Πώς να ρυθμίσετε OR φίλτρα στο Yahoo Mail

Χρησιμοποιήστε μια λύση για να ρυθμίσετε ένα φίλτρο Ή

Από προεπιλογή, τα φίλτρα στο Yahoo Mail είναι φίλτρα ΚΑΙ. Συνδυάζουν όλα τα καθορισμένα κριτήρια κατά το φιλτράρισμα εισερχόμενων μηνυμάτων. Πώς ρυθμίζετε ένα φίλτρο Ή όπου μόνο ένα από τα διάφορα κριτήρια πρέπει να είναι αληθινό; Χρησιμοποιείτε μια λύση.

Εάν αυτό είναι αλήθεια ή αν αυτό είναι αλήθεια

Τα φίλτρα και τα φίλτρα Yahoo Mail λαμβάνουν μέτρα μόνο όταν πληρούνται όλα τα κριτήρια. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα και μόνο φίλτρο που μετακινεί ένα μήνυμα από έναν συγκεκριμένο αποστολέα και έχει ένα συγκεκριμένο θέμα, αλλά δεν μπορείτε να ρυθμίσετε ένα φίλτρο από έναν συγκεκριμένο αποστολέα ή για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο θέμα - τουλάχιστον δεν μπορείτε να το κάνετε με ένα μόνο φίλτρο.

Ωστόσο, υπάρχει ένας απλός τρόπος αντιμετώπισης. Δημιουργείτε ένα φίλτρο OR στο Yahoo Mail χρησιμοποιώντας δύο φίλτρα. Αρχικά, ορίσατε ένα φίλτρο (π.χ. από έναν συγκεκριμένο αποστολέα) και στη συνέχεια ορίσατε ένα διαφορετικό φίλτρο για το δεύτερο κριτήριο (για μηνύματα με συγκεκριμένο θέμα, για παράδειγμα).

Ενημερώστε τα δύο φίλτρα για να μετακινήσετε τα μηνύματά τους στον ίδιο φάκελο και έχετε κατασκευάσει ένα φίλτρο Ή. Όλα τα μηνύματα από αυτόν τον αποστολέα ή με το θέμα ή και τα δύο θα εμφανίζονται αυτόματα στο φάκελο προορισμού.

Τρόπος δημιουργίας ενός εισερχόμενου κανόνα αλληλογραφίας με δύο φίλτρα

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Gear στο επάνω μέρος της οθόνης Yahoo Mail.
  2. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Φίλτρα στην αριστερή πλαϊνή μπάρα.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .
  5. Συμπληρώστε τη φόρμα που εμφανίζεται χρησιμοποιώντας τα αναπτυσσόμενα μενού για να καθορίσετε το πρώτο κριτήριο για αυτό το φίλτρο και καθορίστε το φάκελο στον οποίο θέλετε να μεταφέρετε το μήνυμα σε κάθε φορά που εφαρμόζεται το φίλτρο.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .
  7. Επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία για ένα δεύτερο φίλτρο χρησιμοποιώντας το δεύτερο κριτήριο. Στρέψτε το στον ίδιο φάκελο με το πρώτο φίλτρο και αποθηκεύστε το. Τα δύο φίλτρα συνδυάζονται για να σας δώσουν το φίλτρο OR που θέλετε.

Παρόλο που το παράδειγμα αυτό δείχνει μόνο δύο κριτήρια, μπορείτε να δημιουργήσετε φίλτρα για όσες συνθήκες ΑΝΤΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ χρειάζεστε, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία ξανά και ξανά.