Τα 14 τέλεια Memes Τετάρτη

Τετάρτη, έχω δίκιο; Μέση εβδομάδα εργασίας. Η Δευτέρα ήταν πολύ πριν, αλλά η Παρασκευή είναι ακόμα τόσο μακριά. Δεν είναι έκπληξη ότι τα μεθύδια της Τετάρτης είναι τόσο δημοφιλή. Ένα « μιμ » είναι μια ευρέως διαδεδομένη και συχνά ταχέως μεταδιδόμενη άποψη, σχεδόν πάντοτε εκφρασμένη οπτικά. Εάν είναι ανόητο ή τραχύ ή μερικές φορές απλώς σημαίνει, και αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το μοιραστείτε, είναι μάλλον ένα μίμ.

Τι σημαίνει η Τετάρτη Memes;

Τετάρτες καταλαμβάνουν εκείνο το παράξενο μεσαίο χώρο στον εγκέφαλό μας, γεμάτο με ίσα μέρη χαρά και φόβο, εξάντληση αναμεμειγμένη με μια αίσθηση της αδρεναλίνης.

Πώς χρησιμοποιούνται τα Τετάρτη Memes

Όπως αποκαλύπτουν αυτά τα 14 μέματα, το μεγαλύτερο μέρος του Διαδικτύου πιστεύει ότι οι Τετάρτες είναι κακές. Αλλά αν κοιτάξετε αρκετά κοντά, θα δείτε ότι μερικοί βρίσκουν τις Τετάρτες την τέλεια δικαιολογία για να γιορτάσουν και να απολαύσουν, και ίσως επίσης να απορροφήσουν.

01 από 14

Είναι Μόνο την Τετάρτη

Στιγμιότυπο οθόνης: (Melanie Kennedy)

Η εβδομάδα εργασίας δεν είναι ακόμη στα μισά του δρόμου ακόμα! Η Παρασκευή δεν είναι μέχρι πότε; Ναι, αυτή είναι η Τετάρτη. Αυτό το θυμωμένο μωρό το παίρνει. Περισσότερο "

02 από 14

Ζήτω! Είναι Τετάρτη!

Στιγμιότυπο οθόνης: (Αστεία αποσπάσματα)

Ναί! Μόνο 2 ακόμη ημέρες μέχρι την Παρασκευή! Αυτό είναι το περίεργο πράγμα για τις Τετάρτες. Ακόμα και τα παιδιά δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το τι αντιπροσωπεύει η Τετάρτη. Αλλά με το "Success Kid" να μας παροτρύνει, μπορούμε να το φέρουμε μέχρι την Παρασκευή. Περισσότερο "

03 από 14

Ποτά καφέ!

Στιγμιότυπο οθόνης: (Προωθητικά προϊόντα για τους παρακινητές)

Είναι μόνο το πρωί της Τετάρτης. Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε και το Σαββατοκύριακο είναι τόσο μακριά. Θα χρειαστείτε καφέ. Πολύ καφέ. Περισσότερο "

04 από 14

Γεια σου κορίτσι

Στιγμιότυπο οθόνης: (γεννήτρια μερών)

Κάπου στο δρόμο, ο Ryan Gosling πήρε τον έλεγχο πάνω σε ένα μεγάλο στρώμα του Διαδικτύου, έτσι φυσικά υπάρχει ένα μωρό Ryan Gosling της Τετάρτης. Περισσότερο "

05 από 14

Power Through

Στιγμιότυπο οθόνης: (γνωρίζουμε Memes)

Κοίτα, είναι Τετάρτη. Απλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Υπάρχει έργο που πρέπει να γίνει. Περισσότερο "

06 από 14

Πώς είναι μόνο την Τετάρτη (Addams);

Στιγμιότυπο οθόνης: (Αστεία λεζάντες)

Ποιος καταλαβαίνει τις Τετάρτες καλύτερα από την Τετάρτη Addams της οικογένειας Addams; Το παίρνει. Οι Τετάρτες είναι σκοτεινές. Περισσότερο "

07 από 14

Τα κατοικίδια σας συνειδητοποιούν συνολικά

Στιγμιότυπο οθόνης: (Quotespill)

Χρειάζεστε κάποια ελαφρότητα και χιούμορ; Καλή τύχη. Ακόμα και το μικρό κουτάβι σας θα το βρει αυτό δύσκολο να το προσφέρετε την Τετάρτη. Περισσότερο "

08 από 14

Σίγουρα δεν είναι Παρασκευή

Στιγμιότυπο οθόνης: (Memegen)

Η Rebecca Black αγαπάει την Παρασκευή, την Παρασκευή, αλλά ξέρει ότι ο μόνος τρόπος για να κατεβείτε την Τετάρτη είναι να απολαύσετε μερικές μάρκες. (Τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν τα ποτά.) Περισσότερα »

09 από 14

Rhymes με το κρασί

Στιγμιότυπο οθόνης: (Κάνε ένα μίμ)

Η άνοδος της Τετάρτης είναι ένας πολύ καλός λόγος να συγχωρείτε τους συναδέλφους σας και ίσως να βγείτε και να μοιραστείτε ένα ποτό μαζί. Περισσότερο "

10 από 14

Ο αγώνας είναι πραγματικός

Στιγμιότυπο οθόνης: (Marissa Edwards)

Η ευτυχισμένη ώρα δεν ήταν αρκετή; Η Τετάρτη μπορεί να απαιτήσει κάποια σοβαρή κατανάλωση. Περισσότερο "

11 από 14

Hump ​​Day!

Στιγμιότυπο οθόνης: (The Random Vibez)

Μην καλέσετε την Τετάρτη, την ημέρα της καμπούρας! Μην καλέσετε την Τετάρτη, την ημέρα της καμπούρας! Περισσότερο "

12 από 14

Η γάτα μένει

Στιγμιότυπο οθόνης: (γεννήτρια μερών)

Αν οι Τετάρτες είναι τόσο μεγάλες όσο κάποιοι επιμένουν, τότε πώς γίνονται οι γάτες στο Διαδίκτυο, που όλοι γνωρίζουν ότι αντανακλούν τη συλλογική μας ψυχή, είναι τόσο απωθημένοι από τη σκέψη; Περισσότερο "

13 από 14

Scary Tang

Στιγμιότυπο οθόνης: (μηνύματα κειμένου Sweety)

Το αγαπημένο μωρό ορανγκουτάνος ​​μωρών του καθενός απλά δεν μπορεί να με τις Τετάρτες. Περισσότερο "

14 από 14

Αγκαλιάζοντας την Πραγματικότητα της Τετάρτης

Στιγμιότυπο οθόνης: (Wish Meme)

Αλλά, σοβαρά, μην αφήνετε το αφεντικό σας ή το ημερολόγιο να σας κατεβάζουν. Απλά συνεχίστε να λέτε στον εαυτό σας ότι η Τετάρτη είναι πολύ πιο κοντά στην Παρασκευή από τη Δευτέρα. Το Σαββατοκύριακο είναι σχεδόν εδώ. Περισσότερο "