Πώς να χρησιμοποιήσετε το Twitter @ Απάντηση

Twitter @ Reply συγχέει πολλούς ανθρώπους όταν αρχίζουν να χρησιμοποιούν το Twitter , ειδικά επειδή είναι δύσκολο να κρατήσετε ευθεία ποιος μπορεί να δει μια απάντηση Twitter και πού ακριβώς θα εμφανιστεί.

Τι είναι η απάντηση Twitter;

Μια Απάντηση Twitter σημαίνει απλά ένα τιτίβισμα που αποστέλλεται σε άμεση απάντηση σε ένα άλλο tweet. Δεν είναι το ίδιο με απλά να στείλετε σε κάποιον ένα τιτίβισμα. μάλλον, είναι να στείλει κάποιον ένα τιτίβισμα σε απάντηση σε ένα συγκεκριμένο τιτίβισμα.

Στέλνετε μια απάντηση στο Twitter χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κουμπί ή ένα κείμενο με υπερσύνδεση με την ετικέτα - τι άλλο; - "Απάντηση".

Για να ξεκινήσετε, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω στο τιτίβισμα στο οποίο απαντάτε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο μικρό κουμπί "Απάντηση" με το βέλος που δείχνει αριστερά που εμφανίζεται ακριβώς κάτω από το τιτίβισμα (όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα).

Θα εμφανιστεί ξαφνικά ένα αναδυόμενο παράθυρο. Πληκτρολογήστε το μήνυμα απάντησης Twitter στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο "Tweet" για να το στείλετε.

Το μήνυμά σας θα συνδεθεί αυτόματα με το tweet στο οποίο απαντήσατε, οπότε όταν κάποιος άλλος κάνει κλικ στο tweet σας, θα επεκταθεί και για να εμφανιστεί το αρχικό μήνυμα.

Ποιος βλέπει κάθε Twitter & # 64; Απάντηση?

Αυτό που είναι δύσκολο είναι ότι δεν θα δουν όλοι το μήνυμα @Reply που στείλατε, και ίσως όχι καν το άτομο στο οποίο το στείλατε.

Το άτομο στο οποίο απαντάτε πρέπει να σας ακολουθεί για να εμφανιστεί η απάντησή σας στο χρονοδιάγραμμα tweet της αρχικής σελίδας . Αν δεν σας ακολουθούν, τότε εμφανίζονται μόνο στην καρτέλα "@Connect", μια ειδική σελίδα κάθε Twitterer που περιέχει οποιαδήποτε Tweets που αναφέρουν το όνομα χρήστη τους. Όλοι δεν ελέγχουν τακτικά την καρτέλα @Connect, έτσι ώστε να μην το χάσουν.

Το ίδιο ισχύει και για τις απαντήσεις στο Twitter που μπορεί να απευθύνονται σε εσάς. Εάν ένας άλλος χρήστης απαντήσει σε ένα από τα tweets σας, το μήνυμα απάντησης @ θα εμφανιστεί μόνο στο timeline tweet της αρχικής σελίδας σας, αν ακολουθείτε αυτόν τον συγκεκριμένο αποστολέα. Αν όχι, θα εμφανιστεί μόνο στη σελίδα σας @Connect.

Ωστόσο, το @reply tweet εξακολουθεί να είναι δημόσιο και άλλοι χρήστες του Twitter μπορούν να το δουν αν επισκέπτονται τη σελίδα προφίλ του αποστολέα και βλέπουν τα tweets τους λίγο μετά την αποστολή τους.

Έχεις όλα αυτά; Δεν είναι εύκολο, έτσι;

Των οποίων οι ακόλουθοι βλέπουν το Twitter & # 64; Απάντηση μηνύματα; Συμβουλή: Δεν είναι ποιος νομίζετε!

Έτσι γίνεται πιο περίπλοκο. Όσον αφορά τους οπαδούς σας, το μήνυμά σας @Reply θα εμφανιστεί μόνο στις χρονοδιαγράμματα τιτίβισμα, αν ακολουθούν επίσης το άτομο στο οποίο στείλατε την απάντηση. Αν σας παρακολουθούν, αλλά δεν ακολουθούν το πρόσωπο στο οποίο απαντήσατε, λοιπόν, δεν θα δουν την απάντησή σας τιτίβισμα.

Αυτό δεν είναι κατανοητό από πολλούς ανθρώπους, επειδή δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο το Twitter λειτουργεί κανονικά. Συνήθως, οι οπαδοί σας βλέπουν όλα τα tweets σας. Επομένως, ποιος θα μαντέψει ότι εάν στείλετε ένα δημόσιο τιτίβισμα κάνοντας κλικ στο κουμπί απάντησης Twitter, οι οπαδοί σας δεν θα το δουν αν δεν ακολουθήσουν επίσης το πρόσωπο του οποίου σας απάντησε το τιτίβισμα; Δεν είναι καθόλου διαισθητικό και είναι ένας από τους πολλούς λόγους που μερικοί άνθρωποι απογοητεύονται από τις σύνθετες αποχρώσεις της διεπαφής του Twitter.

Εάν θέλετε όλοι οι οπαδοί σας να δουν μια ιδιαίτερα ευφυή ή έξυπνη απάντηση Twitter σας, υπάρχει ένα μικρό κόλπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Απλά τοποθετήστε μια περίοδο μπροστά από το σύμβολο @ στην αρχή της απάντησής σας. Έτσι, αν στέλνετε μια απάντηση σε ένα χρήστη Twitter με όνομα davidbarthelmer, για παράδειγμα, θα ξεκινήσατε την απάντησή σας ως εξής:

. @ davidbarthelmer

και όλοι οι οπαδοί σας θα δουν αυτή την απάντηση στα χρονοδιαγράμματα τους. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το κουμπί απάντησης Twitter, απλά φροντίστε να κολλήσετε μια περίοδο μπροστά από το @ username το οποίο το κουμπί εισάγει αυτόματα στην αρχή των tweets απάντησης.

