Πώς να συνδέσετε το iPad σας στο Facebook

Χρειάζεστε έναν πιο γρήγορο τρόπο ενημέρωσης του Facebook; Εάν συνδέσετε το λογαριασμό σας στο Facebook με το iPad σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για να ενημερώσετε το χρονικό σας πλαίσιο. Αυτό κάνει έναν εξαιρετικό τρόπο να στείλετε γρήγορα ένα μήνυμα στους φίλους σας χωρίς να σταματήσετε να το πληκτρολογείτε στο iPad σας. Αυτό διευκολύνει επίσης την κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο. Μπορείτε να 'αρέσει' ακόμη και τις εφαρμογές iPad .

Αλλά πρώτα, θα πρέπει να ρυθμίσετε το Facebook στο iPad σας. Ακολουθούν τα γρήγορα και εύκολα βήματα για την ενσωμάτωση του Facebook:

  1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad σας . Το εικονίδιο για τις ρυθμίσεις μοιάζει με στροφή των εργαλείων.
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού μέχρι να εντοπίσετε το "Facebook" και να το αγγίξετε.
  3. Στις ρυθμίσεις του Facebook, θα μπορείτε να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Πατήστε "Σύνδεση" όταν τελειώσετε.
  4. Θα σας ζητηθεί ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει για το πώς θα αλλάξει την εμπειρία του iPad σας, όπως πληροφορίες επικοινωνίας με το Facebook, για να ενημερώνεστε για αλλαγές κατάστασης, συμβάντα Facebook που εμφανίζονται στο ημερολόγιό σας iPad κ.λπ.
  5. Αν δεν έχετε εγκαταστήσει την επίσημη εφαρμογή Facebook, θα σας ζητηθεί να την εγκαταστήσετε. Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε έναν πελάτη τρίτου μέρους στο Facebook, μπορείτε επίσης να απορρίψετε την επίσημη εφαρμογή. Δεν θα χρειαστείτε την επίσημη εφαρμογή για να μοιραστείτε την κατάστασή σας μέσω του Siri ή να μοιραστείτε φωτογραφίες αφού συνδέσετε το iPad στο Facebook στις ρυθμίσεις.
  6. Αν δεν θέλετε τα συμβάντα Facebook να εμφανίζονται στο ημερολόγιο του iPad σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία μετά την είσοδό σας στο λογαριασμό σας. Ακουμπήστε απλά το διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης δίπλα στα Ημερολόγια.
  7. Πρέπει να "Ενημέρωση όλων των επαφών"; Αυτή η νέα επιλογή εμφανίζεται μετά τη σύνδεσή σας στο Facebook. Αν πατήσετε το κουμπί, θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στο Facebook για άτομα στη λίστα επαφών σας και θα ενημερωθούν οι πληροφορίες σχετικά με αυτά, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης των εικόνων προφίλ τους στη λίστα επαφών σας. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό για τους περισσότερους και μπορεί να διευκολύνει τη χρήση του FaceTime στο iPad σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Facebook με το iPad σας

Τώρα που το έχετε εγκαταστήσει, τι μπορείτε να κάνετε με αυτό; Μπορείτε να ενημερώσετε την κατάστασή σας χρησιμοποιώντας το Siri λέγοντας "Ενημέρωση Facebook" ακολουθούμενο από ό, τι θέλετε για την κατάστασή σας. Ποτέ δεν χρησιμοποιούσε Siri; Πάρτε ένα γρήγορο μάθημα για τα βασικά .

Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Facebook απευθείας από την εφαρμογή Φωτογραφίες. Πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση για να ξεκινήσετε. Είναι το ορθογώνιο κουμπί με ένα βέλος που βγαίνει από αυτό. Αυτό θα φέρει τις επιλογές κοινής χρήσης, συμπεριλαμβανομένου του Facebook. Δεδομένου ότι έχετε ήδη συνδέσει το iPad με το λογαριασμό σας στο Facebook, δεν θα χρειαστεί να ενοχλείστε να συνδεθείτε στο Facebook.