Υπηρεσίες τρισδιάστατης εκτύπωσης όταν δεν έχετε έναν εκτυπωτή 3D

Δεν υπάρχει 3D εκτυπωτής; Χρησιμοποιήστε ένα από αυτά τα προσιτά γραφεία υπηρεσιών

Ένα από τα πράγματα που συνήθως ακούω από καλλιτέχνες, κατασκευαστές, δημιουργούς όλων των τύπων είναι ότι δεν θέλουν να επενδύσουν σε έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή, όχι ακόμα. Θέλουν να ξεκινήσουν αργά και να δοκιμάσουν μερικούς εκτυπωτές. Λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό που είναι γνωστό ως Γραφείο Τρισδιάστατης Υπηρεσίας Εκτύπωσης.

Υπάρχουν πολλά τοπικά γραφεία υπηρεσιών εκτύπωσης 3D, σε ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ και του κόσμου. Πολλές φορές, αυτές οι εταιρείες τρισδιάστατης εκτύπωσης είναι μικρές επιχειρήσεις που εξυπηρετούν την τοπική κοινότητα, ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων. Μερικοί από αυτούς ξεκίνησαν ως χειριστές μηχανών CNC ή, σε μια περίπτωση που συνάντησα πρόσφατα, σαν ένα παραδοσιακό ξυλουργείο, όπου ο τεχνίτης έκανε ντουλάπια κουζίνας. Έβλεπε την ευκαιρία να δημιουργήσει πολύ περίπλοκη περιποίηση με ένα τρισδιάστατο μοντέλο και έπειτα δημιούργησε μια νέα επιχείρηση τρισδιάστατων εκτυπωτών.

Ένα κρυφό πλεονέκτημα της χρήσης μιας Τρισδιάστατης εκτύπωσης ως υπηρεσίας είναι ότι βρίσκετε συχνά κάποιον που πήρε στην εκτύπωση 3D για να λύσει ένα πρόβλημα, ερωτεύτηκε την ιδέα και τώρα είναι αρκετά εξειδικευμένος σε αυτό. Έτσι, μπορείτε να πάρετε περισσότερο από ένα γραφείο αντίγραφο κατάστημα όπου μπορείτε να πάτε μέσα και πατήστε ένα κουμπί - θα βρείτε κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις περιοχές, αν το χρειάζεστε, όπου το μοντέλο 3D σας δεν εκτυπώνει σωστά, για παράδειγμα.

Συναντήθηκα έναν άλλο καλό τεχνίτη που κάνει λεπτομερή και περίτεχνα κεραμίδια οροφής, μεταξύ άλλων εργασιών οικιστικής αποκατάστασης. Η εταιρεία του ξεκίνησε τη χρήση της εκτύπωσης 3D, ως τρόπο βελτίωσης της ποιότητας και της ταχύτητας της δουλειάς του, και η επιχείρησή τους έχει περάσει από τη στέγη, χωρίς να σκοπεύει να παίζει. Ελέγξτε τη δουλειά τους: Aztec Scenic Designs. Η εκτύπωση 3D μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση και δεν χρειάζεστε έναν 3D εκτυπωτή στο σπίτι ή το κατάστημά σας για να το κάνετε. Ακόμα κι αν σκοπεύετε να εκτυπώσετε για το χόμπι σας, μπορείτε να βρείτε οικονομικά προσιτές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εάν δεν θέλετε να αγοράσετε έναν εκτυπωτή.

Γραφεία παροχής υπηρεσιών.

  1. PartSnap Τρισδιάστατη εκτύπωση και ανάπτυξη προϊόντων
  2. Redeye - Γραφείο Rapid Prototyping & Γραφείο Τρισδιάστατης Εκτύπωσης
  3. Shapeways - Υπηρεσία εκτύπωσης 3D και Marketplace - σκεφτείτε αυτό ως το Etsy για 3D εκτύπωση. Έχω επισκεφθεί την έδρα τους στη Νέα Υόρκη για μια σε βάθος περιήγηση καθώς επίσης συναντήθηκε με πολλούς καλλιτέχνες ή Shapies, όπως τους αρέσει να τους καλούν. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για νέους και έμπειρους τεχνίτες.
  4. Εργαστήρια Proto: Ταχύτερος προμηθευτής επεξεργασμένων με CNC επεξεργασμένων και εγχυτικών εξαρτημάτων. Αυτή η εταιρεία απέκτησε πρόσφατα και επεκτείνει τις δικές της υπηρεσίες εκτύπωσης 3D. Έχουν ένα από τα καλύτερα συστήματα και διαδικασίες online παραγγελιών που έχω δει.
  5. Κοπή και χάραξη με λέιζερ - σχεδιάστε, κατασκευάστε και κατασκευάστε τα δικά σας προϊόντα με το Ponoko. Παρόλο που ίσως να μην σκέφτεστε έναν κόφτη λέιζερ ως συσκευή 3D, ανάλογα με το πώς σχεδιάζετε και κόβετε τις δημιουργίες σας, μπορείτε να κάνετε κάτι 3D.
  6. 3D Hubs: Υπηρεσίες τοπικής εκτύπωσης 3D και εκτυπωτές 3D
  7. Έπιπλα επί παραγγελία, διακόσμηση σπιτιού και μοναδικά κοσμήματα κατασκευασμένα για εσάς από τους πιο ταλαντούχους κατασκευαστές στον κόσμο Κατά παραγγελία
  1. Moddler
  2. Υπηρεσία εκτύπωσης 3D i.materialise
  3. Sculpteo | Ο σχεδιασμός 3D γίνεται πραγματικότητα με την Τρισδιάστατη εκτύπωση
  4. Quickparts | www.3dsystems.com