Επεισόδιο ES-SUB-CUB8-110 Αναθεώρηση υπογούφερ

Επισκόπηση του επεισοδίου 8 ιντσών υπογούφερ

Το Επεισόδιο ES-SUB-CUB8-110 είναι ένα συμπαγές υπογούφερ που είναι ιδανικό για μικρά ή μεσαίου μεγέθους δωμάτια. Παρέχει μια ομαλή απόκριση χαμηλής συχνότητας τόσο για ταινίες όσο και για μουσική. Αυτό το υποσύστημα παρέχει επίσης διάφορα στοιχεία ελέγχου και σύνδεσης που μπορούν να φιλοξενήσουν διαφορετικά περιβάλλοντα δωματίου και παραλλαγές σύνδεσης εξοπλισμού.

Επισκόπηση προϊόντος

Οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του ES-SUB-CUB8-110S περιλαμβάνουν:

Το Επεισόδιο ES-SUB-CUB8-110 έχει επίσης μερικά ρυθμιζόμενα από το χρήστη χειριστήρια. Ο έλεγχος φάσης ταιριάζει με την κίνηση του οδηγού εισόδου / εξόδου του υπογούφερ στα δορυφορικά ηχεία. Αυτός ο έλεγχος έχει δύο θέσεις. Ο έλεγχος διασταύρωσης ορίζει το σημείο στο οποίο θέλετε το υπογούφερ να παράγει ήχους χαμηλής συχνότητας ενάντια στην ικανότητα των δορυφορικών ηχείων να αναπαράγουν ήχο χαμηλής συχνότητας. Αυτός ο έλεγχος μπορεί να αποδυναμωθεί αν χρησιμοποιείτε τον έλεγχο crossover subwoofer σε ένα δέκτη.

Εγκατάσταση και εγκατάσταση

Το Επεισόδιο ES-SUB-CUB8-110 μπορεί να συνδεθεί με δύο τρόπους. Το πιο εύκολο είναι να συνδέσετε την έξοδο γραμμής προενίσχυσης υπογούφερ από δέκτη οικιακού κινηματογράφου. Η άλλη επιλογή περιλαμβάνει τη χρήση συνδέσεων αριστερού / δεξιού ηχείου από δέκτες ή ενισχυτές που δεν διαθέτουν ειδική έξοδο γραμμής υπογούφερ. Το υπογούφερ δέχεται όλο το σήμα που πηγαίνει στα κύρια ηχεία αριστερού και δεξιού καναλιού σε αυτόν τον τύπο ρύθμισης, αλλά χρησιμοποιεί μόνο τις χαμηλές συχνότητες για τον εαυτό του.

Εκτέλεση

Πρόκειται για μια συμπαγή, σφραγισμένη μονάδα χωρίς θύρα και ενσωματωμένο ενισχυτή χαμηλής συχνότητας 110 watt. Ο οδηγός είναι μετωπικός. Το ES-SUB-CUB8-110 διαθέτει ένα χειριστήριο έντασης στο μπροστινό μέρος με επιπλέον χειριστήρια καθώς και συνδέσεις που βρίσκονται στο πίσω μέρος. Τα χειριστήρια επιτρέπουν την αντιστοίχιση του υπογούφερ με μια ποικιλία τύπων δορυφορικών ηχείων.

Το ES-SUB-CUB8-110 προσφέρει πολύ καλό σφιχτό μπάσο για το μικρό του μέγεθος. Η επανεξέτασή μου απέδειξε ότι αυτό το υπογούφερ ήταν μια εξαιρετική αντιστοιχία για τα υπόλοιπα ηχεία. Το υπογούφερ δεν έδειξε κόπωση με soundtracks Blu-ray / DVD με εφέ LFE, αλλά δεν ήταν τόσο θορυβώδη στις ακραίες χαμηλές συχνότητες όσο μεγαλύτερα και ισχυρότερα υπογούφερ.

Το ES-SUB-CUB8-110 αναπαράγει καλή συνολική απόκριση μπάσων στο υλικό που βασίζεται στη μουσική, κάνοντας ιδιαίτερα καλά με μουσικά κομμάτια με ακουστικά μπάσα. Έδειξε κάποια απόρριψη στην αναπαραγωγή του κάτω άκρου ενός συρταριού μπάσου.

