Πώς να αναζητήσετε το iPad σας για εφαρμογές, μουσική, ταινίες και άλλα

Με τόσες πολλές εξαιρετικές εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε λήψη στο iPad σας , είναι εύκολο να γεμίσετε τη σελίδα μετά τη σελίδα των εφαρμογών. Και δεν διαρκεί πολύ πριν βρεθείτε στην αναζήτηση σελίδας μετά τη σελίδα για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε μια εφαρμογή iPad, ακόμη και αν δεν ξέρετε πού βρίσκεται με Spotlight Search ;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην Αναζήτηση Spotlight, μεταβαίνοντας στην Αρχική οθόνη. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν πατήσετε μια εφαρμογή όταν αγγίζετε αρχικά το δάχτυλό σας στην οθόνη, διαφορετικά το iPad θα σκεφτεί ότι θέλετε να εκκινήσετε την εφαρμογή. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν ξεκινάτε το κτύπημα στο πολύ πάνω άκρο της οθόνης. Αυτό ενεργοποιεί το Κέντρο ειδοποιήσεων .

Όταν ενεργοποιείτε την Αναζήτηση Spotlight, θα σας δοθεί ένα πλαίσιο αναζήτησης και θα εμφανιστεί το πληκτρολόγιο οθόνης. Καθώς αρχίζετε να πληκτρολογείτε το όνομα της εφαρμογής, τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να συμπληρώνονται λίγο κάτω από το πλαίσιο αναζήτησης. Θα πρέπει απλώς να πληκτρολογήσετε τα πρώτα γράμματα του ονόματος της εφαρμογής πριν μειωθεί αρκετά ώστε να εμφανιστεί η εφαρμογή σας.

Σκεφτείτε πόσο πιο γρήγορο είναι από το να ψάξετε σε πολλές σελίδες εικονιδίων εφαρμογών. Απλά σύρετε προς τα κάτω, πληκτρολογήστε "Net" και θα έχετε έτοιμο το εικονίδιο Netflix να ξεκινήσει.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε περισσότερα από απλά εφαρμογές με αναζήτηση στο επίκεντρο

Αυτή η λειτουργία αναζήτησης είναι για κάτι περισσότερο από την εκτόξευση εφαρμογών. Θα αναζητήσει ολόκληρο το iPad για περιεχόμενο, ώστε να μπορείτε να αναζητήσετε ένα όνομα τραγουδιού, ένα άλμπουμ ή μια ταινία. Θα αναζητήσει επίσης επαφές, θα πραγματοποιήσει αναζήτηση στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα ελέγξει τις σημειώσεις και τις υπενθυμίσεις σας και θα πραγματοποιήσει αναζήτηση και σε πολλές εφαρμογές. Αυτό σας επιτρέπει να αναζητήσετε ένα όνομα ταινίας και να βρείτε αποτελέσματα στην εφαρμογή Starz.

Η Spotlight Search θα πραγματοποιήσει επίσης αναζήτηση εκτός του iPad σας. Αν πληκτρολογείτε το όνομα μιας εφαρμογής, θα πραγματοποιήσει επίσης αναζήτηση στο App Store για την συγκεκριμένη εφαρμογή και θα παρουσιάσει έναν σύνδεσμο για να το κατεβάσετε. Αν ψάχνετε για "πίτσα", θα ελέγξει την εφαρμογή Χάρτες για κοντινά μέρη πίτσα. Θα εκτελέσει ακόμη και μια αναζήτηση Ιστού και θα ελέγξει τη Wikipedia μόνο σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η ιστορία των πίτσες.

Εκτός από την ενεργοποίηση της Αναζήτηση Spotlight, μεταβαίνοντας στην Αρχική οθόνη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και την προχωρημένη έκδοση της, μετακινώντας από αριστερά προς τα δεξιά, ενώ βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα των εφαρμογών. Αυτή η προηγμένη έκδοση θα εμφανίζει δημοφιλείς επαφές και εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά. Θα παρέχει επίσης ένα κουμπί αναζήτηση για κοντινά σημεία, όπως γεύμα ή αέριο. Και αν χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή News, θα σας δείξει τις κορυφαίες ειδήσεις .