10 Δημοφιλή Συμβουλές Ζώα Internet Memes

Πείτε το με ένα ζώο

Συμβουλές Οι μνήμες των ζώων είναι μια παράξενη αλλά χιουμοριστική τάση στο διαδίκτυο που εμφανίζονται ευρέως σε ιστότοπους κοινής χρήσης εικόνων όπως οι 4Chan, Reddit και Tumblr. Σε αντίθεση με άλλα μιμίδια που ξεθωριάζουν τόσο γρήγορα όσο άρχισαν, πολλά μίγματα Advice Animal ήταν εδώ και χρόνια και εξακολουθούν να μοιράζονται τακτικά σήμερα.

Τι είναι τα Συμβουλευτικά Ζώα;

"Συμβουλή Ζώα" αναφέρεται σε μια ομάδα μιμών που χαρακτηρίζει τόσο τα ζώα όσο και τους ανθρώπους που εστιάζουν το χιούμορ των μιμνών τους σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή ιδέα. Κάθε ζώο έχει συνήθως ένα πολύχρωμο φόντο, ένα κομψό κομμάτι του κεφαλιού του (και μερικές φορές το σώμα) στο κέντρο, ένας διαφορετικός τύπος προσωπικότητας / συμπεριφοράς και μια αστεία λεζάντα.

Για να δημιουργήσετε το δικό σας μνημόσυνο συμβουλών για ζώα, μπορείτε πρώτα να ελέγξετε μερικά από τα πιο δημοφιλή παρακάτω και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο δημιουργίας μνήμης για να το κάνετε .

01 από 10

Συμβουλές Dog

Φωτογραφία από το Quickmeme.com

Το σκυλί συμβουλών είναι το μνήμη που ξεκίνησε την τάση των Συμβουλών Ζώων. Διαθέτει ένα πρόσωπο από ένα χαριτωμένο σκυλί και ένα φωτεινό φόντο του ουράνιου τόξου.

Το σκυλί συμβουλών είναι ίσως το πιο βασικό από όλα τα Συμβουλευτικά Ζώα, επειδή οι λεζάντες που χρησιμοποιούνται σε αυτό το μίμι είναι απλώς γενικές γελοίες συμβουλές που είναι εντελώς υπερβολικές.

02 από 10

Παραφροσύνη Λύκος

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Υπάρχουν δύο δημοφιλή μίμεις λύκου που είναι μέρος της σειράς Advice Animal - Insanity Wolf και Courage Wolf. Από τα δύο, φαίνεται ότι η Insanity Wolf είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για το "τρελό" προφίλ χαρακτήρων.

Το χρώμα του τροχού είναι μαύρο, γκρίζο και λευκό, με πιο εύθραυστη εμφάνιση από τους περισσότερους. Το Insanity Wolf είναι πραγματικά ο διανοητικώς ενοχλημένος ξάδερφος του Courage Wolf.

03 από 10

Η επιτυχία του παιδιού

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Επιτυχία Το παιδί δεν είναι ζώο, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της σειράς συμβουλών των ζώων. Η φωτογραφία στη μέση του μπλε τροχού χρώματος διαθέτει ένα μικρό παιδί που κατέχει τη γροθιά του με μια ματιά της επιτυχίας και της ικανοποίησης στο πρόσωπό του.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Success Kid meme χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάθε είδους επιτυχημένη κατάσταση ή επίτευγμα.

04 από 10

Foul Bachelor Frog

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Το Foul Bachelor Frog διαθέτει ένα πράσινο χρώμα με φόντο τροχό με μια εικόνα ενός βάτραχου στη μέση του. Οι λεζάντες του έχουν σκοπό να προτείνουν αηδιαστικές συνήθειες και τεμπελιά, καθιστώντας την κατάλληλη για να συλλάβει τη συμπεριφορά του μέσου όρου single guy ή bachelor.

Το θηλυκό ισοδύναμο ονομάζεται Foul Bachelorette Frog.

05 από 10

Κοινωνικά άδικος πιγκουίνος

Φωτογραφία από το Quickmeme.com

Ο κοινωνικά άδικος πιγκουίνος είναι ένα ζώο συμβουλών που στερείται κοινωνικών δεξιοτήτων και αυτοεκτίμησης. Οι λεζάντες σε αυτή τη μνήμη συνήθως περιλαμβάνουν δυσάρεστες καταστάσεις ή κακές αντιδράσεις σε κοινωνικές καταστάσεις.

Μια προσαρμογή αυτής της μνήμης είναι ο κοινωνικά φοβερός πιγκουίνος, ο οποίος διαθέτει κόκκινο χρώμα αντί για μπλε και πάντα γνωρίζει το σωστό πράγμα που κάνει σε κάθε κοινωνική κατάσταση.

06 από 10

Επιχειρήσεις Cat

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Η Business Cat είναι ένα μίμωμα που κάνει τη διασκέδαση των υπαλλήλων γραφείο καταστάσεις και τον έλεγχο αφεντικά. Η εικόνα σε αυτό είναι μια μαύρη γάτα που φορά ένα κολάρο πουκάμισο και μια γραβάτα, μπροστά από έναν τροχό χρωμάτων φυσικά, όπως όλα τα Συμβουλευτικά Ζώα.

Ορισμένα από τα επιχειρησιακά μνημεία Cat παίρνουν την έμπνευση από τα LOLcat παιχνίδια.

07 από 10

Παρανοϊκός Παπαγάλος

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Ο παρανοϊκός παπαγάλος είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται - ένας χαρακτήρας που είναι νευρωτικός και υπερβολικά αντιδραστικός σε τακτικές, καθημερινές περιπτώσεις. Αυτό το ζώο συμβουλών έχει ένα φωτεινό κίτρινο και πράσινο χρώμα τροχό φόντο που δείχνει ένα μπλε παπαγάλο που κοιτάζει πάνω από τον ώμο του.

Είναι μια δημοφιλής επιλογή για να μοιράζεστε συναισθήματα και εμπειρίες ακραίων ανησυχιών και παρανοίας.

08 από 10

Idiot Nerd Κορίτσι

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Όπως η επιτυχία Kid, το Idiot Nerd Girl έχει μια εικόνα ενός ανθρώπου σε αυτό, παρόλο που εξακολουθεί να θεωρείται μέρος της σειράς Advice Animal.

Αυτό χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα κορίτσια που θεωρούν τους εαυτούς τους ντάντς ή geeks να ταιριάζει, αλλά δεν διαθέτουν τη γνώση ή την εμπειρία σε μερικά από τα πιο προφανή συμφέροντα hobbies nerd.

09 από 10

Συνωμοσία Keanu

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Το Conspiracy Keanu meme είναι ένα από τα Memes Animal Advice που δεν έχει φόντο με τροχούς, αλλά εξακολουθεί να είναι εξίσου δημοφιλές και αστείο.

Το μιμ είναι μόνο ένα στιγμιότυπο ενός νεαρού Keanu Reeves από την ταινία Bill του 1989 και την εξαιρετική περιπέτεια του Ted . Η φοβερή και σκεπτικιστική του έκφραση δείχνει ότι όλα είναι συνωμοσία.

10 από 10

Εξομοίωση Αρκούδα

Φωτογραφία από το KnowYourMeme.com

Τελευταίο αλλά όχι τελευταίο, ως ένα από τα αγαπημένα μας μέλη της σειράς Συμβουλών Ζώων, έχουμε την εξομολόγηση Bear-μια Μαλαισιανή ηλιακή αρκούδα σε ένα κούτσουρο με μια θλιβερή ή φανταχτερή έκφραση του προσώπου.

Αυτός επίσης δεν έχει φόντο με τροχούς, αλλά αυτό δεν απομακρύνεται από τη μοναδικότητά του. Χρησιμοποιείται για να μοιράζονται λεζάντες μυστικών ομολογιών που είναι επαίσχυντες ή ταμπού.