Τα 20 καλύτερα μνήματα του 2018

Αυτά είναι τα νεότερα και πιο καυτά μιμίδια στον ιστό

Είναι το 2018 και δεν υπάρχει έλλειψη μιμμών που να σαρώνουν το διαδίκτυο. Δεν παίρνει πολύ καιρό πριν από τα νεότερα μιμίδια που εμπνέουν τους λάτρεις των meme να δημιουργήσουν τις δικές τους ξεκαρδιστικές εκδόσεις και να πλημμυρίσουν τα social media feeds παντού μαζί τους.

Από όπου προέρχονται τα νεώτερα μνημεία

Μπορείτε να υπολογίζετε σε πολλά από τα νεότερα μιμίδια που προέρχονται από μεγάλες εκδηλώσεις ή τάσεις στον τομέα της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, της μόδας, της πολιτικής, των ειδήσεων και άλλων γενικών θεμάτων ενδιαφέροντος. Για παράδειγμα, θα πρέπει να είστε σε θέση να εντοπίσετε πολλά από τα παρακάτω μνήματα από τις δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, τα κουτσομπολιά του Hollywood, την τηλεόραση πραγματικότητας, τα τηλεοπτικά αθλητικά παιχνίδια και ακόμη και τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Πώς χρησιμοποιούνται τα νεότερα μνήματα το 2018;

Τα νεότερα μιμίδια χρησιμοποιούνται όπως ακριβώς έχουν πάντα στα κοινωνικά μέσα όπως tweets, εικόνες, GIF και σύντομα βίντεο. Είτε επαναλαμβάνετε ένα μίμωμα στο Tumblr είτε χρησιμοποιείτε ένα μιμ με μια αστεία εικόνα αντίδρασης σε μια υποθετική κατάσταση που περιγράφεται σε ένα Twitter tweet, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας λανθασμένος τρόπος να χρησιμοποιήσετε ένα μιμούμενο το 2018, όσο η πρόθεσή σας είναι να είναι αστεία (και όχι προσβλητικό).

Για να φτάσετε στην ταχύτητα, εδώ είναι μόνο 20 από τα απόλυτα καλύτερα και πιο αστεία μένη που έχουμε δει μέχρι στιγμής το 2018.

01 από 20

Το κακό / άγριο Patrick

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Όλοι έχουμε κάποιο επίπεδο ικανοποίησης από ορισμένες ένοχες απολαύσεις που θα προτιμούσαμε να κρατήσουμε μυστικές. Αυτή η ακίνητη εικόνα του Patrick Star από ένα επεισόδιο του SpongeBob SquarePants συλλαμβάνει τέλεια την αμαρτωλή απόλαυση που μπορεί να νιώθετε τη στιγμή της εμπλοκής σε κάτι επαίσχυντο.

02 από 20

Ugandan Knuckles

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Knuckles είναι ένας πρωτότυπος χαρακτήρας από τα παιχνίδια Sonic the Hedgehog, τα οποία έχουν στρεβλωθεί σε μια σκοτεινή φωτογράφηση και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν από τους trolls ως avatars τους στο multiplayer κοινωνικό παιχνίδι VRChat. Οι τρουλικοί παρενοχλούν άλλους παίκτες που χρησιμοποιούν γραμμές από μια ταινία της Ουγκάντα ​​με έντονη προφορά, καθιστώντας το μιμ, τόσο παράξενα, όσο και κάπως αμφιλεγόμενο.

03 από 20

Αστεία μαζορέτα

Στιγμιότυπο οθόνης: YouTube.com

Οι μαζορέτες διατηρούσαν πάντοτε τη φήμη ότι ήταν στην κορυφή της κοινωνικής σκάλας, αλλά τίποτα δεν λέει «είμαι πολύ καλύτερος από εσένα», όπως η φευγαλέα έκφραση του προσώπου αυτού του κοριτσιού, προτού να αρχίσει να το σπάει κάτω.

04 από 20

Η Michaela Coel στο "Black Mirror"

Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter.com

Αν η Smug Cheerleader αιχμαλωτίσει την προσοχή του Διαδικτύου, τότε δεν είναι περίεργο γιατί έκανε ακόμα μια εικόνα της Michaela Coel από ένα επεισόδιο του Black Mirror. Η ευφυΐα και η φασαρία πηγαίνουν χέρι-χέρι, και το διαδίκτυο δεν φαίνεται να αρκεί.

05 από 20

Σούπερ Μπολ Αυτοκέφαλο Παιδί

Στιγμιότυπο οθόνης: YouTube.com

Είναι συναρπαστικό όταν παίρνετε τη σπάνια ευκαιρία να συναντήσετε έναν αληθινό διασημότερο, αλλά ένα είδος bummer όταν είστε πολύ νέοι για να μάθετε ακόμη ποιος είναι ο Justin Timberlake. Ίσως το Google να τον βοηθήσει;

06 από 20

Γυμναστήριο Kardashian

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Οι Kardashians είναι πάρα πολύ δημοφιλείς για να μην περιπλανήσουν, και αυτό το παιχνίδι στο όνομα του Kim φέρνει πραγματικά νέο νόημα στο χτύπημα στο γυμναστήριο. Μου άρει καν, Κιμ;

07 από 20

Η έγκυος Kylie Jenner

Στιγμιότυπο οθόνης: Instagram.com

Μιλώντας για τους Kardashians, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την έκπληξη της εγκυμοσύνης της Kylie. Ήταν κουτσομπολιό αρκετά αξιόλογο για να εμπνέει αμέτρητα μιμίδια, συμπεριλαμβανομένης αυτής της εικόνας των ανθρώπων του Διαδικτύου που χρησιμοποιήθηκε ως αντίδραση σε υποθετικές καταστάσεις που συνάντησαν κάποιο ελαφρώς ελκυστικό άτομο.

08 από 20

Το Google Arts & Culture Selfie Matching App

Στιγμιότυπο: 9gag.com

Η δωρεάν εφαρμογή Google για κινητά τηλέφωνα Arts & Culture έχει τώρα ένα χαρακτηριστικό που χρησιμοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου για να ταιριάζει με τον εαυτό σας με τα θέματα γνωστών έργων ζωγραφικής και γλυπτών. Όπως μπορείτε να πείτε από όλα τα μιμίδια, η ακρίβειά της φαίνεται να είναι σωστή στο σημείο!

09 από 20

Μπερδεμένος Cardi Β

Στιγμιότυπο οθόνης: BuzzFeed

Ο καθένας ξέρει τι αισθάνεται να χαθεί εντελώς όταν προσπαθεί να ακολουθήσει μια συζήτηση και ο Cardi B στο κόκκινο χαλί στο Grammy είναι όλοι μας όταν το μόνο που πραγματικά σκέφτομαι είναι "Δεν έχω ιδέα τι μιλάς σχετικά με."

10 από 20

Πρόκληση TIDE POD

Στιγμιότυπο οθόνης: Cheezburger.com

Κανείς δεν πρέπει να καταναλώνει δηλητηριώδη προϊόντα καθαρισμού οποιουδήποτε είδους, αλλά το διαδίκτυο κατά κάποιον τρόπο κατάφερε να ξεκινήσει ένα μίμη από αυτές τις νόστιμες αναζητούν απορρυπαντικά κάψουλες. Ναι, είναι αστείο, αλλά θυμηθείτε ότι δεν είναι σοβαρά καραμέλες - είναι δηλητήρια!

11 από 20

Ο Όσκαρ-Άξιοι Θεοφανίας του Τζένιφερ Γκάρνερ

Στιγμιότυπο οθόνης: YouTube.com

Από τη νύχτα των Όσκαρ, οι άνθρωποι παντού έχουν ρωτήσει τι έντονη συνειδητοποίηση είχε η Jennifer Garner κατά τη διάρκεια αυτού του κλιπ της χειροκροτούσε με το πλήθος. Η ηθοποιός από τότε έχει παραδεχθεί ότι δεν έχει καμία ιδέα τι πέρασε κατά τη διάρκεια αυτών των στιγμών και ακόμη και αισθάνθηκε αμηχανία από το να γίνει τόσο δημοφιλές μιμίδιο.

12 από 20

Ο φορέας της Ολυμπιακής Σημαίας της Tonga

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Εδώ είναι ένα meme που πρωτοεμφανίστηκε το 2016 στους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς του Ρίο ντε Τζανέιρο. Το σούπερ μεγαλοπρεπή, σούπερ μολυμένη σημαία του Tonga έκανε μια επιστροφή στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018 στο PyeongChang και αγόρι ήταν όλες οι κυρίες ευτυχείς που έκανε!

13 από 20

"Το σχέδιο του Θεού" από τον Drake

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Ο ίδιος ο άνθρωπος που δημιούργησε τον όρο YOLO επιστρέφει με ένα άλλο μιμ εμπνευσμένο από το καινούργιο μουσικό του βίντεο για το τραγούδι του, «το σχέδιο του Θεού». Επειδή όταν κάτι συμβαίνει με κάποιον ακόμη και πολύ καλό, το Σχέδιο του Θεού είναι σίγουρο ότι θα αρχίσει να παίζει κάπου στο παρασκήνιο.

14 από 20

Η πρόκληση της Gucci

Στιγμιότυπο οθόνης: YouTube.com

Υπάρχουν πάντα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στη βιομηχανία της μόδας, αλλά βλέποντας μια δέσμη των μοντέλων Gucci περπατώντας στον διάδρομο που φέρει ρεαλιστικά αντίγραφα των δικών τους κεφαλών είναι προφανώς τίποτα λιγότερο ενθαρρυντικό. Οι άνθρωποι έχουν αναλάβει την πρόκληση να αναδημιουργήσουν την τάση ζητώντας από τους φίλους ή τους συγγενείς τους να κρύβουν το σώμα τους πίσω από τους, καθώς κρατούν το κεφάλι τους στα χέρια τους.

15 από 20

Το "Change My Mind" σημάδι του Steve Crowder

Στιγμιότυπο οθόνης: Imgflip.com

Ένα YouTuber με μια συντηρητική συζήτηση που ονομάζεται "Change My Mind" παρείχε το τέλειο νέο πρότυπο μνήμης για τα πιο γελοία θέματα συζήτησης. Ο Πλούτωνας δεν είναι πλανήτης. Αλλάζω γνώμη!

16 από 20

Λουλούδια Σαν Μπράντον

Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter.com

Μια ακίνητη εικόνα του τραγουδιστή των The Killers έχει γίνει η εικόνα κάθε θλιβερή σκέψης που έχει κάποιος ποτέ. Απλά ρίξτε μια ματιά στο hashtag #SadBrandon στο Twitter για να διαβάσετε τις θλιβερές ιστορίες όλων.

17 από 20

Εκδικητές: Πόλεμος Άπειρου

Στιγμιότυπο οθόνης: Me.me

Οι θαυμαστές του Marvel έρχονται από το τρέιλερ για τους εκβιαστές: ο πόλεμος Infinity βγήκε. Ονομάζοντας το επικό θα ήταν μια πλήρη διαβεβαίωση, και οι οπαδοί έχουν αξιοποιήσει τη δύναμη του ενθουσιασμού τους να δημιουργήσουν ορδές των μιμών για αυτό.

18 από 20

Το "λεπτό" μουσικό βίντεο του Taylor Swift

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Η Taylor επιστρέφει με ένα ακόμη εμπνευσμένο μουσικό βίντεο και οι φίλοι των meme παντού έχουν γοητευτεί από τα πρόσωπα που κάνει σε έναν καθρέφτη κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης σκηνής. Σας ευχαριστούμε, Taylor, για την παροχή μερικών από τις πιο ακριβείς απεικονίσεις των συναισθημάτων μας που συχνά επιθυμούμε να εκφράσουμε στον ψηφιακό κόσμο.

19 από 20

«Είναι πάνω από εσάς B **** es / H * es"

Στιγμιότυπο οθόνης: KnowYourMeme.com

Οι έφηβοι και οι χιλιετηρίδες παίρνουν στο Twitter για να απειλήσουν τους εχθρούς τους, αλλά μόνο αφού έχουν πάρει μαζί τους τη ζωή τους. "Έχει τελειώσει για εσάς b **** es / h * es" έχει γίνει η απειλή της επιλογής να πω μετά την καταγραφή όλων των αγώνων κάθε τυπικό νεαρό άτομο που μπορεί να ασχολείται με αυτή τη στιγμή.

20 από 20

Krusty Krab vs. Chum Σύγκριση κάδου

Στιγμιότυπο οθόνης: Twitter.com

Ξεκινήσαμε με ένα μωρό SpongeBob και τελειώνουμε με το τελευταίο - και όλα όσα πρέπει να ξέρετε γι 'αυτό είναι ότι το εστιατόριο Krusty Krab είναι πολύ καλύτερο από το κάδο Chum, αλλά ο Chum Bucket προσπαθεί να κλέψει το Krusty Krab's προβολέας θέατρου. Το μίμισμα έχει εμπνεύσει τους ανθρώπους να κάνουν συγκρίσεις αγαθών που είναι καλές και καθαρές (αντιπροσωπεύονται από τον Krusty Krab) ενάντια σε μέτρια πράγματα που προσπαθούν να είναι εξίσου καλά και καθαρά, αλλά σαφώς δεν αντιπροσωπεύονται από τον Chum Bucket.