Πώς να ρυθμίσετε την Echo Amazon σας

Η Amazon Echo κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη απλά μιλώντας. Αλλά προτού μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την Echo, θα πρέπει να την ρυθμίσετε. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές και τεχνάσματα που πρέπει να ξέρετε για να φτάσετε και να τρέξετε γρήγορα.

Οι οδηγίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για τα παρακάτω μοντέλα:

Αν έχετε άλλο μοντέλο, ελέγξτε τις παρακάτω οδηγίες:

Κατεβάστε το Amazon Alexa App

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε την εφαρμογή Amazon Alexa για τη συσκευή σας iPhone ή Android . Θα χρειαστείτε αυτό για να ρυθμίσετε την Echo Amazon , να ελέγξετε τις ρυθμίσεις της και να προσθέσετε δεξιότητες.

Πώς να ρυθμίσετε την Echo Amazon σας

Με την εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στη συσκευή σας και η Echo σας αποσυνδεθεί και συνδεθεί σε μια πηγή τροφοδοσίας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να την ορίσετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Alexa στο smartphone σας.
  2. Πατήστε το εικονίδιο μενού για να ανοίξετε το μενού.
  3. Πατήστε Ρυθμίσεις .
  4. Πατήστε Ρύθμιση νέας συσκευής .
  5. Επιλέξτε το είδος της συσκευής που έχετε: Echo, Echo Plus, Dot ή Echo Tap.
  6. Επιλέξτε τη γλώσσα στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Echo in από το αναπτυσσόμενο μενού και έπειτα πατήστε Συνέχεια .
  7. Πατήστε Σύνδεση σε Wi-Fi για να συνδεθείτε στη συσκευή στο δίκτυο Wi-Fi .
  8. Περιμένετε να εμφανιστεί η Echo μια πορτοκαλί φως και μετά πατήστε Συνέχεια .
  9. Στο smartphone σας, μεταβείτε στην οθόνη ρυθμίσεων Wi-Fi.
  10. Σε αυτήν την οθόνη, θα πρέπει να δείτε ένα δίκτυο που ονομάζεται Amazon-XXX (το ακριβές όνομα του δικτύου θα είναι διαφορετικό για κάθε συσκευή). Συνδεθείτε με αυτό.
  11. Όταν το smartphone σας είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο Wi-Fi, επιστρέψτε στην εφαρμογή Alexa.
  12. Πατήστε Συνέχεια .
  13. Επιλέξτε το δίκτυο Wi-Fi στο οποίο θέλετε να συνδέσετε την ηχώ, πατώντας το.
  14. Εάν το δίκτυο Wi-Fi έχει κωδικό πρόσβασης, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και στη συνέχεια πιέστε Σύνδεση .
  15. Η Echo θα κάνει θόρυβο και θα ανακοινώσει ότι είναι έτοιμο.
  16. Πατήστε Συνέχεια και τελειώσατε.

Κάντε την ηχώ σας πιο έξυπνη με δεξιότητες

Τα smartphones είναι χρήσιμες συσκευές, αλλά όποιος χρησιμοποιεί ένα για λίγο, ξέρει ότι η πραγματική τους ισχύς ξεκλειδώνεται όταν προσθέτετε εφαρμογές σε αυτές. Το ίδιο πράγμα ισχύει και με την Amazon Echo, αλλά δεν εγκαθιστάτε εφαρμογές. προσθέτετε Δεξιότητες.

Οι δεξιότητες είναι αυτό που ονομάζει το Amazon την πρόσθετη λειτουργικότητα που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Echo για να εκτελέσετε διάφορες εργασίες. Οι εταιρείες απελευθερώνουν Δεξιότητες για να βοηθήσουν το Echo να δουλεύει με τα προϊόντα του. Για παράδειγμα, η Nest διαθέτει Echo Skills που επιτρέπουν στη συσκευή να ελέγχει τους θερμοστάτες της, ενώ η Philips προσφέρει μια Δεξιότητα για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τους έξυπνους λαμπτήρες Hue χρησιμοποιώντας το Echo. Όπως και με τις εφαρμογές, μεμονωμένοι προγραμματιστές ή μικρές εταιρείες προσφέρουν επίσης δεξιότητες που είναι ανόητες, διασκεδαστικές ή χρήσιμες.