Το ES-SUB-CUB8-110 παρείχε καλή υφή μπάσων χωρίς να είναι υπερβολικά φουσκωτή στις συχνότητες των μεσαίων μπάσων. Αναμίχθηκε καλά με τα άλλα ηχεία στη ρύθμιση των ηχείων. Η ρύθμιση crossover ήταν αρκετά εύκολη. Ωστόσο, θα συνιστούσαμε τη χρήση ενός μετρητή ήχου ή ενός συστήματος αυτόματης ρύθμισης ηχείων που διατίθεται στον δέκτη του οικιακού σας θεάτρου για να βοηθήσετε στην τελειοποίηση των επιπέδων του ηχείου / υπογούφερ.

Παρά το μικρό μέγεθος οδηγού 8 ιντσών, το Επεισόδιο ES-SUB-CUB8-110 παράγει συμπαγή, βαθιά μπάσα που ήταν καλύτερα από όσο περίμενα. Επίσης, διαπίστωσα ότι με κάποια προσαρμογή παρήγαγε αρκετή ισχύ χαμηλής συχνότητας και στα δύο δωμάτια - ένα 20 x 15 τετραγωνικά πόδια και τα άλλα 13 x 12 τετραγωνικά πόδια.

Τελική λήψη

Το ES-SUB-CUB8-110 είναι μια συμπαγής, εκπληκτικά ελαφριά, σφραγισμένη μονάδα με μπροστινή κίνηση καύσης και ενισχυτή χαμηλής συχνότητας με δυνατότητα συνεχούς ισχύος 110 watt.

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι ο ρυθμιστής έντασης βρίσκεται πίσω από τη σχάρα των ηχείων στο μπροστινό μέρος του υπογούφερ. Πρέπει να αφαιρέσετε τη σχάρα των ηχείων για να κάνετε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις έντασης χρησιμοποιώντας το χειριστήριο του υπογούφερ. Μπορείτε να το πετύχετε ρυθμίζοντας τον ρυθμιστή έντασης του ES-SUB-CUB8-110 στο μέγιστο και χρησιμοποιώντας το ρυθμιστή στάθμης subwoofer στο δέκτη home theater σας, αν υπάρχει διαθέσιμο. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη να αφαιρεθεί η σχάρα του ηχείου subwoofer και διευκολύνει τη χρήση του τηλεχειριστηρίου του δέκτη σας για να κάνει την δουλειά για εσάς από την άνεση της θέσης ακρόασης.

Από την άποψη της απόδοσης, το ES-SUB-CUB8-110 κάνει καλή δουλειά τόσο με κινηματογραφικό υλικό όσο και με μουσική, αλλά δεν θα συντρίψει το σύστημά σας. Με άλλα λόγια, αυτό το subwoofer δεν θα λυγίσει τα πατώματα ή θα κουδουνίσει τα παράθυρα, αλλά θα προσφέρει μια σαφή, σφιχτή εμπειρία ακρόασης μπάσων. Δεν είναι στην ίδια κατηγορία με τα υψηλότερα, πολύ μεγαλύτερα υπογούφερ, αλλά η απόδοσή του δεν πρέπει να απορριφθεί. Παρέχει περισσότερα μπάσα απ 'ότι θα περίμενε κανείς για το μέγεθός του και είναι μια εξαιρετική λύση για μικρά και μεσαία δωμάτια.

Αυτό το υπογούφερ διαθέτει επίσης συνδέσεις εξόδου που σας επιτρέπουν να προσθέσετε ένα δεύτερο υπογούφερ για βοήθεια με μεγαλύτερη τοποθέτηση σε δωμάτιο. Μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα ή να αποκρύπτεται από την προβολή λόγω του μικρού μεγέθους του. Το επεισόδιο προσφέρει ακόμη και ένα προαιρετικό κιτ ασύρματου υπογούφερ για την εξάλειψη της τυπικής μακράς διαδρομής καλωδίου μεταξύ του δέκτη οικιακού κινηματογράφου και του υπογούφερ.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή.