Πολιτική περιαγωγής ασύρματης σύνδεσης Verizon

Κόστος περιαγωγής κατά τη χρήση του Verizon

Πραγματοποιείτε περιαγωγή όταν χρησιμοποιείτε φωνή ή δεδομένα σε δίκτυο που δεν εμπίπτει στην περιοχή κάλυψης για την οποία πληρώνετε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τους κανόνες της περιαγωγής της Verizon, έτσι ώστε να μην προκαλούν έκπληξη τυχόν χρεώσεις περιαγωγής.

Λάβετε υπόψη ότι θα μπορούσε να χρειαστεί πάνω από ένα μήνα για έναν μεταφορέα να πει στην Verizon ότι χρωστάτε χρεώσεις περιαγωγής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι χρεώσεις περιαγωγής εμφανίζονται μερικές φορές στις δηλώσεις τιμολόγησης μετά από περιαγωγή, όπως σε μία ή δύο δηλώσεις τιμολόγησης μετά από το ταξίδι σας.

Μπορείτε να δείτε έναν χάρτη της περιοχής κάλυψης του Verizon στην ιστοσελίδα τους. Αυτές είναι οι τρέχουσες πολιτικές. Συνιστάται πάντα να ελέγχετε τη συγκεκριμένη πολιτική σας πριν ενεργοποιήσετε την περιαγωγή.

Τιμολόγια εθνικής περιαγωγής

Η εσωτερική ασύρματη περιαγωγή είναι δωρεάν σε όλα τα σχέδια της Verizon Wireless σε εθνικό επίπεδο. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή σας μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο μη Verizon στις Η.Π.Α., στις Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ και στο Πουέρτο Ρίκο.

Ενώ δεν πραγματοποιούνται επιπλέον χρεώσεις κατά τη διάρκεια της περιαγωγής Verizon Wireless, αυτά τα λεπτά περιαγωγής αντιμετωπίζονται όπως τα κανονικά λεπτά Verizon Wireless. Με άλλα λόγια, αν σας επιτρέπονται X λεπτά για τον μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχετε καταβάλει το ίδιο ποσό ακόμα κι αν ταξιδεύετε στην εγχώρια αγορά. δεν αυξάνεται ή μειώνεται μόνο και μόνο επειδή είστε περιαγωγής.

Διεθνής Περιαγωγή

Τα σχέδια που δεν περιλαμβάνουν υπηρεσία εκτός των ΗΠΑ χρεώνονται ανά λεπτό, κείμενο και MB βάση. Με άλλα λόγια, κάθε μικροσκοπικό κομμάτι δραστηριότητας χρεώνεται, το οποίο σας δίνει εξαιρετικό έλεγχο για το ποσό που θα πληρώσετε.

Όταν ταξιδεύετε στο εξωτερικό, ενδέχεται να λάβετε προειδοποιήσεις κειμένου από την Verizon, εξηγώντας πώς θα χρεωθείτε και πότε / αν φτάσετε ένα όριο χρήσης. Η Verizon ενδέχεται να περιορίσει αυτόματα την υπηρεσία σας εάν χρεωθείτε πολύ.

Τα διεθνή λεπτά περιαγωγής τιμολογούνται ως ξεχωριστά λεπτά χρήσης και μπορούν να φτάσουν αρκετά ακριβά. Οι χρεώσεις της Verizon ενδέχεται να κυμαίνονται σε τιμές από 0,99 $ ανά λεπτό έως και 2,99 € ανά λεπτό.

Εάν διαθέτετε συσκευή με δυνατότητα 4G παγκοσμίως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TravelPass της Verizon, το οποίο σας επιτρέπει να λαμβάνετε τα εγχώρια πρακτικά, τα κείμενα και τα αποθέματα δεδομένων σε περισσότερες από 100 χώρες για $ 10 ανά ημέρα (ή $ 5 για τον Καναδά και το Μεξικό). Επιπλέον, θα χρεωθείτε μόνο στις ημέρες που χρησιμοποιείτε πραγματικά τη συσκευή σας.

Η Verizon σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες γραπτών μηνυμάτων σε εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια. Η φωνητική χρήση είναι 2,99 δολάρια ανά λεπτό σε αυτά τα πλοία και η αποστολή μηνυμάτων κοστίζει 0,50 $ για αποστολή και 0,05 $ για να λάβετε.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το διεθνές πρόγραμμα σχεδιασμού ταξιδιών της Verizon για να δείτε πώς θα χρεωθείτε ενώ χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας διεθνώς.

Σημαντικό: Μπορεί να χρεωθείτε τα ποσοστά μιας συγκεκριμένης χώρας εάν ταξιδεύετε κοντά στα σύνορά τους.