Πώς να καθυστερήσετε τη λειτουργία αυτόματης ύπνου και το κλείδωμα κωδικού πρόσβασης στο iPad

Το iPad θα μεταβεί αυτόματα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας μετά από δύο λεπτά αδράνειας, κάτι που είναι εξαιρετικό για τη διατήρηση της ισχύος της μπαταρίας . Αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά ενοχλητικό αν βρίσκεστε στη μέση ενός έργου που απαιτεί από εσάς να μεταβείτε εμπρός και πίσω μεταξύ του iPad σας και ενός άλλου στόχου της δουλειάς σας ή απλά χρειαστείτε το iPad σας να συνεχίσει να εμφανίζει αυτό που βρίσκεται στην οθόνη παρά μια μακρά περίοδο αδράνειας. Για παράδειγμα, οι μουσικοί που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το iPad για να εμφανίσουν μουσική φύλλων θα βρουν αυτόματα ύπνο μετά από δύο λεπτά για να διαταράξουν πολύ.

Ευτυχώς, είναι εύκολο να καθυστερήσετε τη λειτουργία αυτόματης κλειδώματος στο iPad σας. Μπορείτε επίσης να καθυστερήσετε πόσο συχνά απαιτείται ο κωδικός πρόσβασης, αλλά αυτό ελέγχεται από τις ρυθμίσεις Passcode. (Θα το καλύψουμε κάτω από τις οδηγίες αυτόματου ύπνου.)

  1. Ανοίξτε τις ρυθμίσεις . Αυτή είναι η εικόνα που μοιάζει με εργαλεία. ( Μάθετε πώς μπορείτε να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του iPad .)
  2. Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο αριστερό μενού.
  3. Επιλέξτε Γενικά από τη λίστα. Η ρύθμιση αυτόματου κλειδώματος θα βρείτε στη μέση των γενικών ρυθμίσεων. Η επιλογή της λειτουργίας αυτόματου κλειδώματος θα σας οδηγήσει σε μια νέα οθόνη με την επιλογή αυτόματου ύπνου μετά από 2, 5, 10 ή 15 λεπτά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Ποτέ.
  4. Σημείωση: Η επιλογή Ποτέ δεν σημαίνει ότι το iPad σας δεν θα μπει ποτέ στη λειτουργία αναστολής αυτόματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις όπου θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το iPad παραμένει ενεργό, αλλά συνιστάται να το χρησιμοποιείτε μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Διαφορετικά, εάν βγάλετε το iPad σας και κατά λάθος ξεχάσετε να το θέσετε σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας, θα παραμείνει ενεργή μέχρι να εξαντληθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Ποια ρύθμιση αυτόματου κλειδώματος είναι κατάλληλη για εσάς;

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το iPad να μπαίνει σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας ενώ το χρησιμοποιείτε ακόμα, θα πρέπει να φτάσετε σε 5 λεπτά. Ενώ τα τρία επιπλέον λεπτά δεν ακούγονται σαν πολλά, υπερδιπλασιάζει την προηγούμενη ρύθμιση.

Ωστόσο, εάν έχετε μια έξυπνη θήκη ή κάποιο άλλο έξυπνο κάλυμμα που θέτει αυτόματα το iPad σε λειτουργία αναστολής όταν κλείνει το πτερύγιο, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση 10 λεπτών ή 15 λεπτών. Εάν είστε καλοί για το κλείσιμο του πτερυγίου, όταν γίνεται με το iPad, δεν θα πρέπει να χάσετε την ισχύ της μπαταρίας και η μεγαλύτερη ρύθμιση θα παραμείνει το iPad να παραμείνει αδρανές όταν το χρησιμοποιείτε ακόμα.

Τρόπος καθυστέρησης όταν απαιτείται ο κωδικός πρόσβασης

Δυστυχώς, εάν δεν έχετε Touch ID, ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να γίνει πόνος στο λαιμό αν συνεχώς αναστέλλετε και ξυπνάτε το iPad σας. Αν έχετε Touch ID, είστε στην τύχη επειδή το αναγνωριστικό Touch μπορεί να ξεκλειδώσει το iPad καθώς και να κάνει μερικά άλλα καθαρά κόλπα . Ωστόσο, δεν χρειάζεστε ID ταυτότητας για να παραλείψετε την εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα χρονοδιακόπτη για το πόσο συχνά απαιτείται στις ρυθμίσεις Passcode.

Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις (αν δεν είστε ακόμα σε αυτό).
  2. Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω στο αριστερό μενού και εντοπίστε τον κωδικό πρόσβασης ή το αναγνωριστικό αφής και τον κωδικό πρόσβασης, ανάλογα με το μοντέλο iPad σας.
  3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να μπείτε σε αυτές τις ρυθμίσεις. Στο κέντρο της οθόνης είναι "Απαίτηση κωδικού πρόσβασης". Μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτή τη ρύθμιση για να την αλλάξετε από Αμέσως σε διαφορετικά διαστήματα μέχρι 4 ώρες, αλλά οτιδήποτε περισσότερο από 15 λεπτά απλά απωλέει τον σκοπό.

Δεν βλέπετε τίποτα αμέσως σε αυτή την οθόνη; Αν έχετε ενεργοποιήσει το Ξεκλείδωμα iPad για το αναγνωριστικό αφής, δεν μπορείτε να καθυστερήσετε το διάστημα. Αντ 'αυτού, μπορείτε απλά να ξεκουραστείτε το δάχτυλό σας στο κουμπί home και το iPad θα πρέπει να ξεκλειδώσει. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να πατήσετε πραγματικά το κουμπί για να ενεργοποιήσετε το αναγνωριστικό επαφής.