Ακόμη και αν ποτέ δεν εγκαταστήσετε μια Δεξιότητα, η Echo έρχεται με κάθε είδους λειτουργικότητα . Αλλά για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την Echo σας, πρέπει να προσθέσετε κάποιες Δεξιότητες.

Προσθέτοντας νέες δεξιότητες στην ηχώ σας

Δεν προσθέτετε Δεξιότητες απευθείας στο Echo Amazon. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δεξιότητες δεν κατεβήχτηκαν στην ίδια τη συσκευή. Αντίθετα, η Δεξιότητα προστίθεται στο λογαριασμό σας στους διακομιστές του Amazon. Στη συνέχεια, όταν ξεκινάτε μια Δεξιότητα, επικοινωνείτε απευθείας με τους διακομιστές Skill on Amazon μέσω του Echo.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε Δεξιότητες:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Alexa.
  2. Πατήστε το εικονίδιο μενού για να αποκαλύψετε τις επιλογές μενού.
  3. Πατήστε Δεξιότητες .
  4. Μπορείτε να βρείτε νέες δεξιότητες βασικά με τον ίδιο τρόπο που βρίσκετε εφαρμογές σε κατάστημα εφαρμογών: Δείτε τα στοιχεία των λειτουργιών στην αρχική σελίδα, αναζητήστε τα με όνομα στη γραμμή αναζήτησης ή περιηγηθείτε ανά κατηγορία πατώντας το κουμπί Κατηγορίας .
  5. Όταν βρείτε μια Δεξιότητα που σας ενδιαφέρει, πατήστε για να μάθετε περισσότερα. Η σελίδα λεπτομερειών για κάθε Δεξιότητα περιλαμβάνει προτεινόμενες φράσεις για την επίκληση της δεξιότητας, τις αξιολογήσεις από τους χρήστες και τις πληροφορίες επισκόπησης.
  6. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τη Δεξιότητα, πατήστε Ενεργοποίηση . (Μπορεί να σας ζητηθεί να χορηγήσετε άδεια σε ορισμένα δεδομένα από το λογαριασμό σας.)
  7. Όταν το κουμπί Ενεργοποίηση αλλάξει για να διαβάσει την επιλογή Απενεργοποίηση δεξιοτήτων , η δεξιότητα έχει προστεθεί στο λογαριασμό σας.
  8. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη Δεξιότητα, απλά πείτε μερικές από τις προτεινόμενες φράσεις που εμφανίζονται στην οθόνη λεπτομερειών.

Αφαίρεση δεξιοτήτων από την ηχώ σας

Αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να χρησιμοποιήσετε μια Δεξιότητα στην Echo σας, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τη διαγράψετε:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon Alexa.
  2. Πατήστε το εικονίδιο μενού για να ανοίξετε το μενού.
  3. Πατήστε Δεξιότητες .
  4. Πατήστε τις δεξιότητές σας στην επάνω δεξιά γωνία.
  5. Πατήστε την ικανότητα που θέλετε να καταργήσετε.
  6. Πατήστε Απενεργοποίηση δεξιοτήτων .
  7. Στο αναδυόμενο παράθυρο, πατήστε Απενεργοποίηση δεξιοτήτων .

Περισσότερα για τη χρήση της ηχώ σας

Οι οδηγίες σε αυτό το άρθρο σας έφεραν σε λειτουργία με την Amazon Echo και σας βοήθησαν να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του προσθέτοντας Skills, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Η Echo μπορεί να κάνει πολλά, πολλά περισσότερα από αυτά που αναφέρονται εδώ. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της ηχώ σας, ανατρέξτε σε αυτά τα άρθρα: