Πώς να υπολογίσετε το κόστος εκτύπωσης 3-D

Ηλεκτρονικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε πόσο θα κοστίσει μια εργασία εκτύπωσης 3-D

Μεταξύ των πολλών πρόσφατων εξελίξεων στον συνεχώς εξελισσόμενο, ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο της τεχνολογίας είναι η 3-D εκτύπωση - η διαδικασία δημιουργίας ενός τρισδιάστατου, φυσικού αντικειμένου από ένα ψηφιακό αρχείο. Είναι μια ενδιαφέρουσα απόκλιση από τις παραδοσιακές, αφαιρετικές μεθόδους παραγωγής που δημιουργούν αντικείμενα, αφαιρώντας μάζα από μια πρώτη ύλη. Αντίθετα, η εκτύπωση 3-D είναι πρόσθετη: Κατασκευάζει αντικείμενα με την προσθήκη υλικού (κοινώς ονομαζόμενου "νήμα") σύμφωνα με τις οδηγίες στο αρχείο που αποστέλλεται στον εκτυπωτή 3-D.

Η πλειοψηφία των νέων τεχνολογιών φέρει μια απότομη τιμή, καθώς πλήττει τη γενική καταναλωτική αγορά και η εκτύπωση 3-D δεν διαφέρει. Το κόστος υλικών και εξοπλισμού της εκτύπωσης 3-D εξακολουθεί να είναι λίγο απότομη στα τέλη του 2017 για τις περισσότερες καταναλωτικές χρήσεις (σε αντίθεση με τις εμπορικές) στο σπίτι ή σε μικρά γραφεία. Σε απάντηση, ένας αριθμός γραφείων εξυπηρέτησης 3-D εκτυπώθηκε για να γεμίσει το κενό, εκτελώντας την εκτύπωση για εκείνους που προτιμούν να μην επενδύσουν σε εκτυπωτές, υλικά και εκπαίδευση 3-D. Το πρόβλημα είναι ότι το κόστος είναι πασίγνωστο για την ποικιλομορφία μεταξύ των παρόχων αυτών. να περιπλέξει τα πράγματα, να αλλάξει το κόστος ακόμα και μέσα στην ίδια υπηρεσία με την ωρίμανση της τεχνολογίας. Δεδομένης αυτής της απότομης κλίσης και της μεταβλητότητας του κόστους, είναι σημαντικό να γίνει χειρισμός σε αυτά για σύγκριση.

Συγκρίνοντας τα έξοδα εκτύπωσης 3-D μεταξύ παρόχων

Πολλές υπηρεσίες σύγκρισης τιμών είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να υπολογίσετε το κόστος εκτύπωσης 3-D, το οποίο έρχεται ιδιαίτερα χρήσιμο εάν το πρόγραμμα τεμαχισμού δεν το κάνει αυτό για σας ήδη.

Καθώς η τεχνολογία εκτύπωσης 3-D, ο εξοπλισμός, τα υλικά και οι μέθοδοι αλλάζουν, και οι τιμές. Χρησιμοποιήστε αυτά τα εργαλεία σύγκρισης για να βρείτε την καλύτερη λύση.