Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να προσθέσετε ένα blog στο προφίλ σας στο Facebook

Συνδέστε το ιστολόγιό σας στο Facebook για να διαφημίσετε τον ιστότοπό σας δωρεάν

Η προσθήκη του ιστολογίου σας στο προφίλ σας στο Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα σε αυτό και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει αυτό.

Με κάθε μέθοδο που περιγράφεται παρακάτω, θα έχετε δωρεάν διαφήμιση για το ιστολόγιό σας, καθώς η κοινή χρήση συνδέσμων είναι 100% δωρεάν. Η μέθοδος που επιλέγετε εξαρτάται από το πώς, ακριβώς, θέλετε να δημοσιεύσετε το ιστολόγιό σας στο Facebook.

Κοινή χρήση συνδέσμων στις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Ο πρώτος και ευκολότερος τρόπος για να δημοσιεύσετε το ιστολόγιό σας στο Facebook είναι απλά να μοιραστείτε τις αναρτήσεις ιστολογίου με μη αυτόματο τρόπο ως ενημερώσεις κατάστασης. Αυτός είναι μακράν ο ευκολότερος και πιο άμεσος τρόπος για να διαφημίσετε το ιστολόγιό σας δωρεάν και να μοιραστείτε το περιεχόμενό σας με τους φίλους σας στο Facebook.

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και βρείτε την ενότητα Δημιουργία ανάρτησης στο επάνω μέρος της σελίδας.
  2. Πληκτρολογήστε κάτι σχετικά με την ανάρτηση ιστολογίου που μοιράζεστε και στη συνέχεια επικολλήστε τη διεύθυνση URL στην ανάρτηση ακριβώς κάτω από το κείμενό σας.
    1. Αφού επικολλήσετε τον σύνδεσμο, μια προεπισκόπηση της ανάρτησης ιστολογίου πρέπει να συμπληρωθεί κάτω από το πλαίσιο κειμένου.
    2. Συμβουλή: Μπορείτε να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο στο πλαίσιο κατάστασης με τη συντόμευση Ctrl + V του πληκτρολογίου . Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη αντιγράψει τη διεύθυνση URL στην ανάρτησή σας στο blog, την οποία μπορείτε να κάνετε επισημαίνοντας τη διεύθυνση URL και χρησιμοποιώντας τη συντόμευση Ctrl + C.
  3. Μόλις εμφανιστεί το απόσπασμα αποσπάσματος ιστολογίου, διαγράψτε τον σύνδεσμο που μόλις προσθέσατε στο προηγούμενο βήμα. Η διεύθυνση URL του ιστολογίου θα παραμείνει και το απόσπασμα θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του κάτω από το κείμενό σας.
    1. Σημείωση: Εάν θέλετε να διαγράψετε τον σύνδεσμο από την ανάρτηση ιστολογίου για να χρησιμοποιήσετε έναν νέο σύνδεσμο ή για να μην δημοσιεύσετε έναν σύνδεσμο, χρησιμοποιήστε το μικρό "x" στην επάνω δεξιά γωνία του κουτιού προεπισκόπησης.
  4. Χρησιμοποιήστε το κουμπί " Δημοσίευση " για να δημοσιεύσετε το σύνδεσμο blog στο Facebook.
    1. Σημείωση: Εάν έχετε την ορατότητα για την ανάρτησή σας στο Δημόσιο , τότε ο καθένας μπορεί να δει την ανάρτηση του ιστολογίου σας, όχι μόνο τους φίλους σας στο Facebook.

Συνδέστε το ιστολόγιό σας στο προφίλ σας στο Facebook

Ένας άλλος τρόπος για να δημοσιεύσετε το blog σας στο Facebook είναι να προσθέσετε απλά το σύνδεσμο στο blog σας στο προφίλ σας στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο, όταν κάποιος ψάχνει τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο προφίλ σας, θα βλέπουν το ιστολόγιό σας και θα μπορούν να πάνε απευθείας σε αυτό χωρίς να σας περιμένουν να δημοσιεύσετε μια ενημερωμένη έκδοση ιστολογίου.

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook και αποκτήστε πρόσβαση στο προφίλ σας.
  2. Μεταβείτε στην καρτέλα Πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Επαφή και βασικές πληροφορίες από το αριστερό παράθυρο.
  3. Επιλέξτε το σύνδεσμο Προσθήκη ιστοτόπου στη δεξιά πλευρά, κάτω από τις ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.
    1. Εάν δεν βλέπετε αυτόν τον σύνδεσμο, τότε έχετε ήδη καταχωρίσει μια διεύθυνση URL. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τον υπάρχοντα σύνδεσμο και επιλέξτε Επεξεργασία και μετά Προσθήκη άλλου ιστότοπου .
    2. Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι η προβολή του συνδέσμου έχει οριστεί σε Φίλοι, Δημόσιος ή Προσαρμοσμένος, έτσι ώστε άλλοι χρήστες του Facebook ή το κοινό να μπορούν να βρουν το ιστολόγιό σας.
  4. Επιλέξτε Αποθήκευση αλλαγών για να δημοσιεύσετε το ιστολόγιό σας στη σελίδα προφίλ σας στο Facebook.

Ρυθμίστε τις θέσεις Auto-Blog

Ο τρίτος και πιο περίπλοκος τρόπος για να συνδέσετε το ιστολόγιό σας στο Facebook είναι να ρυθμίσετε την αυτόματη ανάρτηση, έτσι ώστε κάθε φορά που δημοσιεύετε στο ιστολόγιό σας, οι φίλοι σας στο Facebook μπορούν να δουν αυτόματα κάθε νέα θέση.

Όταν συνδέετε το ιστολόγιό σας στο Facebook, κάθε φορά που δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση, εμφανίζεται ένα απόσπασμα εκείνης της ανάρτησης στην αρχική σελίδα του προφίλ σας ως ενημέρωση κατάστασης. Κάθε φίλος με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι στο Facebook θα δει αυτόματα την ανάρτησή σας στο blog σας στο λογαριασμό του στο Facebook όπου μπορούν να κάνουν κλικ και να επισκεφτούν το ιστολόγιό σας για να διαβάσουν την υπόλοιπη θέση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση μιας ροής RSS με το Facebook στο φροντιστήριο RSS Feeds for Instant Articles.