Δύο λόγοι για να μεταβείτε στο iPhone της Verizon

Με όλο τον ενθουσιασμό που περιβάλλει το ντεμπούτο του iPhone στην Verizon, πολλοί πελάτες της AT & T μπορεί να σχεδιάζουν να μεταβούν αμέσως. Αλλά η απόφαση για εναλλαγή μπορεί να μην είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Ενώ η Verizon έχει κάποια πράγματα προς όφελός της, μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να κολλήσετε με την AT & T από ό, τι θα περιμένατε. Η επιλογή που θα κάνετε θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, φυσικά, αλλά εδώ είναι τρεις υπέρ της Verizon, και τέσσερις υπέρ της AT & T, να εξετάσει.

01 από 07

Μετάβαση στο Verizon: Καλύτερη κάλυψη

Verizon

Ένα από τα βασικά παράπονα που πολλοί άνθρωποι έχουν με την AT & T είναι ότι η κάλυψη του δικτύου είναι σπορ, οδηγώντας σε μειωμένες κλήσεις και κακή ποιότητα κλήσεων, καθώς και δυσκολία πρόσβασης στο δίκτυο 3G. Πόσο συχνά συναντάτε αυτά τα προβλήματα θα εξαρτηθεί από το πού ζείτε (η κάλυψη της AT & T είναι καλύτερη σε ορισμένες περιοχές από άλλες).

Η Verizon είναι γνωστή για την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη δικτύου και πρόσβαση 3G, οπότε αν έχετε απογοητευτεί από την υπηρεσία της AT & T όπου ζείτε, η Verizon μπορεί να είναι η λύση στα προβλήματά σας. Για να βεβαιωθείτε, ελέγξτε το χάρτη κάλυψης της Verizon για την περιοχή σας.

02 του 07

Μεταβείτε στην υπηρεσία Verizon: Καλύτερη υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών

Tom Merton / Caiaimage / Getty Images

Δεν χρειάζεται να κοιτάξετε πολύ μακριά στο διαδίκτυο για να βρείτε άτομα απογοητευμένα από την εξυπηρέτηση πελατών της AT & T (μάρτυρες των χρηστών των Reports Reports καλώντας την AT & T τον χειρότερο μεταφορέα των ΗΠΑ σε αυτόν τον σύνδεσμο). Από την άλλη πλευρά, δεν είναι δύσκολο να βρείτε ανθρώπους ευχαριστημένους από την υπηρεσία Verizon. Δεν έχω άμεση εμπειρία από την εξυπηρέτηση πελατών της εταιρείας, αλλά το κυρίαρχο συναίσθημα είναι ότι οι πελάτες είναι πιο ευτυχισμένοι με την Verizon απ 'ό, τι με την AT & T - και αν είστε ταχμένοι με την AT & T, είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε.

03 του 07

Μείνετε με την AT & T: Φθηνότερα δεδομένα

Sigrid Olsson / Οργανισμός PhotoAlto Συλλογές RF / Getty Images

Όταν η Verizon άρχισε αρχικά να προσφέρει το iPhone, προσέφερε στους πελάτες απεριόριστα στοιχεία για $ 30 / μήνα (όπως ακριβώς είχε κάνει και η AT & T, έως ότου τελείωσε απεριόριστα σχέδια το καλοκαίρι του 2010). Από τον Ιούλιο του 2011, όμως, η Verizon ταιριάζει με τον ανταγωνιστή της μεταβαίνοντας σε ένα ανώτατο όριο δεδομένων. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν στους χρήστες 2GB / μήνα δεδομένων, αλλά η Verizon χρεώνει $ 30, ενώ η AT & T είναι λίγο φθηνότερη στα $ 25.

Η AT & T προσφέρει επίσης ένα σχέδιο χαμηλού επιπέδου: $ 15 για 250MB. Ενώ η Verizon διαθέτει ένα σχέδιο χαμηλού κόστους - $ 10 για 75MB - είναι προφανώς διαθέσιμο μόνο για κινητά τηλέφωνα , όχι για smartphones.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το AT & T προσφέρει την καλύτερη αντιμετώπιση των σχεδίων δεδομένων .

