Πώς να ξεκλειδώσετε ένα τηλέφωνο Samsung δωρεάν

Αλλαγή παρόχων κινητής τηλεφωνίας; Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας Samsung με έναν κωδικό.

Αν δεν αγοράσατε κινητό τηλέφωνο της Samsung που περιγράφηκε ειδικά ως ξεκλείδωτη, το τηλέφωνό σας είναι μάλλον κλειδωμένο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένο με την κυψελοειδή υπηρεσία ενός συγκεκριμένου φορέα. Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το τηλέφωνο με άλλο φορέα, θα πρέπει να το ξεκλειδώσετε. Μπορείτε να ζητήσετε από τον τρέχοντα φορέα παροχής υπηρεσιών να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο για εσάς. Υποθέτοντας ότι δεν έχετε σύμβαση ή έχετε πληρώσει πρόωρη αποζημίωση τερματισμού και έχετε πληρώσει για το ίδιο το τηλέφωνο, ο φορέας σας μπορεί να το ξεκλειδώσει στο κατάστημα ή να τον ξεκλειδώσει από απόσταση. Εάν ο φορέας σας δεν ξεκλειδώσει το τηλέφωνο για κάποιο λόγο, μπορείτε να προσπαθήσετε να το ξεκλειδώσετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας μία από τις δωρεάν υπηρεσίες ξεκλειδώματος που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Δωρεάν λογισμικό ξεκλειδώματος της Samsung και κωδικοί

Αναφέρονται εδώ προγράμματα λογισμικού και υπηρεσίες ξεκλειδώματος κωδικών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας Samsung.

Σημείωση: Αν και αυτές οι πληροφορίες είναι γραμμένες ειδικά για τα τηλέφωνα της Samsung, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ισχύει και για άλλα τηλέφωνα Android, συμπεριλαμβανομένων των Google, Huawei, Xiaomi, LG κ.λπ.

Θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό μοντέλου του τηλεφώνου της Samsung για τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία ξεκλειδώματος. Συνήθως βρίσκεται πίσω από την μπαταρία, οπότε θα πρέπει να αφαιρέσετε την μπαταρία για να την δείτε.

Να είστε προσεκτικοί όταν ξεκλειδώνετε

Το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας μπορεί να είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση επειδή μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε εγγύηση έχετε και η διαδικασία μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα το τηλέφωνό σας. Ωστόσο, στις περισσότερες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, είναι απολύτως νόμιμη.

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να ξεκλειδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα. Αν λειτουργήσει, το ξεκλείδωμα του τηλεφώνου σας δίνει περισσότερη ελευθερία στον τρόπο και τον τόπο χρήσης του. Μπορεί να μπορείτε να φέρετε φθηνότερες κλήσεις, να εγκαταστήσετε νέο λογισμικό και να κάνετε περισσότερα με το τηλέφωνό σας. Αφού όμως ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας, ενδέχεται να μην λειτουργεί με όλους τους μεταφορείς. Οι τεχνολογίες διαφέρουν μεταξύ των παρόχων υπηρεσιών κυψέλης και η τεχνολογία του τηλεφώνου σας πρέπει να είναι συμβατή με τον πάροχο που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Ακόμη και όταν το τηλέφωνο λειτουργεί με διαφορετικό φορέα, ορισμένες από τις λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως προηγουμένως.

Συμβατότητα φορέα

Τα δύο πρότυπα δικτύου στις ΗΠΑ είναι το Παγκόσμιο Σύστημα για τις Κινητές Επικοινωνίες (GSM) και η Πολλαπλή Πρόσβαση Κώδικα (CDMA). Υπάρχουν μερικά διαθέσιμα κινητά τηλέφωνα GSM / CMDA και φαίνεται ότι οι περισσότεροι μεταφορείς θα μεταβούν στο GSM. Τα τηλέφωνα GSM διαθέτουν υποδοχές κάρτας SIM και το Long Term Evolution (LTE) είναι πρότυπο GSM. Οποιοδήποτε τηλέφωνο ή tablet με LTE πρέπει να έχει υποδοχή κάρτας SIM.

Το ηθικό αυτής της ιστορίας είναι ότι η συμβατότητα έχει σημασία. Επικοινωνήστε με οποιονδήποτε φορέα παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας που εξετάζετε προτού ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας για να βεβαιωθείτε ότι το τηλέφωνό σας θα είναι συμβατό με την υπηρεσία της εταιρείας αφού το ξεκλειδώσετε.

Εναλλακτικές λύσεις για τους ελεύθερους κωδικούς ξεκλειδώματος για το smartphone σας

Η αγορά ενός ξεκλείδωτου τηλεφώνου είναι μια ασφαλέστερη, αλλά πιο ακριβή εναλλακτική λύση για το ξεκλείδωμα ενός τηλεφώνου.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το λογισμικό ξεκλειδώματος που μπορεί να λειτουργήσει όταν το ελεύθερο λογισμικό δεν το κάνει, αλλά φροντίστε να το διερευνήσετε προσεκτικά, ώστε να μην πετάξετε τα χρήματά σας. Ακολουθούν ορισμένες υπηρεσίες που μπορείτε να ελέγξετε:

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το εργαλείο ξεκλειδώματος στο web στο SamMobile.com ως υποκατάστατο μιας λύσης που βασίζεται σε λογισμικό. Δώστε στον ιστότοπο κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το φορητό σας ακουστικό και σας στέλνει με τον κατάλληλο κωδικό ξεκλειδώματος. Παρόλο που δεν είναι δωρεάν, έχει ένα υψηλό ποσοστό επιτυχίας στο ξεκλείδωμα των smartphones της Samsung.