Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις συνδρομές Twitch

Εγγραφείτε και καταργήστε την εγγραφή σας στο Twitch, γιατί θα έπρεπε, και όλα σχετικά με τα δευτερεύοντα επίπεδα

Οι συνδρομές Twitch είναι μια μηνιαία πληρωμή που γίνεται στους συνεργαζόμενους συνεργάτες Twitch και ως συνεργάτες ως ένας τρόπος για τους θεατές να υποστηρίζουν τα αγαπημένα τους κανάλια. Οι συνδρομητές λαμβάνουν μια ποικιλία από προνόμια premium όπως τα ειδικά emoticons (emotes) που χρησιμοποιούνται στη αίθουσα συζήτησης μιας ροής, ενώ ο streamer κερδίζει μια επαναλαμβανόμενη πηγή εισοδήματος που μπορεί να βοηθήσει να πληρώσει τα streaming και τα έξοδα διαβίωσής τους. Οι συνδρομές είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο Twitch.

Πώς είναι η εγγραφή διαφορετική από την ακόλουθη;

Μετά από ένα κανάλι στο Twitch θα το προσθέσετε στη λίστα παρακολούθησής σας και θα το εμφανίσετε και στην πρώτη σελίδα της ιστοσελίδας Twitch και των εφαρμογών όταν είναι ζωντανή. Είναι παρόμοιο με τους ακόλουθους λογαριασμούς στο Instagram ή το Twitter και είναι εντελώς δωρεάν.

Η εγγραφή, από την άλλη πλευρά, είναι ένας τρόπος να υποστηρίξετε οικονομικά ένα κανάλι Twitch επιλέγοντας σε τακτικές μηνιαίες δωρεές. Η εγγραφή και η παρακολούθηση στο Twitch δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Παροχές συνδρομής Twitch: Πρόγραμμα προβολής

Ενώ οι περισσότεροι θεατές εγγράφονται σε κανάλια κυρίως για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ταινία, υπάρχουν και πολλά απτά οφέλη για την επιλογή της επαναλαμβανόμενης μηνιαίας πληρωμής. Πολλά από αυτά τα οφέλη ποικίλλουν από κανάλι σε κανάλι, οπότε αξίζει πάντα να διαβάσετε ολόκληρη τη σελίδα του καναλιού του Twitch πριν εγγραφείτε για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ακριβώς τι παίρνετε. Εδώ είναι όλα τα πιθανά οφέλη.

Παροχές συνδρομής Twitch: Streamer

Οι συνδρομές είναι διαθέσιμες σε streamers στο Twitch οι οποίοι είναι είτε θυγατρικές είτε συνεργάτες Twitch, καταστάσεις που ανταμείβονται σε χρήστες που εκπέμπουν ενεργά αρκετές φορές την εβδομάδα και έχουν συνεπή και πιστή τηλεθέαση. Οι συνδρομές είναι εξαιρετικά σημαντικές για streamers καθώς τους παρέχουν μια πηγή επαναλαμβανόμενου εισοδήματος που χιονόπτωσαν τον μήνα σε σχέση με το μήνα, καθώς περισσότεροι θεατές επιλέγουν να εγγραφούν.

Οι Συνδρομές Twitch Affiliate και Συνεργατών Διαφορετικές;

Ενώ οι Συνεργάτες Twitch τείνουν να έχουν περισσότερες δυνατότητες γενικά από τους Συνεργάτες, η συνδρομή είναι όμοια μεταξύ των δύο τύπων λογαριασμών και λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο τύπων λογαριασμών όσον αφορά τις συνδρομές είναι emotes. Οι συνεργάτες Twitch μπορούν να δημιουργήσουν περισσότερα.

Πόσο κοστίζει ένα κόστος συνδρομής Twitch;

Υπάρχουν τρεις σειρές για συνδρομές Twitch, οι οποίες σχεδιάζονται γύρω από ένα μηνιαίο πρόγραμμα πληρωμών. Όταν το χαρακτηριστικό ξεκίνησε, το προεπιλεγμένο ποσό συνδρομής ήταν 4,99 δολάρια, αλλά στα μέσα του 2017 ο Twitch πρόσθεσε δύο επιπλέον επίπεδα για $ 9,99 και $ 24,99. Οι συνδρομές μπορούν να καταβάλλονται σε μηνιαίες ή χρεωστικές πληρωμές σε διαστήματα τριών ή έξι μηνών.

Πόσο από το τέλος συνδρομής παίρνει ο Streamer;

Επίσημα, οι συνεργαζόμενοι συνεργάτες Twitch και οι συνεργάτες λαμβάνουν το 50% της συνολικής συνδρομής, έτσι ώστε για τη βαθμίδα $ 4,99, η ταινία θα πάρει περίπου 2,50 δολάρια. Το Twitch είναι γνωστό ότι αυξάνει αυτό το ποσό για δημοφιλή streamers για να τους ενθαρρύνει να παραμείνουν στην πλατφόρμα Twitch με μερικές να αναβαθμιστούν σε οπουδήποτε από 60 έως 100% του μηνιαίου τέλους.

Πώς να εγγραφείτε σε ένα κανάλι Twitch

Για να εγγραφείτε σε ένα κανάλι Twitch, πρέπει να το επισκεφθείτε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού σε έναν υπολογιστή. Σημειώστε ότι δεν είναι δυνατό να εγγραφείτε σε ένα κανάλι Twitch μέσω οποιασδήποτε από τις επίσημες εφαρμογές της κονσόλας παιχνιδιών για κινητά ή video games και μόνο τα κανάλια που εκτελούνται από τους συνεργαζόμενους συνεργάτες Twitch και τους συνεργάτες θα εμφανίζουν μια επιλογή εγγραφής στους θεατές.

  1. Στη σελίδα του καναλιού, κάντε κλικ στο μωβ κουμπί Εγγραφή που βρίσκεται πάνω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Θα εμφανιστεί ένα μικρό κουτάκι με επιλογές για εγγραφή μέσω του Twitch Prime (περισσότερα για το παρακάτω) ή με πληρωμή.
  3. Το προεπιλεγμένο μηνιαίο τέλος εγγραφής ορίζεται σε 4,99 €. Κάντε κλικ στην επιλογή Δείτε περισσότερα δευτερεύοντα δικαιώματα για να επιλέξετε τις επιλογές πληρωμής $ 9.99 ή $ 24.99. Σε κάθε κλικ θα εμφανιστεί μια λίστα με τα προνόμια για κάθε βαθμίδα συνδρομής.
  4. Αφού επιλέξετε το επιλεγμένο ποσό, κάντε κλικ στο κουμπί μωβ Εγγραφή τώρα .
  5. Στην επόμενη οθόνη θα εμφανίζονται τόσο οι επιλογές πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας όσο και PayPal, οι οποίες μπορούν να ολοκληρωθούν όπως και σε οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν κάνετε κλικ στο πλήκτρο Περισσότερα Μέθοδοι , θα εμφανιστεί μια μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών επιλογών πληρωμής, που κυμαίνονται από δωροκάρτες, κρυπτοσυχνότητες όπως Bitcoin , ακόμα και μετρητά.
  6. Η συνδρομή Twitch θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της επιλεγμένης μεθόδου πληρωμής.

Πώς να Εγγραφείτε με Twitch Prime δωρεάν

Το Twitch Prime είναι ένα premium μέλος που παρέχει στα μέλη μια εμπειρία προβολής χωρίς διαφημίσεις σε όλα τα κανάλια Twitch, αποκλειστικά emotes και κονκάρδες και δωρεάν ψηφιακό περιεχόμενο για βιντεοπαιχνίδια. Μια ιδιότητα του μέλους Twitch Prime δίνει επίσης στα μέλη δωρεάν μηνιαία συνδρομή στον συνεργάτη Twitch ή θυγατρική της επιλογής τους αξίας 4,99 δολαρίων. Αυτή η συνδρομή είναι εντελώς πανομοιότυπη με την καταβληθείσα συνδρομή $ 4,99, ωστόσο πρέπει να ανανεώνεται χειροκίνητα κάθε μήνα από τον συνδρομητή.

