Τι σημαίνει το WCW και πώς το χρησιμοποιούν οι άνθρωποι;

Η έννοια του WCW είναι "Οι γυναίκες συντρίβουν την Τετάρτη"

Το WCW είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει "γυναίκες συντρίβουν την Τετάρτη". Είναι ένα δημοφιλές hashtag που ξεκίνησε στο Twitter ως τρόπος για να προσθέσετε ετικέτες για τις γυναίκες που οι άνθρωποι θαυμάζουν ή θα βρίσκουν ελκυστικές. Στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Instagram, το Facebook και το Tumblr.

Η έννοια του #WCW ποικίλει, φυσικά, ανάλογα με το πλαίσιο. Για παράδειγμα, κάποιοι χρησιμοποιούν το ως συντομογραφία για την "Παγκόσμια πάλη πρωταθλήματος", "Wonderful Crush Wednesday" ή " Woman Crush Τετάρτη", την μοναδική έκδοση της ίδιας ετικέτας.

Σημείωση: Το WCW είναι μια παραλλαγή του MCM, το οποίο, όπως ίσως υποθέσετε, σημαίνει "ο άνθρωπος συντρίβει τη Δευτέρα".

Πού θα βρείτε θέσεις WCW

Το WCW είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε Facebook, Twitter, Instagram και Tumblr:

Επειδή είναι τόσο σύντομη, πολλοί χρησιμοποιούν την ετικέτα #WCW ως αρκτικόλεξο στο Twitter, το οποίο επιτρέπει μόνο 280 χαρακτήρες ανά δημοσίευση. Ωστόσο, άλλοι στην πραγματικότητα γράφουν την πλήρη ετικέτα ως #WomenCrushWednesday , ειδικά στο Facebook και το Tumblr όπου το μήκος δεν έχει σημασία τόσο πολύ.

Μερικοί άνθρωποι τσίμπημα επίσης την ετικέτα και να χρησιμοποιήσετε "γυναίκα", έτσι θα βρείτε πολλά σχετικό περιεχόμενο με ετικέτα #WomanCrushWednesday .

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WCW Hashtag

Η τάση είναι να κάνουμε θέσεις WCW τις Τετάρτες, η οποία φυσικά είναι η κυριολεκτική έννοια του δεύτερου "W" στην ετικέτα. Απλώς επισημάνετε τη φωτογραφία με την κατάλληλη ετικέτα hash, όπως #WCW ή #WomanCrushWednesday .

Το WCW έχει γίνει ένα πολιτιστικό βραβείο ή μια ανεπίσημη τιμή που ο καθένας μπορεί να δώσει σε κανέναν και η γλώσσα που χρησιμοποιείται στις #WCW αναφορές περιλαμβάνει συχνά ρήματα που σχετίζονται με βραβεία, όπως "πηγαίνει", "αξίζει" ή " WCW . "

Το WCW χρησιμοποιείται με διάφορους τρόπους και για πολλούς σκοπούς. Ανάμεσα τους:

Μερικοί επίσης δημοσιεύουν φωτογραφίες που δεν δείχνουν κυριολεκτικά τις γυναίκες. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν κινούμενα σχέδια, αντικείμενα, αφηρημένες εικόνες και κάθε είδους εικόνες που έχουν σχεδιαστεί για να υποδηλώνουν κάτι θηλυκό ή σχετίζονται με θηλυκά με κάποιο τρόπο.

Επίσης, μερικές φορές η ετικέτα χρησιμοποιείται ειρωνικά ή με τρόπους που θεωρούνται αστείο. Για παράδειγμα, ένας χρήστης δημοσίευσε μια φωτογραφία με εκατό λογαριασμούς δολαρίων στο Twitter και είπε: «Είναι πάντα εκεί για μένα».