Πώς να οργανώσετε τις εφαρμογές στο iPad σας

Οργανώστε τις εφαρμογές σας με φακέλους, εφαρμογές σύνδεσης ή αλφαβητικά

Η Apple κατέχει το εμπορικό σήμα σε "υπάρχει μια εφαρμογή γι 'αυτό" για καλό λόγο: φαίνεται ότι υπάρχει μια εφαρμογή για σχεδόν τα πάντα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια εφαρμογή για την οργάνωση όλων των εφαρμογών που κατεβάζετε από το App Store και αν προτιμάτε να επωφεληθείτε από κάθε προώθηση χωρίς χρέωση που έρχεται με τον τρόπο σας, θα βρείτε γρήγορα την ανάγκη να οργανώσετε app με τρόπο καλύτερο από το να αφήνετε κάθε μεμονωμένη εφαρμογή να πηγαίνει στο πίσω μέρος της γραμμής. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετοί εξαιρετικοί τρόποι για να κρατήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές στα χέρια σας, συμπεριλαμβανομένων των φακέλων, χρησιμοποιώντας την αποβάθρα και απλά να ταξινομήσετε τις εφαρμογές αλφαβητικά.

Οργανώστε το iPad σας με φακέλους

Όταν το iPad εισήχθη αρχικά στον κόσμο, δεν περιελάμβανε έναν τρόπο δημιουργίας φακέλων . Αλλά αυτό άλλαξε γρήγορα καθώς ο αριθμός των εφαρμογών στο App Store αυξήθηκε. Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ποτέ ένα φάκελο στο iPad, μην ανησυχείτε. Είναι τόσο απλό όσο η μετακίνηση μιας εφαρμογής.

Στην πραγματικότητα, κινείται μια εφαρμογή. Αλλά αντί να ρίχνετε την εφαρμογή σε μια ανοιχτή περιοχή στην αρχική οθόνη του iPad, την αποθέτε σε μια άλλη εφαρμογή. Όταν μεταφέρετε μια εφαρμογή σε ολόκληρη την οθόνη και τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια άλλη εφαρμογή, θα εμφανιστεί μια περίληψη πάνω σε αυτήν την εφαρμογή. Εάν συνεχίσετε να αιωρείται, θα κάνετε μεγέθυνση σε προβολή φακέλου. Μπορείτε να δημιουργήσετε το φάκελο απλά αποσύροντάς το μέσα στην περιοχή φακέλων αφού το iPad μεγεθύνει το φάκελο.

Μπορείτε επίσης να ονομάσετε το φάκελο αυτή τη στιγμή. Απλώς πατήστε στο όνομα που βρίσκεται στην κορυφή και πληκτρολογήστε ό, τι θέλετε για το όνομα του φακέλου. Το iPad έχει προεπιλεγεί για ένα όνομα που προέρχεται από τις εφαρμογές του φακέλου, οπότε αν δημιουργήσετε ένα φάκελο με δύο παιχνίδια, θα διαβάσει τα "Παιχνίδια".

Οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να βάλουν όλες τις εφαρμογές μας σε μια ενιαία οθόνη απλά δημιουργώντας μερικούς φακέλους. Μου αρέσει να δημιουργώ ένα φάκελο που ονομάζεται "Προεπιλογή" για όλες τις προεπιλεγμένες εφαρμογές όπως Συμβουλές και Υπενθυμίσεις που δεν χρησιμοποιώ στο iPad. Αυτό τους εξουδετερώνει. Δημιουργώ επίσης ένα φάκελο για εφαρμογές παραγωγικότητας, έναν φάκελο για ψυχαγωγία όπως streaming video ή μουσική, ένα φάκελο για Παιχνίδια κ.λπ. Με μόνο μισό φάκελο, είναι εύκολο να έχετε μια κατηγορία για σχεδόν τα πάντα.

Ξεχάσατε πώς μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές; Διαβάστε το σεμινάριο μας σχετικά με τις εφαρμογές που κινούνται γύρω από την οθόνη.

Τοποθετήστε τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας στη βάση

Οι εφαρμογές στην αποβάθρα στο κάτω μέρος της οθόνης παραμένουν οι ίδιες ανεξάρτητα από τη σελίδα των εφαρμογών που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή, οπότε αυτή η περιοχή αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας. Πολλοί από εμάς δεν αλλάζουν ποτέ τι εφαρμογές βρίσκονται στην αποβάθρα. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να βάλετε μέχρι και δεκατρείς εφαρμογές στην αποβάθρα σήμερα; Μετά την πρώτη δεκαετία, τα εικονίδια της εφαρμογής θα συρρικνωθούν για να κάνουν χώρο. Και από τη στιγμή που φτάνετε σε δεκατρία, μπορεί να είναι μικροσκοπικά, έτσι ώστε συνήθως είναι καλύτερα να κολλήσετε με πέντε έως οκτώ.

Στην αποβάθρα εμφανίζονται επίσης οι τρεις εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκαν πιο πρόσφατα, επομένως ακόμα κι αν δεν έχετε μια εφαρμογή συνδεδεμένη, μπορεί να είναι έτοιμη για εκκίνηση αν την έχετε ανοίξει πρόσφατα.

Τοποθετείτε σε μια εφαρμογή στην αποβάθρα με τον ίδιο τρόπο που θα την μετακινήσετε οπουδήποτε. Όταν μετακινείτε την εφαρμογή, μετακινήστε απλά το δάχτυλό σας στην αποβάθρα και στη συνέχεια αφήστε το να αιωρείται μέχρι να απομακρυνθούν οι άλλες εφαρμογές στην αποβάθρα.

Εάν η αποβάθρα σας είναι ήδη γεμάτη ή εάν αποφασίσετε ότι δεν χρειάζεστε πραγματικά μία από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές στην αποβάθρα, μπορείτε να μετακινήσετε εφαρμογές από την αποβάθρα ακριβώς όπως θα τις μετακινήσετε από οπουδήποτε. Όταν μετακινήσετε την εφαρμογή από την αποβάθρα, οι άλλες εφαρμογές στην αποβάθρα θα αναδιοργανωθούν.

Τοποθετήστε τους φακέλους στη βάση

Ένας από τους πιο cool τρόπους για να οργανώσετε το iPad σας είναι να γυρίσετε το σενάριο. Ενώ η αποβάθρα προορίζεται για τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας και η αρχική οθόνη προορίζεται για τους φακέλους σας και τις υπόλοιπες εφαρμογές σας, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε την αρχική οθόνη για τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές και την βάση για όλα τα υπόλοιπα συμπληρώνοντας την βάση ένας φάκελος.

Ναι, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα φάκελο στην αποβάθρα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε πρόσβαση σε μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών από οποιαδήποτε αρχική οθόνη. Και επειδή μπορείτε να τοποθετήσετε έως και έξι εφαρμογές στην αποβάθρα, μπορείτε να τοποθετήσετε έξι φακέλους σε αυτό. Αυτό είναι πιθανόν αρκετό για να κρατάτε κάθε εφαρμογή που έχετε στο iPad σας.

Έτσι, αντί να χρησιμοποιήσετε την βάση για εφαρμογές που θέλετε να φτάσετε εύκολα, μπορείτε να τις αφήσετε στην πρώτη σελίδα της αρχικής οθόνης και να βάλλετε όλες τις άλλες εφαρμογές σας σε φακέλους στην αποβάθρα. Κάνει σχεδόν το iPad να φαίνεται σαν μια διεπαφή λειτουργικού συστήματος επιφάνειας εργασίας, η οποία δεν πρέπει πάντα να είναι κακό πράγμα.

Ταξινόμηση των εφαρμογών σας αλφαβητικά

Δεν υπάρχει τρόπος να κρατήσετε τις εφαρμογές σας μονίμως οργανωμένες αλφαβητικά, αλλά μπορείτε να τις ταξινομήσετε χωρίς να μετακινήσετε κάθε μεμονωμένη εφαρμογή χρησιμοποιώντας μια λύση.

Αρχικά, ξεκινήστε την εφαρμογή "Ρυθμίσεις" . Στις ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Γενικό στο αριστερό μενού και επιλέξτε "Επαναφορά" στο κάτω μέρος των Γενικών ρυθμίσεων. Πατήστε "Reset Layout Home Screen" και επιβεβαιώστε την επιλογή σας στο παράθυρο διαλόγου που εμφανίζεται πατώντας "Επαναφορά". Αυτό θα ταξινομήσει όλες τις εφαρμογές που έχετε κατεβάσει με αλφαβητική σειρά. Δυστυχώς, οι προεπιλεγμένες εφαρμογές δεν ταξινομούνται με τη ληφθείσα εφαρμογή.

Παράλειψη Οργάνωση του iPad και χρήση Spotlight Search ή Siri

Παραδέχομαι ότι εγκατέλειψα την οργάνωση του iPad μου. Κατεβάζω δεκάδες νέες εφαρμογές κάθε εβδομάδα είτε για να τις επανεξετάσω για ένα άρθρο είτε απλά για να τις αναθεωρήσω ως έναν τρόπο να διατηρηθεί το iPad εν γένει. Και όπως μπορείτε να φανταστείτε, διαγράφω επίσης τις εφαρμογές σε τακτική βάση. Όλα αυτά οδηγούν σε λίγο χάος στην αρχική μου οθόνη.

Αλλά αυτό είναι εντάξει, επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα να ξεκινήσω οποιαδήποτε εφαρμογή ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας Spotlight Search . Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσει από το κυνήγι για την εφαρμογή και είναι περίπου τόσο γρήγορος ένας τρόπος για να ξεκινήσει μια εφαρμογή, όπως μπορείτε να βρείτε. Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε μια εφαρμογή είναι να χρησιμοποιήσετε το Siri λέγοντας "Launch Notes" ή "Launch Mail".

Η μόνη πτώση είναι ότι πρέπει να θυμάστε το όνομα της εφαρμογής που ξεκινάτε. Το οποίο μπορεί μερικές φορές να είναι πιο δύσκολο από αυτό που ακούγεται, αλλά συνήθως είναι αρκετά εύκολο.