Αυτόματη προσθήκη νέου Yahoo! Επαφές αλληλογραφίας

Δημιουργήστε μια νέα επαφή για όλους εσείς, χωρίς να σηκώσετε ένα δάχτυλο

Αντί να προσθέτετε τις επαφές του Yahoo με το μη αυτόματο τρόπο , μπορείτε να προσθέσετε αυτόματα στους χρήστες νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Με αυτόν τον τρόπο, είναι εύκολο να στείλετε ξανά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους ίδιους ανθρώπους στο μέλλον.

Αν αργότερα αποφασίσετε ότι δεν θέλετε μια επαφή που προστέθηκε αυτόματα, μπορείτε εύκολα να διαγράψετε αυτήν την καταχώρηση ή ακόμη και να απενεργοποιήσετε εντελώς αυτή τη λειτουργία αυτόματης διαχείρισης επαφών.

Πώς να ρυθμίσετε την αυτόματη αντιστοίχιση βιβλίου διευθύνσεων

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε το Yahoo! Mail δημιουργούν μια νέα καταχώρηση βιβλίου διευθύνσεων για κάθε νέο παραλήπτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Κάντε κλικ στο μενού Βοήθεια στην επάνω δεξιά γωνία του Yahoo! Mail (αυτό που μοιάζει με ταχύτητα).
  2. Κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις .
  3. Ανοίξτε την καρτέλα " Γραπτό μήνυμα ".
  4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει την επιλογή Αυτόματη προσθήκη νέων παραληπτών στις Επαφές .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιονδήποτε αποστολέα και παραλήπτες email στο Yahoo! Επαφές ταχυδρομείου γρήγορα.

Πώς να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε το Yahoo! Επαφές αλληλογραφίας

Όλοι οι Yahoo! Οι επαφές αλληλογραφίας θα εμφανιστούν στη λίστα επαφών σας. Αυτός είναι ακριβώς ο ίδιος τόπος που οι επαφές σας πηγαίνουν όταν τις προσθέτετε χειροκίνητα. Yahoo! Το Mail δεν διαχωρίζει αυτούς τους δύο τύπους επαφών.

Μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο βιβλίο διευθύνσεών σας ως εξής:

  1. Με την ανοικτή αλληλογραφία σας, επιλέξτε το εικονίδιο Επαφές στην επάνω αριστερή γωνία της σελίδας, δίπλα στην επιλογή Αλληλογραφία .
  2. Κάντε κλικ στην επαφή που θέλετε να επεξεργαστείτε.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή από το επάνω μενού για να καταργήσετε την επαφή ή στην επιλογή Επεξεργασία λεπτομερειών για να κάνετε αλλαγές σε αυτήν.
  4. Επεξεργαστείτε τα στοιχεία που θέλετε να αλλάξετε, όπως το όνομα της επαφής ή οι γενεθλίων, οι ιστότοποι ή οι γραμμές τηλεφωνικών αριθμών κ.λπ.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Το Yahoo! Αλληλογραφία αλληλογραφίας & # 34; Μενού

Αν επιστρέψετε στο Βήμα 1 στην προηγούμενη ενότητα, μπορείτε να δείτε ότι υπάρχει ένα μενού Ενέργειες όταν κοιτάζετε το βιβλίο διευθύνσεών σας. Αυτό το μενού παρέχει ορισμένα επιπλέον πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τις επαφές σας.

Για παράδειγμα, μπορείτε να ταξινομήσετε ολόκληρο το βιβλίο διευθύνσεων με το όνομα ή το επώνυμο για να διευκολύνετε τη γρήγορη διαλογή από τη λίστα. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τις επαφές με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους ή αντίστροφα.

Αυτή είναι η ίδια περιοχή στην οποία πρέπει να έχετε πρόσβαση για την εισαγωγή επαφών από άλλους ιστότοπους όπως το Facebook, το Google, το Outlook.com, άλλους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω ενός αρχείου CSV ή VCF. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τις επαφές από αυτήν την οθόνη.

Το μενού Ενέργειες στο Yahoo! Ο λογαριασμός αλληλογραφίας είναι επίσης υπεύθυνος για να σας αφήσει να αφαιρέσετε διπλές επαφές, να εκτυπώσετε όλες τις επαφές σας και ακόμη και να επαναφέρετε το βιβλίο διευθύνσεών σας από ένα αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας.