Χιούμορ και έξυπνα ονόματα intranet

Τα ονόματα Intranet συνδέονται με βαθύτερους στόχους κοινοτικού και ομαδικού πνεύματος

Οι χρήστες του Intranet κατέχουν το κλειδί για την ανταλλαγή γνώσεων.

Τα μέρη των πληροφοριών των εργαζομένων, των εταιρικών πολιτικών και των απογραφών προϊόντων, μεταξύ πολλών πηγών δεδομένων που αποθηκεύονται σε διακομιστές ή σε υπηρεσίες cloud, δεν έχουν νόημα χωρίς την παρακίνηση να μοιραστούν και να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες.

Ένας τρόπος για να κάνετε τα intranets ελκυστικά, όπως ανακαλύπτουν οι οργανώσεις, είναι να τα σχεδιάσετε ως το go-to place χρησιμοποιώντας χιουμοριστικά και έξυπνα intranet ονόματα. Τα ονόματα intranet είναι προσαρμοσμένα για μια εταιρεία και έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά όπως θα ονομάζετε έναν ιστότοπο. Αλλά, κάντε ένα βήμα πιο πέρα ​​και μπορείτε να διασκεδάσετε με αυτό.

Μπορείτε να αποδείξετε ονόματα όπως το Pitstop, το intranet για έναν αντιπρόσωπο αυτοκινήτων στη Σκωτία ή τον έμπορο αυτοκινήτων στην Οκλαχόμα που έφερε το όνομα Glove Box.

Τα ονόματα που υιοθετούν τα εταιρικά intranets έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από ό, τι τα μάτια. Τα ονόματα intranet συνδέονται με βαθύτερους στόχους που ξεκλειδώνουν την κοινή χρήση μέσω του πνεύματος της κοινότητας και του ομαδικού πνεύματος.

Ζήτησα από τους ανθρώπους του λογισμικού intranet να μοιράζονται τα ονόματα των intranets του πελάτη τους. Δείτε πώς αισθάνεστε γι 'αυτούς και προσπαθήστε να βγείτε από έναν δικό σας.

Όμηρος

Ο Dan Connolly, διευθυντής πωλήσεων στο Interact Intranet Ltd., λέει ότι το δικό του intranet της εταιρείας του ονομάζεται Homer, μετά τον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων, ο Όμηρος Σίμσον της τηλεοπτικής σειράς The Simpsons . "Ο Όμηρος έχει ένα προφίλ χρήστη και αγαπά τα ντόνατς", λέει ο Κόνολλι, "και ότι οι σχέσεις είναι ωραίες για εμάς, χρησιμοποιώντας ντόνατς για τυχεροποίηση ως ανταμοιβή".

Pit-stop

Η υπηρεσία Pitstop, που αποτελεί το πρότυπο για τους πελάτες της Interact που προσανατολίζουν τους δικτυακούς τόπους intranet στην επιχείρησή τους, ονομάστηκε για το εταιρικό intranet στην Macrae & Dick, μια νέα και μεταχειρισμένη ομάδα αντιπροσώπων αυτοκινήτων στη Σκωτία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1878 και ακόμη και τα σύγχρονα intranet σήματα αλλάζουν στον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται οι πληροφορίες. (Δείτε επίσης ανασκόπηση της Interact.)

Βικιλεξια

Η Fidelia, μια ασφαλιστική εταιρεία που εκπροσωπείται στον όμιλο Covea που εδρεύει στο Παρίσι, εξυπηρετεί περισσότερους από 1100 υπαλλήλους στο intranet τους με το όνομα Wikideia (rhymes with Fidelia). Χτισμένο στο προϊόν XWiki SAS, το intranet είναι ένα νέο υπόδειγμα για ένα χώρο αποθήκευσης εγγράφων. Η Wikipeia έχει γίνει μια γραπτή κουλτούρα για τη Fidelia, η οποία τώρα στηρίζεται στις επιχειρηματικές διαδικασίες και στους πόρους της γνώσης, ώστε οι εργαζόμενοι να βρίσκουν εύκολα απαντήσεις.

TechWatch

Η EADS Innovation Works έχει αναδιαμορφωθεί τώρα, καθώς ο όμιλος Airbus διαχειρίζεται την TechWatch. Αυτό το συνεργατικό intranet, επίσης προϊόν του XWiki, χρησιμοποιείται από τους ερευνητές της TechWatch για τη διάδοση στρατηγικών πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. (Δείτε επίσης ανασκόπηση της XWiki .)

Huluverse

Η Hulu, η υπηρεσία συνδρομής για streaming βίντεο που ονομάζεται intranet, Huluverse. Όπως μοιράζεται η Igloo Software, η εταιρεία που τρέχει το intranet του Hulu, λένε ότι οι υπάλληλοί τους ονομάζονται Hulugans. Ακούγεται ότι η δουλειά στο Hulu είναι πιο διασκεδαστική από την δουλειά. (Δείτε επίσης ανασκόπηση του λογισμικού Igloo.)

Club της Αγάπης

Ακούγοντας περισσότερο σαν μουσικό συγκρότημα, το Club of Love είναι στην πραγματικότητα ένα intranet δημιουργία μαθητών μέσης εκπαίδευσης στο Middle School του Robert Frost στο Rockville, Maryland. "Ο Όμιλος της Αγάπης προέρχεται από την ιδέα της εξάπλωσης της αγάπης στην κοινότητα", λέει ο Pankaj Taneja, διαχειριστής μάρκετινγκ για το HyperOffice, το λογισμικό στο οποίο είναι ενσωματωμένο το intranet. Οι φοιτητές μοιράζονται πληροφορίες, όπως φωτογραφίες και έγγραφα, συνομιλούν και ηλεκτρονικά, και οργανώνουν κοινοτικά προγράμματα για να κερδίσουν πιστώσεις για την εκμάθηση των υπηρεσιών των φοιτητών (SSL). (Δείτε επίσης ανασκόπηση του HyperOffice.)

Dwight

Στο Tuscon της Αριζόνα, το intranet της PIMA Federal Credit Union, ονομάζεται Dwight περιστρέφει ένα σύγχρονο θέμα. Το intranet πήρε το όνομά του από τον Dwight Schrute, τον γνωστό χαρακτήρα στο Office του NBC. Όπως λέει ο Maz Mohammadi, μηχανικός πωλήσεων για συνδέσεις Intranet, "Ο πελάτης θέλησε το intranet να είναι το" know-it-all "μέρος για τους υπαλλήλους."

ΜΗΛΟΣ

Τα intranets δεν χρειάζεται απαραίτητα να παίρνουν ένα πρόσωπο. Στην πραγματικότητα, ο Karleen Murphy, ο οποίος παρακολουθεί ιστότοπους πελατών για συνδέσεις Intranet, μοιράστηκε μερικά ονόματα σε χρήση στα intranets του πελάτη τους, συμπεριλαμβανομένου του MILO που είναι ένα αρκτικόλεξο για "βουνά πληροφοριών οργανωμένα λογικά".

Φέρω

Επίσης, από τις συνδέσεις Intranet, το Fetch είναι ένα από τα αγαπημένα μου intranet ονόματα και χρησιμοποιείται σήμερα στην Sand Diego Humane Society, λέει ο Murphy. (Δείτε επίσης ανασκόπηση συνδέσεων Intranet .)

Ντουλαπάκι του αυτοκινήτου

Η Bob Moore Auto Group της Οκλαχόμα ονόμασε το intranet τους, το Glove Box, καθώς το όνομα αντιπροσωπεύει το μέρος για να βρείτε ζωτικής σημασίας πληροφορίες και χτίστηκε στην πλατφόρμα Intranet Connections.