Για να εξαργυρώσετε αυτήν την δωρεάν συνδρομή Twitch Prime, απλώς ακολουθήστε τα βήματα για την συνδρομητική συνδρομή που αναφέρατε παραπάνω αλλά αντί να κάνετε κλικ στις επιλογές χρημάτων, επιλέξτε την καρτέλα Prime και κάντε κλικ στο μωβ κουμπί Subscribe Free .

Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε μια συνδρομή Twitch Prime μέσω του Amazon Prime , επίσης. Εάν είστε συνδρομητής του Amazon, το Twitch Prime είναι ένα από τα βασικά σας οφέλη.

Πώς να καταργήσετε την εγγραφή σας από ένα κανάλι Twitch

Οι συνδρομές Twitch μπορούν να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή, επιλέγοντας να μην τις ανανεώσετε στη σελίδα αφιερωμένων συνδρομών στην ιστοσελίδα του Twitch. Η ακυρωμένη συνδρομή θα παραμείνει ενεργή για το υπόλοιπο της πληρωμένης περιόδου, αλλά θα σταματήσει όταν απαιτείται η επόμενη πληρωμή. Οι χρήστες δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν τη συνδρομή τους μέσα από οποιαδήποτε κονσόλα παιχνιδιών Twitch ή εφαρμογές για κινητά.

  1. Μόλις συνδεθείτε σε οποιαδήποτε σελίδα στην ιστοσελίδα του Twitch, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Στο πλαίσιο της δεύτερης τελευταίας ομάδας στοιχείων μενού πρέπει να υπάρχει η επιλογή Συνδρομές . Κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Θα πρέπει τώρα να οδηγηθείτε σε μια σελίδα που θα απαριθμεί όλα τα κανάλια Twitch στα οποία έχετε εγγραφεί. Εάν δεν έχετε εγγραφεί σε κανάλια στο Twitch, απλά θα σας υποδεχτεί με μια λευκή οθόνη και ένα μήνυμα που σας λέει ως τέτοιο, καθώς και μια φιλική υπενθύμιση για να εγγραφείτε στα κανάλια Twitch που θέλετε να υποστηρίξετε.
  4. Εάν είστε συνδρομητής σε ένα κανάλι, θα εμφανιστεί σε αυτήν τη σελίδα μαζί με το avatar του, την εικόνα κεφαλίδας, τα πλεονεκτήματα συνδρομής και τις emotes καναλιών. Στο άκρο δεξιά όλων αυτών των πληροφοριών υπάρχει ένας σύνδεσμος κειμένου που ονομάζεται Πληροφόρηση πληρωμής . Κάντε κλικ σε αυτό.
  5. Αφού κάνετε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο, θα εμφανιστεί ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο με την επόμενη ημερομηνία που θα χρεωθείτε για τη συνδρομή, πόσο θα χρεωθείτε καθώς και πόσο συχνά και έναν σύνδεσμο που ονομάζεται Μην ανανεώσετε . Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.
  6. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα για να επιβεβαιώσετε την ακύρωσή σας. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να δώσετε σχόλια και να εξηγήσετε γιατί ακυρώνετε τη συνδρομή Twitch. Η συμπλήρωση της φόρμας ανάδρασης είναι προαιρετική. Όταν είστε έτοιμοι, κάντε κλικ στο μωβ κουμπί Do not Renew για να ξεκινήσετε την ακύρωσή σας.

Οι συνδρομές μπορούν να ξαναρχίσουν οποιαδήποτε στιγμή μετά την πραγματοποίηση μιας ακύρωσης (δηλαδή μετά την τελική ημερομηνία ανανέωσης), αλλά πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών ώστε ο χρήστης να διατηρήσει τη σειρά συνδρομής του με ένα κανάλι. Εάν μια συνδρομή ανανεωθεί μετά από 30 ημέρες, θα εμφανιστεί ως μια εντελώς νέα συνδρομή χωρίς ιστορικό.

