Ένας οδηγός για το iPad Home Sharing

Χρησιμοποιήστε το iPad σας για τη ροή μουσικής και ταινιών

Ξέρατε ότι δεν χρειάζεται να φορτώσετε όλη τη μουσική ή τις ταινίες σας στο iPad σας για να τις απολαύσετε στο σπίτι; Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του iTunes είναι η δυνατότητα ροής μουσικής και ταινιών μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το Home Sharing. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην ψηφιακή σας συλλογή ταινιών χωρίς να καταλαμβάνετε πολύ χώρο στο iPad σας, μεταφέροντας την ταινία στη συσκευή σας.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολο είναι να ρυθμίσετε το iPad Home Sharing και μόλις το ενεργοποιήσετε, μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε ολόκληρη τη μουσική ή τη συλλογή ταινιών στο iPad σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αρχική κατανομή για να εισάγετε μουσική από τον επιτραπέζιο υπολογιστή στο φορητό σας υπολογιστή.

Και όταν συνδυάζετε την Κοινή χρήση με τον ψηφιακό προσαρμογέα AV της Apple , μπορείτε να προβάλλετε μια ταινία από τον υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας. Αυτό μπορεί να σας δώσει κάποια από τα ίδια πλεονεκτήματα της Apple TV χωρίς να σας αναγκάσει να αγοράσετε άλλη συσκευή.

01 από 03

Πώς να ρυθμίσετε την κοινή χρήση στο σπίτι στο iTunes

Το πρώτο βήμα για την κοινή χρήση μουσικής μεταξύ του iTunes και του iPad ενεργοποιεί το iTunes Home Sharing. Αυτό είναι στην πραγματικότητα αρκετά απλό, και μόλις περάσετε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το Home Sharing, θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το έχετε πάντα ενεργοποιημένο.

  1. Εκκινήστε το iTunes στον υπολογιστή σας ή στο Mac.
  2. Κάντε κλικ στο "Αρχείο" στο επάνω αριστερό μέρος του παραθύρου iTunes για να ανοίξετε το μενού Αρχείο.
  3. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το στοιχείο "Αρχική κατανομή" και κάντε κλικ στο "Ενεργοποίηση κοινής χρήσης κατοικίας" στο υπομενού.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί για να ενεργοποιήσετε την Αρχική κατανομή.
  5. Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο Apple ID σας . Αυτή είναι η ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο κωδικός πρόσβασης που χρησιμοποιείται για την εγγραφή σας στο iPad κατά την αγορά εφαρμογών ή μουσικής.
  6. Αυτό είναι. Η Κοινή χρήση αρχικής σελίδας είναι τώρα ενεργοποιημένη για τον υπολογιστή σας. Να θυμάστε ότι η Αρχική κατανομή είναι διαθέσιμη μόνο όταν το iTunes εκτελείται στον υπολογιστή σας.

Αφού ενεργοποιήσετε την Κοινή χρήση στο σπίτι, όλοι οι άλλοι υπολογιστές που έχουν ενεργοποιηθεί το iTunes Home Sharing θα εμφανιστούν στο αριστερό μενού στο iTunes. Θα εμφανιστούν ακριβώς κάτω από τις συνδεδεμένες συσκευές σας.

Πώς να σαρώσετε έγγραφα με το iPad σας

Σημείωση: Επιλέξιμοι είναι μόνο υπολογιστές και συσκευές συνδεδεμένες στο οικείο δίκτυο. Εάν έχετε έναν υπολογιστή που δεν είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο, δεν θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την Αρχική κατανομή.

02 του 03

Πώς να ρυθμίσετε την Αρχική κατανομή στο iPad

Αφού ρυθμίσετε την Αρχική κατανομή στο iTunes, είναι αρκετά εύκολο να το δουλέψετε με το iPad. Και μόλις λειτουργήσει το iPad Home Sharing, μπορείτε να μοιραστείτε μουσική, ταινίες, podcasts και audiobooks. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη συλλογή μουσικής και ταινιών χωρίς να καταλάβετε πολύτιμο χώρο στο iPad σας.

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις του iPad πατώντας το εικονίδιο ρυθμίσεων. Είναι η εικόνα που μοιάζει με στροφή των εργαλείων. Λήψη βοήθειας Ανοίγοντας τις ρυθμίσεις του iPad.
  2. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης υπάρχει η λίστα επιλογών. Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να δείτε τη "Μουσική". Βρίσκεται στην κορυφή μιας ενότητας που περιλαμβάνει Βίντεο, Φωτογραφίες & Κάμερα και άλλους τύπους μέσων.
  3. Αφού πατήσετε "Μουσική", θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με τις Ρυθμίσεις μουσικής. Στο κάτω μέρος αυτής της νέας οθόνης βρίσκεται η ενότητα Αρχική κατανομή. Πατήστε "Σύνδεση".
  4. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κωδικό πρόσβασης της Apple ID που χρησιμοποιήσατε στο προηγούμενο βήμα του υπολογιστή σας.

Και αυτό είναι. Τώρα μπορείτε να μοιράζεστε τη μουσική και τις ταινίες σας από τον υπολογιστή ή το φορητό σας υπολογιστή στο iPad σας. Ποιος χρειάζεται ένα μοντέλο 64 GB όταν μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε το iTunes Home Sharing; Κάντε κλικ στο επόμενο βήμα για να μάθετε πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην Κοινή χρήση οικιακής χρήσης στην εφαρμογή Μουσική.

Οι καλύτερες δωρεάν εφαρμογές παραγωγικότητας για το iPad

Θυμηθείτε: Θα χρειαστεί να έχετε το iPad και τον υπολογιστή σας συνδεδεμένο στο δίκτυο Wi-Fi σας για να χρησιμοποιήσετε το iTunes Home Sharing.

03 του 03

Κοινή χρήση μουσικής και ταινιών στο iPad

Τώρα που μπορείτε να μοιραστείτε τη μουσική και τις ταινίες σας μεταξύ του iTunes και του iPad σας, ίσως να θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να το βρείτε στο iPad σας. Μόλις έχετε τα πάντα, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική συλλογή στον υπολογιστή σας με τον ίδιο τρόπο που ακούτε μουσική που είναι εγκατεστημένη στο iPad σας.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Μουσική. Μάθετε πώς να ξεκινήσετε γρήγορα τις εφαρμογές .
  2. Το κάτω μέρος της εφαρμογής Μουσική περιλαμβάνει μια σειρά κουμπιών καρτελών για πλοήγηση μεταξύ των διαφόρων τμημάτων της εφαρμογής. Πατήστε "Η μουσική μου" στη δεξιά πλευρά για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική σας.
  3. Πατήστε το σύνδεσμο στο επάνω μέρος της οθόνης. Ο σύνδεσμος μπορεί να διαβάσει "Καλλιτέχνες", "Άλμπουμ", Τραγούδια "ή οποιαδήποτε άλλη κατηγορία μουσικής που ενδεχομένως έχετε επιλέξει εκείνη τη στιγμή.
  4. Επιλέξτε "Κοινή χρήση αρχικής σελίδας" από την αναπτυσσόμενη λίστα. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε και να παίξετε τραγούδια που θα μεταδίδονται από τον υπολογιστή σας στο iPad σας.

Είναι επίσης εύκολο να παρακολουθήσετε ταινίες και βίντεο μέσω της κοινής χρήσης κατοικίας.

  1. Εκκινήστε την εφαρμογή Βίντεο στο iPad σας.
  2. Επιλέξτε την καρτέλα Κοινόχρηστο στο επάνω μέρος της οθόνης.
  3. Επιλέξτε μια κοινόχρηστη βιβλιοθήκη. Εάν μοιράζεστε τη συλλογή του iTunes από περισσότερους από έναν υπολογιστές, μπορεί να έχετε αρκετές κοινές βιβλιοθήκες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.
  4. Μόλις επιλεγεί μια βιβλιοθήκη, θα εμφανιστούν τα διαθέσιμα βίντεο και ταινίες. Απλά επιλέξτε εκείνο που θέλετε να παρακολουθήσετε.