η έννοια του DFTBA είναι εξαιρετικά απλή. Δεν είναι πάντα δυνατό να είμαστε φοβεροί όλη την ώρα, γι 'αυτό αξίζει να παρακινήσετε τους άλλους να επιταχύνουν την ανησυχία τους όταν το χρειάζονται περισσότερο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το DFTBA

Το DFTBA χρησιμοποιείται συνήθως ως ανοικτή, θετική υπενθύμιση για να κάνει το πράγμα σας - ό, τι μπορεί να είναι. Το ίδιο το ακρωνύμιο δεν είναι συχνά γεμιστό σε μια άλλη πρόταση ως ένας τρόπος για να εξοικονομήσετε χώρο και να πληκτρολογήσετε κάτι έξω γρήγορα. Αντ 'αυτού, οι άνθρωποι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν τοποθετώντας το στο τέλος μιας ανάρτησης ή σχόλιο ως ένα ωραίο τρόπο να κλείσει και να κλείσει αυτό που λένε.

Παραδείγματα DFTBA σε χρήση

"Κρατήστε την ηρεμία και DFTBA."

"Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο.

"Ελπίζω να έχετε όλοι μια υπέροχη μέρα! Επίσης, DFTBA."

DFTBA και οι Vlogbrothers

Το DFTBA ήταν σε μεγάλο βαθμό δημοφιλές από το duo του YouTube Hank και τον John Green - γνωστό και ως το Vlogbrothers. Το catchphrase χρησιμεύει ως το σύνθημα για το fanbase τους "Nerdfighters," που ονομάζεται "Nerdfighteria".

Το 2008, ο Hank Green ίδρυσε ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία και το ονόμασε DFTBA Records. Ο στόχος ήταν να το χρησιμοποιήσει ως δίκτυο διανομής για τα άστρα και τους καλλιτέχνες του YouTube που έψαχναν για να φτάσουν σε περισσότερους ανθρώπους και να δημιουργήσουν τους fanbases τους.

Από τότε, η δισκογραφική εταιρεία έχει επεκταθεί για να γίνει μια εμπορική εταιρεία για την YouTubers που θέλει να πουλήσει το δικό της επώνυμα ρούχα, αφίσες, κούπες, ημερολόγια, βραχιολάκια και πολλά άλλα. Η εταιρεία βοήθησε δεκάδες χρήστες YouTubers να χρηματοδοτήσουν το έργο τους αρκετά ώστε να είναι σε θέση να το κάνουν με πλήρη απασχόληση.

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του DFTBA;

Παρόλο που ήταν οι Vlogbrothers που διαφήμισαν το ακρωνύμιο DFTBA και το catchphrase σε όλη την κοινότητα του YouTube και σε άλλα μέρη του κοινωνικού ιστού, δεν ήταν αυτοί που το εφευρέθηκαν. Το 2013, ο John Green έβαλε ένα βίντεο στο κανάλι Vlogbrothers, το οποίο ασχολείται με το ζήτημα της ιδιοκτησίας για το ακρωνύμιο / φράση DFTBA.

Στο βίντεο, η Green επεσήμανε ότι αρκετές άλλες εταιρείες που δεν είναι συνδεδεμένες με τα Vlogbrothers ή DFTBA Records έχουν βάλει το ακρωνύμιο DFTBA στα προϊόντα τους. Ενώ οι αδελφοί δεν είναι ακριβώς ευχαριστημένοι με αυτό, αποφάσισαν να μην εμπορίσουν το ακρωνύμιο, διότι θα σήμαινε ότι δεν θα μπορούσαν να εμποδίσουν επιλεκτικά ορισμένες εταιρείες να το χρησιμοποιήσουν.

Με την εμπορική ονομασία του ακρωνυμίου / φράσης, τα μέλη της φαντασίας Nerdfighteria επίσης δεν θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κομμάτια ή τέχνη εμπνευσμένα από DFTBA για να πουλήσουν σε Etsy και σε άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, κάτι που η Green λέει ότι προτιμά να υποστηρίξει. Έτσι, παρόλο που η DFTBA συνδέεται στενότερα με τον Vbbrothers και το Nerdfighteria fanbase, κανείς δεν έχει "πραγματικά" και όποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει ό, τι θέλει.