04 του 07

Μείνετε στο AT & T: Τέλη Πρόωρης Λήξης

Echo / Cultura / Getty Images

Αν εξακολουθείτε να έχετε συμβόλαιο με την AT & T, θα θέλετε να σκεφτείτε δύο φορές για την ακύρωση της σύμβασής σας νωρίς για να μεταβείτε στη Verizon. Αυτό συμβαίνει λόγω του τέλους πρώτης τερματισμού της AT & T (ETF), ποινή για την ακύρωση της σύμβασής σας πριν τελειώσει. Το ETF της AT & T είναι US $ 325, μειωμένο κατά 10 δολάρια για κάθε μήνα που έχετε υπογράψει. Έτσι, αν έχετε υπογράψει σύμβαση για δύο μήνες, το ETF σας μειώνεται κατά 20 έως 305 δολάρια. Εάν έχετε συμβόλαιο ένα χρόνο, το ETF σας μειώνεται κατά $ 120, στα $ 205.

Χάρη στο ETF, η μετάβαση στην Verizon μπορεί να είναι μια ακριβή πρόταση - μέχρι να λήξει το συμβόλαιό σας AT & T, τουλάχιστον.

05 του 07

Μείνετε με την AT & T: Πρέπει να αγοράσετε ένα νέο iPhone

Artur Debat / Moment Mobile / Getty Images

Επειδή οι AT & T και Verizon έχτισαν τα ασύρματα δίκτυα τους χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνολογίες (HSPA για AT & T, CDMA για Verizon), τα iPhones που λειτουργούν στο δίκτυο της AT & T δεν λειτουργούν με τη Verizon και αντίστροφα. Αυτό σημαίνει ότι για να μεταβείτε στην Verizon, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα νέο iPhone. Ως νέος πελάτης της Verizon, θα λάβετε την επιδοτούμενη τιμή των 199 δολαρίων ΗΠΑ για το μοντέλο 16GB και 299 δολάρια για το 32GB μοντέλο. Αυτές είναι οι τυποποιημένες τιμές iPhone, αλλά μεταξύ της ανάγκης να αγοράσουν ένα νέο τηλέφωνο και του ETF της AT & T, η μετάβαση στην Verizon μπορεί να είναι δαπανηρή.

06 του 07

Μείνετε στο AT & T: Φωνή και δεδομένα ταυτόχρονα

guntsoophack yuktahnon / Moment Mobile / Getty Images

Οι χρήστες της AT & T θα παρατηρήσουν αμέσως την αλλαγή εάν μεταβούν στην Verizon: με την Verizon δεν μπορείτε να μιλάτε και να περιηγείστε στον ιστό στο iPhone σας ταυτόχρονα. Αυτό ήταν δυνατό στο iPhone με την AT & T από την έναρξή του, αλλά δεν είναι δυνατό με την Verizon λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το ασύρματο δίκτυό της. Έτσι, εάν μεταβείτε στο iPhone Verizon, ξεχάστε να μιλάτε στο τηλέφωνο και να αναζητήσετε μια διεύθυνση στο Google ή να λάβετε οδηγίες μέσω της εφαρμογής Χάρτες.

07 του 07

Μείνετε στο AT & T: Κανείς δεν είναι τέλειος

AT & T

Όλοι γνωρίζουμε την έκφραση για το πράσινο γρασίδι στην άλλη πλευρά του φράχτη. Μερικές φορές, όπως συμβαίνει με την ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών της Verizon, το γρασίδι μπορεί πραγματικά να είναι πιο πράσινο. Αλλά αξίζει να θυμόμαστε επίσης ότι καμία εταιρεία δεν είναι τέλεια. Η μετάβαση στη Verizon ενδέχεται να επιλύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υπηρεσία iPhone, αλλά μπορεί να μην είναι. Η αλλαγή είναι καλή, αλλά μην υποθέτετε ότι πρόκειται για πανάκεια. Εάν το κάνετε, θα μπορούσατε να είστε απογοητευμένοι.