Πώς να βρείτε ένα Remailer για να στείλετε το ανώνυμο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας

Για να στείλετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ανώνυμα, θα πρέπει να το στείλετε κάποιος άλλος για σας - κάποιος άλλος που, πάλι, δεν είναι παρά ένα μηχάνημα. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το μηχάνημα, αλλά είναι σαφές ότι δεν ήταν το μηχάνημα από το οποίο προέρχεται το μήνυμα. Γιατί;

Πώς εργάζονται οι Remailers

Μια τέτοια μηχανή για την αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων ανώνυμα είναι ένα remailer. Στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο remailer και το στέλνει στον τελικό παραλήπτη για λογαριασμό σας, διαγράφοντας όλα τα ίχνη που μπορεί να σας οδηγήσουν ως ο πραγματικός συγγραφέας του μηνύματος.

Τώρα, πώς βρίσκεις ένα τέτοιο υπόλοιπο; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές φιλικές ψυχές που χρησιμοποιούν ρομπότ αναμετάδοσης για διάφορους - ιδεαλιστικούς - λόγους. Δεν είναι όλες οι υπόλοιπες σε απευθείας σύνδεση και δεν είναι πάντα λειτουργικές, αλλά ευτυχώς μπορείτε να μάθετε και για την αξιοπιστία του remailer.

Βρείτε ένα Remailer για να στείλετε το Ανώνυμο Email σας

Για να βρείτε ένα remailer για να στείλετε το ανώνυμο email σας:

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τα τελευταία στατιστικά στοιχεία διαθεσιμότητας για επιλεγμένα υπόλοιπα, ενημερωμένα ανά ώρα. Και ενώ είστε σε αυτό, είναι καλή ιδέα να πάρετε τα κλειδιά PGP όλων των remailers , πάρα πολύ.