Πότε να χρησιμοποιήσετε το Twitter & # 64; Απάντηση

Είναι καλή ιδέα να είστε συνετός όταν χρησιμοποιείτε το κουμπί απάντησης Twitter @. Εάν προσπαθείτε να έχετε μια άμεση συνομιλία με κάποιον, βεβαιωθείτε ότι τα tweets σας είναι ενδιαφέρον πριν ξεκινήσετε να στέλνετε ένα φράγμα από τις απαντήσεις του Twitter.

Γιατί;

Επειδή το μήνυμά σας Twitter @ reply μπορεί να προορίζεται κυρίως για το άτομο στο οποίο απαντάτε, αλλά θα εμφανίζεται στο χρονοδιάγραμμα όλων των αμοιβαίων οπαδών σας.

Έτσι, αν στείλετε τρεις ή τέσσερις απαντήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, και μερικές από αυτές είναι αρκετά ασήμαντες, αυτό μπορεί να ενοχλητικό για άλλους ανθρώπους που μπορεί να μην είναι όλοι που ενδιαφέρονται για το banter σας ή μικρή ομιλία.

Το καλύτερο μέρος για πραγματικά ιδιωτικό banter Twitter, φυσικά, είναι το Twitter DM ή το κανάλι άμεσου μηνύματος . Τα μηνύματα που αποστέλλονται με το κουμπί άμεσου μηνύματος του Twitter είναι ιδιωτικά και μπορούν να προβληθούν μόνο από τον παραλήπτη. (Ανεξάρτητα από το είδος των μηνυμάτων σας, βέβαια, γράφοντας καλά tweets είναι τέχνη!)

Να πάρει ένα ευρύτερο κοινό για τις απαντήσεις στο Twitter

Εναλλακτικά, εάν θέλετε πολλά περισσότερα άτομα να βλέπουν τα μηνύματά σας να είναι σχεδιασμένα ως απαντήσεις, μπορείτε να στείλετε τακτικά ένα τιτίβισμα και να συμπεριλάβετε το όνομα χρήστη του ατόμου στο οποίο στοχεύετε το τιτίβισμα σας, αλλά δεν το βάζετε στην αρχή του τιτίβισμα. Οι απαντήσεις στο Twitter ξεκινούν πάντα με το @ username του ατόμου στο οποίο ανταποκρίνεστε, έτσι τεχνικά αυτό δεν είναι μια επίσημη απάντηση Twitter. Αλλά αν το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου χρήστη και να απαντήσετε σε κάτι που είπε, θα το πετύχει αυτό και θα είναι επίσης ορατό από όλους τους οπαδούς σας. Δεν χρειάζεται να κολλήσετε μια περίοδο μπροστά από το όνομα χρήστη για να κάνετε αυτό το είδος του τιτίβισμα ορατό από τους οπαδούς σας, γιατί και πάλι, δεν είναι τεχνικά μια απάντηση στο Twitter.

Για να το κάνετε αυτό, θα τοποθετούσατε ακόμα το σύμβολο @ μπροστά από το όνομα χρήστη του χρήστη, αλλά τοποθετήστε το λίγο αργότερα στο tweet. Έτσι, για παράδειγμα, εάν προσπαθείτε να πείτε στο @davidbarthelmer ότι τα σχόλιά του σχετικά με μια κούρσα NASCAR ήταν αστεία, θα μπορούσατε να το κάνετε με ένα tweet που έμοιαζε με κάτι τέτοιο:

Το τιτίβισμα του NASCAR ήταν μια ταραχή, @davidbarthelmer, και συμφωνώ 1,000 τοις εκατό!

Twitter Αναφορά εναντίον Twitter Απάντηση

Αυτό ονομάζεται Αναφορά στο Twitter, προφανώς επειδή αναφέρει ένα συγκεκριμένο όνομα χρήστη στο κείμενο του τιτίβισμα. Είναι απευθυνόμενος σε ένα συγκεκριμένο χρήστη, και ενώ είναι σε απάντηση σε ένα συγκεκριμένο tweet, δεν είναι τεχνικά μια απάντηση στο Twitter.

Έτσι υπάρχει: Εάν το tweet δεν δημιουργείται με το κουμπί Απάντηση, ή επίσης δεν έχει το όνομα χρήστη στην αρχή του μηνύματος, τότε δεν είναι μια απάντηση Twitter .

Αλλά θα το δουν όλοι οι οπαδοί σας και το άτομο στο οποίο απαντάτε θα το δει στο χρονοδιάγραμμά τους αν σας παρακολουθούν και στην καρτέλα @Connect αν δεν σας ακολουθούν.

Dejargoning την εμπειρία Twitter

Twitter φρασεολογία μπορεί να πάρει ενοχλητικό, σίγουρα. Υπάρχει πολλά και απλά ο καθορισμός ενός όρου δεν βοηθάει πάντα, αν και το Twitter κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά στο κέντρο βοήθειας και αυτός ο οδηγός γλωσσών Twitter μπορεί επίσης να βοηθήσει. Ακόμα, χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμα και κάποιες βασικές λειτουργίες του Twitter.