Πώς να Schedule Tweets στο Twitter Χρησιμοποιώντας το TweetDeck

01 από 05

Επισκεφθείτε το TweetDeck.com

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Υπάρχουν πολλά μεγάλα εργαλεία διαχείρισης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προγραμματίσετε ενημερώσεις και θέσεις σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα, ένα από τα οποία είναι το TweetDeck. Το TweetDeck ανήκει στο Twitter και προσφέρει στους χρήστες ενέργειας διαφορετική διεπαφή για την οργάνωση και παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεών τους.

Εάν δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος για να δημοσιεύσετε με μη αυτόματο τρόπο μια ενημερωμένη έκδοση σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή ή εάν θέλετε να διαδώσετε τις ενημερώσεις σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να προγραμματίσετε τις θέσεις σας μπροστά από το χρόνο, ώστε να αποστέλλονται αυτόματα, θέλουν να τους δουν.

Για να ξεκινήσετε, μεταβείτε στο TweetDeck.com στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Twitter.

02 του 05

Γνωρίστε τη διάταξη του TweetDeck

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Θα είστε ευπρόσδεκτοι στο TweetDeck και θα σας έλεγα εν συντομία για μερικά από τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Τα βασικά συστατικά που πρέπει να ξέρετε ακριβώς από το ρόπαλο είναι ότι το TweetDeck οργανώνει διάφορα μέρη της εμπειρίας Twitter σας σε στήλες για να μπορείτε να δείτε όλα με μια ματιά.

Κάντε κλικ στην επιλογή Ξεκινώντας για να ξεκινήσετε τη χρήση του TweetDeck και να προχωρήσετε στη λειτουργία προγραμματισμού.

03 του 05

Κάντε κλικ στο Tweet Composer για να γράψετε το Tweet σας

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Μπορείτε να βρείτε το κουμπί συνθέτη tweet στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, σημειωμένο με το μπλε κουμπί με ένα σύμβολο συν και ένα εικονίδιο φτερού . Κάνοντας κλικ θα ανοίξει ο συνθέτης του tweet.

Πληκτρολογήστε το τιτίβισμα στο παρεχόμενο πλαίσιο εισαγωγής (χωρίς να κάνετε κλικ στο κουμπί Tweet), βεβαιώνοντας ότι δεν υπερβαίνει τους 280 χαρακτήρες. Εάν είναι μεγαλύτερο, το TweetDeck θα το ρυθμίσει αυτόματα έτσι ώστε οι αναγνώστες να αποστέλλονται σε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να διαβάσουν το υπόλοιπο του τιτίβισμα.

Μπορείτε να προσθέσετε μια προαιρετική εικόνα κάνοντας κλικ στο κουμπί Προσθήκη εικόνων κάτω από τον συνθέτη, καθώς και να συμπεριλάβετε μεγάλους συνδέσμους στο τιτίβισμα. Το TweetDeck θα συντομεύσει αυτόματα τους συνδέσμους σας χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα συντόμευσης URL .

04 του 05

Προγραμματίστε το Tweet σας

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Για να προγραμματίσετε το τιτίβισμα σας, κάντε κλικ στο κουμπί Schedule Tweet που βρίσκεται κάτω από τον συνθέτη tweet. Το κουμπί θα επεκταθεί για να σας εμφανίσει ένα ημερολόγιο με το χρόνο στο επάνω μέρος.

Κάντε κλικ στην ημερομηνία που θέλετε να σας tweet να tweeted έξω, χρησιμοποιώντας τα βέλη στο επάνω μέρος για να αλλάξετε το μήνα, εάν είναι απαραίτητο. Κάντε κλικ μέσα στα πλαίσια ώρας και λεπτών για να πληκτρολογήσετε το χρόνο που θέλετε και θυμηθείτε να αλλάξετε το κουμπί AM / PM εάν το χρειάζεστε.

Όταν έχετε επιλέξει τη σωστή ώρα και ημερομηνία, κάντε κλικ στο κουμπί Tweet στο [ημερομηνία / ώρα] , το οποίο ήταν προηγουμένως το κουμπί Tweet. Αυτό θα προγραμματίσει το tweet σας για να tweeted αυτόματα σε αυτή την ακριβή ημερομηνία και ώρα.

Θα εμφανιστεί ένα σημάδι επιλογής για να επιβεβαιώσετε το προγραμματισμένο σας τιτίβισμα και ο συνθέτης του tweet θα κλείσει.

Μια στήλη με την ετικέτα Scheduled θα εμφανιστεί στην εφαρμογή σας TweetDeck για να παρακολουθείτε τα προγραμματισμένα tweets. Τώρα μπορείτε να αφήσετε τον υπολογιστή σας και να περιμένετε για το TweetDeck να κάνει το tweeting για εσάς.

05 του 05

Επεξεργασία ή διαγραφή του προγραμματισμένου σας μηνύματος

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Εάν αλλάξετε γνώμη και πρέπει να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε το προγραμματισμένο σας tweet, μπορείτε να το επεξεργαστείτε και να το επαναπρογραμματίσετε ή να το διαγράψετε τελείως.

Μεταβείτε στη στήλη Προγραμματισμένη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επεξεργασία ή Διαγραφή . Κάνοντας κλικ στην επιλογή Επεξεργασία θα ανοίξει ξανά ο συνθέτης του tweet με αυτό το συγκεκριμένο τιτίβισμα, ενώ κάνοντας κλικ στο κουμπί Διαγραφή, θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να διαγράψετε το τιτίβισμα πριν να διαγραφεί οριστικά.

Εάν το προγραμματισμένο tweet λειτούργησε σωστά, θα πρέπει να μπορείτε να επιστρέψετε στον υπολογιστή σας και να δείτε ότι το tweet σας δημοσιεύτηκε με επιτυχία στο προφίλ Twitter σας ενώ βρίσκεστε μακριά.

Μπορείτε να προγραμματίσετε όσες tweet θέλετε, χρησιμοποιώντας πολλούς λογαριασμούς Twitter με το TweetDeck. Αυτή είναι μια εξαιρετική λύση για όσους έχουν μόνο λίγα λεπτά την ημέρα για να περάσουν στο Twitter.