Οι 9 καλύτερες εφαρμογές σπορ που πρέπει να ξέρετε

Παρακολουθήστε τα αποτελέσματα, βρείτε εισιτήρια, ακολουθήστε τους αγαπημένους σας παίκτες και πολλά άλλα.

Εάν σας αρέσει ο αθλητισμός κάθε είδους - από το μπέιζμπολ μέχρι το ράγκμπι - μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχει μια εφαρμογή που θα σας ενημερώνει για τις αγαπημένες σας ομάδες, τους παίκτες και πολλά άλλα. Παρακάτω, είναι μια διαδρομή μερικά από τα κορυφαία λήψεις για να εξετάσει για να ενισχύσει το fan σας πιστεύω.

01 από 09

ESPN

ESPN

Η πρώτη εφαρμογή στη λίστα είναι μια προφανής επιλογή. Ακριβώς όπως το ESPN είναι ένα κανάλι για πολλούς αθλητές, η συνδεδεμένη εφαρμογή του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνεστε με τις αγαπημένες σας ομάδες. Με τη σύνδεση, μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία της εφαρμογής, ώστε να εμφανίζονται μόνο τα αγαπημένα σας πρωταθλήματα και ομάδες. Οι επιλογές του πρωταθλήματος περιλαμβάνουν το MLB, το NFL, το κολέγιο ποδοσφαίρου, το NBA, το NHL, το κολέγιο μπάσκετ, το MLS και το Esports .

Εάν έχετε ESPN μέσω του παροχέα καλωδίων σας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να προβάλλετε ζωντανά παιχνίδια, νέα και πολλά άλλα μέσα από την εφαρμογή. Σημειώστε ότι υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή WatchESPN για Android και iPhone (και άλλες πλατφόρμες όπως το Roku και το PlayStation) που σας επιτρέπουν να προβάλλετε περιεχόμενο από το πλήρες lineup των καναλιών ESPN.

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες:

02 του 09

Yahoo Sports

Yahoo Sports

Η εφαρμογή Yahoo Sports παρέχει βαθμολογίες παιχνιδιών, στατιστικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες για τις αγαπημένες ομάδες και τους παίκτες σας σε έναν τεράστιο αριθμό αθλητικών πρωταθλημάτων: NFL, NBA, NHL, MLB, ποδοσφαίρου, ποδοσφαίρου, γκολφ, MMA και τένις. Όταν συνδέεστε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας στο Yahoo, μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας ομάδες και πρωταθλήματα για να εξατομικεύσετε την εμπειρία με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε ειδοποιήσεις για θέματα όπως ενημερώσεις σκορ ή νέα παιχνίδια.

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες:

03 του 09

Έκθεση λευκαντικών

Έκθεση λευκαντικών

Το Report Bleacher (μια εξαιρετική μετάβαση στο Instagram, παρεμπιπτόντως) είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος αθλητικών ειδήσεων και οι εφαρμογές του για κινητά σας ενημερώνουν για τις βαθμολογίες των αγαπημένων σας ομάδων. Όπως και άλλες εφαρμογές, σας επιτρέπει να επιλέξετε τις αγαπημένες σας ομάδες, ώστε να λαμβάνετε μόνο τις ενημερώσεις που σας ενδιαφέρουν. Αξίζει να εξετάσετε γιατί, όταν ενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις push, είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και ταχύτερες επιλογές για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις βαθμολογίες, τις νίκες, τις απώλειες και τις προβλέψεις.

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες:

04 του 09

LiveScore

LiveScore

Το LiveScore παρέχει online βαθμολογίες σε πραγματικό χρόνο από το 1998 και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γυρίσετε εάν απλά θέλετε να κάνετε check in για ένα παιχνίδι που δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε.

Το LiveScore περιλαμβάνει βαθμολογίες για ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ και χόκεϊ. Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες μπέιζμπολ δεν διατίθενται προς το παρόν από την εφαρμογή. Το πιο δημοφιλές από τους φίλους του ποδοσφαίρου της εφαρμογής, οπότε μπορεί να προσελκύσει περισσότερο όσους ακολουθούν ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εκτός των ΗΠΑ.