Πώς να αλλάξετε ένα ποσό εγγραφής Twitch

Η τιμή της συνδρομής Twitch μπορεί να αλλάξει σε οποιαδήποτε από τις τιμές των $ 4.99, $ 9.99 και $ 24.99 ανά πάσα στιγμή, αλλά η αλλαγή θα τεθεί αμέσως σε ισχύ ως νέα χρέωση και δεν υπάρχουν επιστροφές για τις ημέρες που απομένουν στην αρχική συνδρομή περίοδος. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να περιμένουν μέχρι τις τελευταίες ημέρες ενός κύκλου χρέωσης για να αλλάξουν τις τιμές εγγραφής τους.

Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το ποσό εγγραφής. Σημειώστε ότι, όπως και οι άλλες επιλογές διαχείρισης συνδρομών Twitch, αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ιστοσελίδα του Twitch σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

  1. Μεταβείτε στη σελίδα του καναλιού Twitch που έχετε εγγραφεί και θέλετε να αλλάξετε.
  2. Θα πρέπει να δείτε ένα πράσινο πλαίσιο εγγραφής στην άκρα δεξιά του επάνω μενού, στα αριστερά της συζήτησης. Κάντε κλικ σε αυτό.
  3. Εμφανίζεται ένα λευκό πλαίσιο που εμφανίζει τον τρέχοντα ρυθμό της συνδρομής. Κάτω από αυτές τις πληροφορίες θα βρείτε τον τίτλο Αλλαγή της συνδρομής σας και τις τρεις διαθέσιμες τιμές. Η τρέχουσα θα έχει ένα πράσινο αστέρι δίπλα της.
  4. Κάντε κλικ σε κάθε επιλογή για να δείτε τα διαθέσιμα προνόμια συνδρομητών (αποκλειστικά emotes κ.λπ.).
  5. Μόλις αποφασίσετε για το νέο ποσοστό εγγραφής σας, κάντε κλικ στο κουμπί μωβ Εγγραφή τώρα . Αυτό θα ακυρώσει την προηγούμενη συνδρομή σας και θα ξεκινήσει αμέσως τη νέα σας στο αλλαγμένο ποσό.

Η σειρά των συνδρομητών σας θα μεταφερθεί με το νέο επιτόκιο, παρόλο που πληρώνετε διαφορετικό ποσό. Για παράδειγμα, αν είχατε εγγραφεί στην τιμή των 4,99 δολαρίων για τρεις μήνες και στη συνέχεια μεταβαίνοντας στην τιμή των 9,99 δολαρίων, ο επόμενος μήνας θα σας δείξει ότι έχετε εγγραφεί για τέσσερις μήνες.

Πότε είναι μια ανανέωση συνδρομής Twitch;

Η μηνιαία συνδρομή Twitch ανανεώνεται την ίδια μέρα που έγινε η πρώτη πληρωμή κάθε μήνα. Εάν η αρχική πληρωμή έγινε στις 10 Ιανουαρίου, το επόμενο θα συνέβαινε στις 10 Φεβρουαρίου, στη συνέχεια στις 10 Μαρτίου και ούτω καθεξής. Η συνδρομή Twitch που καταβάλλεται σε τρίμηνο κύκλο θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου και θα ανανεωθεί στις 10 Απριλίου .

Πρέπει να εγγραφείτε σε ένα κανάλι Twitch;

Η εγγραφή σε ένα κανάλι στο Twitch δεν απαιτείται για να παρακολουθήσετε ροές Twitch ή για να γίνετε μέλος της κοινότητας Twitch. Πρόκειται για ένα καθαρά προαιρετικό χαρακτηριστικό που πολλοί απλώς επιλέγουν να συμμετάσχουν. Ενώ μπορεί να υπάρχουν κάποια πρόσθετα πλεονεκτήματα για την επιλογή των μηνιαίων δωρεών, ο κύριος λόγος για να το κάνετε είναι να υποστηρίξετε μια ταινία που θέλετε να δείτε επιτυχία και όλα τα άλλα που συνδέονται με θα πρέπει να θεωρείται ένα επίδομα.

Έχετε μια αγαπημένη ταινία Twitch που θέλετε να υποστηρίξετε και έχετε κάποια επιπλέον μετρητά που βρίσκονται γύρω; Η εγγραφή στο κανάλι τους (αν είστε συνεργάτης ή συνεργάτης) θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους βοηθήσετε. Αλλά θυμηθείτε, δεν είναι υποχρεωτικό.