Πώς να αποκτήσετε δωρεάν λογαριασμό αλληλογραφίας Zoho

Θέλετε έναν ελεύθερο προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν υποστηρίζεται από διαφημίσεις; Δοκιμάστε το Zoho

Το Zoho Workplace είναι μια σουίτα εφαρμογών σχεδιασμένη για επιχειρήσεις, αλλά το Zoho προσφέρει επίσης μια προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένας επιχειρηματικός λογαριασμός στο Zoho συνοδεύεται από όλα τα εργαλεία για τη διαχείριση της επικοινωνίας και των πληροφοριών σε μια ρύθμιση ομάδας, χωρίς κόστος, ενώ ένας προσωπικός λογαριασμός Zoho Mail χωρίς διαφημίσεις έρχεται με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον τομέα του zoho.com. Για να δημιουργήσετε μια προσωπική διεύθυνση Zoho και ένα λογαριασμό Zoho Mail με αποθηκευτικό χώρο 5GB σε απευθείας σύνδεση, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας ενεργός αριθμός κινητού τηλεφώνου όπου μπορείτε να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου.

Εγγραφείτε για έναν λογαριασμό αλληλογραφίας Free Zoho

Για να δημιουργήσετε έναν δωρεάν προσωπικό λογαριασμό Zoho Mail με διεύθυνση @ zoho.com:

  1. Μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής Zoho Mail.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής μπροστά από το Προσωπικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ενότητα Ξεκινώντας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς διαφημίσεις.
  3. Πληκτρολογήστε το προτιμώμενο όνομα χρήστη - το μέρος που έρχεται πριν από το @ zoho.com στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας - στο αναγνωριστικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να έχετε.
  4. Πληκτρολογήστε έναν κωδικό πρόσβασης στο πεδίο Password. Επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο οποίος είναι ευλόγως εύκολο να θυμηθεί και αρκετά δύσκολο να μαντέψει.
  5. Πληκτρολογήστε τα επώνυμό σας στα πεδία που παρέχονται. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό σας όνομα.
  6. Εισαγάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να λάβετε μηνύματα SMS και στη συνέχεια να την επιβεβαιώσετε εισάγοντας ξανά τον αριθμό.
    1. Συμβουλή : Μην συμπεριλάβετε τις παύλες στον αριθμό τηλεφώνου. Εισαγάγετε μόνο μια 10-ψήφια σειρά αριθμών (τον αριθμό και τον κωδικό περιοχής) χωρίς σημεία στίξης. Για παράδειγμα: 9315550712
  7. Επιλέξτε το πλαίσιο για να συμφωνήσετε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου του Zoho.
  8. Κάντε κλικ στο Εγγραφή για δωρεάν .
  9. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε στο τηλέφωνό σας μέσω SMS στο χώρο που παρέχεται στη σελίδα επαλήθευσης.
  10. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση κώδικα .

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για μια δωρεάν διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Zoho.com χρησιμοποιώντας το Google , το Facebook , το Twitter ή το LinkedIn .