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες:

05 του 09

ΝΒΑ

ΝΒΑ

Η επίσημη εφαρμογή NBA σάς επιτρέπει να δείτε ζωντανά αποτελέσματα, στατιστικά στοιχεία και ώρες παιχνιδιού. παρακολουθήστε κορυφαίες συνεντεύξεις Τύπου? τα κορυφαία ρολόγια και τα κυριώτερα σημεία παιχνιδιών. και ακολουθήστε τις αγαπημένες σας ομάδες. Ενώ η εφαρμογή είναι τεχνικά δωρεάν λήψη, θα έχετε τη μέγιστη λειτουργικότητα αν εγγραφείτε στο NBA League Pass (από $ 17,99 ανά μήνα), το οποίο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά παιχνίδια και πολλά άλλα. Σε αυτή την περίπτωση, θα μπορείτε να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή, συμπεριλαμβανομένων των ζωντανών παιχνιδιών και των πλήρων επαναλήψεων παιχνιδιών, μέσω της εφαρμογής.

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες:

06 του 09

NFL Mobile

NFL Mobile

Όλοι οι χρήστες των εφαρμογών μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ειδήσεις, επισημάνσεις, στατιστικά στοιχεία, βαθμολογίες μέχρι στιγμής και πολλά άλλα κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής και στη διαδρομή προς το Super Bowl. Αν είστε συνδρομητής της Verizon, μπορείτε επίσης να δείτε ζωντανά παιχνίδια, ενώ οι συνδρομητές του Game Pass μπορούν να επαναλάβουν παρελθόντα παιχνίδια και άλλα μέσω της εφαρμογής.

Κόστος: Δωρεάν (αν και το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο στην εφαρμογή απαιτεί να είναι πελάτης της Verizon ή μέλος του NFL Game Pass, ο τελευταίος του οποίου κοστίζει 49,99 δολάρια)

Πλατφόρμες:

07 του 09

MLB Στο Bat

MLB

Οι οπαδοί του μπέιζμπολ θα πρέπει σίγουρα να έχουν την επίσημη εφαρμογή MLB στο τηλέφωνό τους. Μπορείτε να δείτε όλες τις βαθμολογίες, τα στατιστικά και τις ειδήσεις των αγαπημένων σας ομάδων μέσω των σελίδων ομάδας της εφαρμογής και μπορείτε να παρακολουθήσετε βασικά παιχνίδια και στιγμές από κάθε παιχνίδι, ακόμη και χωρίς συνδρομή premium. Η κατοχή της συνδρομής premium ξεκλειδώνει βίντεο συμπυκνωμένου παιχνιδιού, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Κόστος: Δωρεάν (αν και τα περισσότερα χαρακτηριστικά απαιτούν μια συνδρομή premium, με τιμή $ 2,99 το μήνα)

Πλατφόρμες:

08 από 09

Ίνσταγκραμ

Cristiano Ronaldo / Instagram

Γιατί μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων κοινής χρήσης φωτογραφιών έχει τόσο υψηλή θέση σε μια λίστα με τις κορυφαίες αθλητικές εφαρμογές; Επειδή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να συμβαδίσει με τους αγαπημένους σας παίκτες. Τα Mega-stars από τον LeBron James στον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τον Tom Brady (μόνο για να αναφέρουμε ένα μικρό κλάσμα των αθλητών που θα βρείτε εδώ) έχουν λογαριασμούς που ενημερώνουν τακτικά, δίνοντάς σας μια εσωτερική ματιά στη ζωή τους τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. Παρακολουθώ όλους τους αγαπημένους μου παίκτες NBA στο Instagram, και οι λογαριασμοί τους είναι ειλικρινά μερικά από τα πιο διασκεδαστικά για να δείτε!

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες:

09 του 09

StubHub

Stubhub

Συνήθως, μέρος της εμπειρίας του αθλητικού ανεμιστήρα παρακολουθεί παιχνίδια όποτε είναι δυνατόν και η εφαρμογή StubHub είναι ένας καλός τρόπος για να δείτε ποιος παίζει πού, πότε και πόσο θα σας κοστίσει για να τραβήξετε καθίσματα. Μπορείτε να αγοράσετε και να πωλήσετε θέσεις σε NFL, NBA, MLB, NCAA, κολέγιο μπάσκετ, ποδόσφαιρο, μηχανοκίνητα αθλήματα και άλλες εκδηλώσεις και να δείτε διαδραστικούς χάρτες καθισμάτων του εν λόγω σταδίου απευθείας από το τηλέφωνό σας.

Κόστος: Δωρεάν

Πλατφόρμες: