Εδώ είναι ο ορισμός του 'YOLO' για όσους δεν έχουν ιδέα

Ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέρνα αρκτικόλεξα παιδιά χρησιμοποιούν online

Το YOLO είναι ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό αρκτικόλεξο που αντιπροσωπεύει: "You Only Only Live Once." Χρησιμοποιείται ως σύνθημα για να μεταφέρετε την ιδέα ότι θα πρέπει να αναλάβετε κινδύνους και να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο, επειδή έχετε μόνο μια ζωή για να ζήσετε και μπορεί να λείπεις από πολλά συναρπαστικά πράγματα.

Πώς "YOLO & # 39; Ξεκίνησε

Παρόλο που η πλήρης φράση, που ζείτε μόνο μία φορά , χρησιμοποιήθηκε αδιάφορα για χρόνια, το ακρωνύμιο εξερράγη για να γίνει μια τεράστια τάση στην ποπ κουλτούρα, κυρίως χάρη στον καναδικό καλλιτέχνη Drake, ο οποίος χαρακτήρισε το ακρωνύμιο στο single hip-hop του, The Motto . Στις 23 Οκτωβρίου 2011 και σύμφωνα με το Know your Meme, ο Drake έστειλε ένα tweet με το YOLO σε αυτό.

Η ιική εξάπλωση του YOLO

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μια απλή αναρτήση από μια επιρροή φιγούρα ή διασημότητα για να ξεκινήσει μια νέα τάση, η οποία ήταν σαφώς η περίπτωση της YOLO. Μια σημαντική αύξηση στη δραστηριότητα του Twitter με tweets συμπεριλαμβανομένου του YOLO ως λέξη-κλειδί ή hashtag είχε λάβει χώρα στις 24 Οκτωβρίου-μόλις μια μέρα μετά το tweeted από τον Drake.

Σήμερα, δεν υπάρχει κοινωνικό δίκτυο που πιθανόν να μην έχει το κοινόχρηστο ακρωνύμιο YOLO στην πλατφόρμα του. Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων στο Facebook, το Twitter, το Instagram, το Tumblr και άλλα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιούν πλέον συνήθως το hashtag #YOLO για να αναρτήσουν τις ιδέες τους μια φορά στη ζωή τους.

Μερικοί άνθρωποι είναι σοβαροί γι 'αυτό και άλλοι το χρησιμοποιούν ως ένα αστείο. Το χιούμορ και η τάση να υπερβάλλουμε το ακρωνύμιο βοήθησαν να συμβάλουμε στην εξάπλωση της τάσης στον κοινωνικό ιστό.

Εδώ είναι μερικά μέρη που μπορείτε να δείτε να βλέπετε δημοσίως περιεχόμενο #YOLO :

Αρκετοί λάτρεις του διαδικτύου έχουν χρησιμοποιήσει εργαλεία γεννήτριας μνήμης για να δημιουργούν και να μοιράζονται εικόνες που προωθούν τη δημοφιλή τάση YOLO. Το Meme Center έχει μια συλλογή από μνήμες YOLO που δημιουργούνται από το χρήστη και μπορείτε να περιηγηθείτε εδώ.

Παρωδίες του YOLO

Το YOLO έγινε ιογενές επειδή οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης ήξεραν πώς να χρησιμοποιήσουν τη χρήση τους σε νέα και γελοία ύψη. Ενώ κάποιοι νόμιμα το χρησιμοποίησαν για να περιγράψουν επικίνδυνες ή τολμηρές εμπειρίες, όπως να ταξιδεύουν μόνες τους σε μια ξένη χώρα ή να αποφασίσουν εναντίον ενός παραδοσιακού γάμου και να σχεδιάσουν να καταρρίψουν, άλλοι χρήστες το έλαβαν ως ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν το ακρωνύμιο για να περιγράψουν ακόμα και τις πιο πλούσιες εμπειρίες .

Η πληκτρολόγηση του YOLO μετά από μια ανανεώσιμη, καθημερινή εμπειρία είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το ακρωνύμιο. Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων φαινόταν να βρίσκουν αρκετά μεγάλη διασκέδαση όταν έρχονται με θέσεις όπως «Ξύπνησα στις 10:13 π.μ. # YOLO» ή «Ζωγραφίζω τη γάτα μου για πέντε λεπτά σήμερα .. # YOLO».

Για το χιούμορ του ιστού, οτιδήποτε μπορεί να είναι μια εμπειρία YOLO. Αυτές οι παρωδίες είναι αυτές που συχνά βλέπετε να μοιράζονται ηλεκτρονικά αυτές τις μέρες και να γίνονται μιμούδες.

Μια διαφορετική ερμηνεία του YOLO

Μέσα από όλα τα YOLOing, ορισμένοι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης αποφάσισαν να εμβαθύνουν βαθύτερα στην έννοια πίσω από τη φράση. Ενώ όλοι πίστευαν ότι είναι κάτι που λέει για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναλάβουν περισσότερους κινδύνους και να είναι ατρόμητοι, άλλοι χρήστες των κοινωνικών μέσων άρχισαν να επισημαίνουν ότι ο YOLO σημαίνει ακριβώς το ακριβώς αντίθετο.

Υποστηρίζουν ότι από τη στιγμή που YOLO υπονοεί ότι έχετε μόνο μια ζωή για να ζήσετε, θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας με προσοχή και πάντα να προγραμματίζετε μπροστά όταν αναλαμβάνετε κινδύνους. Αντί να πετάτε απρόσεκτα σε επικίνδυνες καταστάσεις χωρίς να το σκεφτείτε πρώτα, θα πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να είστε ασφαλείς.

Και έτσι, αποδεικνύεται ότι ο YOLO έχει δύο διαφορετικούς ορισμούς, ανάλογα με το πώς εσείς προσωπικά αποφασίζετε να το ερμηνεύσετε. Τώρα μπορείτε να βρείτε το YOLO στα λεξικά της Οξφόρδης.