Τι σημαίνει το βιολογικό στο Twitter;

Ένα βιογραφικό Twitter είναι ένα στοιχείο του προφίλ Twitter. Η δουλειά του είναι να πείτε στους άλλους μια σύντομη εισαγωγή για το ποιοι είστε, γιατί είστε Twitter ή οτιδήποτε άλλο που θέλετε να βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο όταν οι νέοι επισκέπτες βρουν τη σελίδα σας.

Το βιο είναι συνδυασμένο με μερικά άλλα περιγραφικά στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν καλύτερα ποιος είστε, τι σας αρέσει, από πού βρίσκεστε, όταν ξεκινήσατε να χρησιμοποιείτε το Twitter, τι πωλεί η επιχείρησή σας και πολλά άλλα. Όλα αυτά χωρίζονται από τα πραγματικά tweets στη σελίδα σας.

Σημαντικές λεπτομέρειες Σχετικά με ένα βιογραφικό Twitter

Το βιογραφικό σας στο Twitter είναι περιορισμένο και συνεπώς δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως πλαϊνή μπάρα που εξηγεί τα πάντα για εσάς. Αντίθετα, το βιο μπορεί να περιέχει έως και 160 χαρακτήρες (και αυτό περιλαμβάνει χώρους).

Το bio είναι αυτό που οι άνθρωποι βλέπουν όταν επισκέπτονται τη σελίδα Twitter. Βρίσκεται ακριβώς κάτω από το χειριστήριό σας στο Twitter και ακριβώς πάνω από τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και την ημερομηνία που έχετε ενώσει.

Μπορείτε να αλλάξετε το βιογραφικό του Twitter, όσο συχνά επιθυμείτε, αλλάζοντας το προφίλ σας και ακόμη και βελτιστοποιώντας το με τα hashtag και τα @sernames.

Άλλα τμήματα του Προφίλ Twitter

Υπάρχουν μερικά άλλα τμήματα του προφίλ στο Twitter που περιβάλλουν το συγκεκριμένο βιολογικό τμήμα, επομένως δεν θεωρούνται αναγκαστικά τα βιολογικά αλλά συχνά ομαδοποιούνται ως ένα.

Αυτά περιλαμβάνουν το όνομα του προφίλ, τη λαβή / όνομα χρήστη, μια τοποθεσία, έναν σύνδεσμο ιστότοπου και ένα γενέθλιο. Όταν συμπεριλάβετε αυτές τις άλλες λεπτομέρειες, το βιογραφικό σας Twitter επεκτείνεται πέραν των 160 χαρακτήρων και δίνουν στους αναγνώστες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σελίδα, είτε πρόκειται για επιχειρηματική σελίδα Twitter είτε για προσωπική.

Twitter Βιολογικά παραδείγματα

Το βιογραφικό σας στο Twitter μπορεί να περιλαμβάνει οποιαδήποτε πληροφορία. Μπορεί να είναι σύντομη και γλυκιά, ανόητη, ενημερωτική, κλπ.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα: