Πώς να επαναφέρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Στείλτε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook και χρησιμοποιήστε ένα υπάρχον μήνυμα ως σημείο έναρξης για ένα νέο μήνυμα.

Γιατί θα ήθελα να στείλω ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχω ήδη στείλει στο Outlook;

Έχετε στείλει ποτέ το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περισσότερα από ένα άτομα αλλά άλλαξε μερικές λέξεις; Έχετε στείλει ποτέ το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ίδιο άτομο ένα μήνα αργότερα, χωρίς να αλλάξει τίποτα περισσότερο από μια ημερομηνία; Έχετε στείλει ποτέ το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περισσότερες από μία φορές;

Έχετε, κατά νου, επιθυμείτε έναν εύκολο τρόπο να επαναχρησιμοποιήσετε μια λίστα διευθύνσεων από τη λίστα των Bcc: list ; Έχει επιστραφεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως μη παραδοτέο και νομίζετε ότι το πρόβλημα έχει διορθωθεί; Μήπως ένας παραλήπτης έχασε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σας ζήτησε ένα άλλο αντίγραφο;

Τι συμβαίνει όταν στέλνετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Αν το κάνατε, θα πρέπει να αισθανθήκατε την απόλυτη αδικία να δακτυλογραφήσετε πάλι ό, τι κάποτε - και ίσως περισσότερες από μία φορές - πληκτρολογήσατε εργατικά ήδη.

Το Microsoft Outlook (σε Windows και Mac), ευτυχώς, σας επιτρέπει να κλωνοποιήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να το στείλετε ξανά πολύ εύκολα. Θα δείτε το μήνυμα ακριβώς όπως φαινόταν ακριβώς προτού να πατήσετε το κουμπί Αποστολή όταν το συντάξατε για πρώτη φορά και θα το στείλατε. Φυσικά, μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στο μήνυμα - για να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε παραλήπτες, για παράδειγμα - προτού να σταλούν ξανά.

(Βεβαίως, η αποστολή ορισμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι χρήσιμη και για προφανείς λόγους.)

Πώς να επαναφέρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για Windows

Για να στείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP , POP ή Exchange χρησιμοποιώντας το Microsoft Outlook για Windows :

  1. Μεταβείτε στο φάκελο Απεσταλμένα στοιχεία του λογαριασμού.
    • Μπορείτε να αποστείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook από οποιοδήποτε άλλο φάκελο. Τα Απεσταλμένα στοιχεία είναι μόνο η τυπική θέση για τα απεσταλμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    • Το Outlook σάς επιτρέπει να στέλνετε ξανά οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμα και μηνύματα που δεν αποστείλατε αρχικά. Κάνετε αυτό μόνο με προσοχή, βέβαια, και πάντα καθιστά σαφές τι κάνετε όταν στέλνετε ένα μήνυμα που λάβατε.
  2. Κάντε διπλό κλικ στο μήνυμα που θέλετε να στείλετε ξανά.
    • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Αποτελέσματα αναζήτησης για να βρείτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να στείλετε ξανά.
  3. Κάντε διπλό κλικ στο μήνυμα που θέλετε να στείλετε ξανά για να το ανοίξετε στο δικό του παράθυρο του Outlook.
  4. Κάντε κλικ στο Αρχείο στο παράθυρο του μηνύματος.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί η κατηγορία Πληροφορίες .
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαναφορά ή Ανάκληση .
  7. Επιλέξτε ξανά το μήνυμα ... από το μενού που εμφανίστηκε.
  8. Πραγματοποιήστε τυχόν αλλαγές στο μήνυμα τώρα, αν θέλετε.
    • Κάντε διπλό έλεγχο του παραλήπτη ή των παραληπτών του μηνύματος στα πεδία To ... , Cc ... και Bcc ... , ειδικά αν το στέλνετε ξανά σε διαφορετικό παραλήπτη ή ομάδα.
    • Αν επαναφέρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε στο Outlook, σκεφτείτε να αλλάξετε την κεφαλίδα Από: email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού Από. Αν επαναλάβετε την αποστολή με την αρχική διεύθυνση στη θέση σας, πιθανόν να εμποδιστεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως σφυρηλατημένο μήνυμα από πολλές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενός παραλήπτη.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Πώς να επαναφέρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για Mac

Για να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Outlook για Mac για να στείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε σε έναν λογαριασμό IMAP, POP ή Exchange:

  1. Μεταβείτε στο φάκελο Απεσταλμένα στοιχεία του λογαριασμού (ή, φυσικά, στο φάκελο ενοποιημένων αποσπασμένων στοιχείων ).
  2. Κάντε κλικ στο email που θέλετε να στείλετε ξανά στο Outlook για Mac με το δεξί κουμπί του ποντικιού.
    • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο Αναζήτηση αυτού του φακέλου στη γραμμή τίτλου για να βρείτε το μήνυμα που θέλετε.
  3. Επιλέξτε Επανάληψη από το μενού περιβάλλοντος που εμφανίστηκε.
  4. Πραγματοποιήστε οποιεσδήποτε αλλαγές στο περιεχόμενο του μηνύματος, όπως απαιτείται.
    • Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους παραλήπτες, ιδίως εάν στέλνετε ξανά σε μια διαφορετική ομάδα παραληπτών.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Σημειώστε ότι το Outlook για Mac θα σας επιτρέψει να στείλετε ξανά μόνο τα μηνύματα που αποστέλλονταν αρχικά σε αυτήν την εφαρμογή. Για να στείλετε ξανά τα ληφθέντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εντολές Ανακατεύθυνση και Προώθηση .

Για να στείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λάβατε σε ένα λογαριασμό IMAP ή POP του Outlook για Mac:

  1. Κάντε κλικ στο μήνυμα που θέλετε να στείλετε ξανά με το δεξί κουμπί του ποντικιού.
  2. Επιλέξτε Ανακατεύθυνση από το μενού που εμφανίστηκε.
  3. Πραγματοποιήστε τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο του μηνύματος, όπως απαιτείται.
  4. Προσθέστε τους παραλήπτες στα πεδία διεύθυνσης.
    • Μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε παραλήπτες από το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Για να στείλετε ξανά ένα ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook για Mac χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Exchange:

  1. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να στείλετε ξανά στο παράθυρο ανάγνωσης ή στο δικό του παράθυρο.
  2. Επιλέξτε Προώθηση στην καρτέλα " Αρχική σελίδα" ή " Μήνυμα " της κορδέλας.
  3. Καταργήστε την επιλογή "FW:" όπως αυτόματα προστέθηκε στην αρχή του θέματος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  4. Τώρα καταργήστε όλες τις πληροφορίες κεφαλίδας που αντιγράφηκαν από το αρχικό μήνυμα στο σώμα του νέου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πραγματοποιήστε οποιεσδήποτε αλλαγές, όπως απαιτείται.
  5. Προσθέστε τους παραλήπτες για την αποστολή στα πεδία To :, Cc: και Bcc:.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

Πώς να επαναφέρετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Mail στον Ιστό (Outlook.com)

Δυστυχώς, το Outlook Mail στο Web στο Outlook.com δεν προσφέρει μια εύκολη εντολή για να στείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, μπορείτε να επεξεργαστείτε τον περιορισμό αυτό και να στείλετε ξανά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρκετά εύκολα.

Για να "ξαναστείλετε" οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook Mail στον Ιστό στο Outlook.com:

  1. Κάντε κλικ στο μήνυμα που θέλετε να στείλετε ξανά με το δεξί κουμπί του ποντικιού.
  2. Επιλέξτε Προώθηση από το μενού περιβάλλοντος που εμφανίστηκε.
  3. Εισαγάγετε τους παραλήπτες στους οποίους επιθυμείτε να στείλετε ξανά κάτω από το στοιχείο Προς .
  4. Καταργήστε την επιλογή "Fw:" από την αρχή της γραμμής θέματος του πρωτότυπου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (το Outlook Mail στον Ιστό έχει αυτόματα εισαγάγει αυτό).
  5. Τώρα διαγράψτε όλο το κείμενο που προστέθηκε αυτόματα στην αρχή του αρχικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    • Αυτό περιλαμβάνει το κενό κείμενο, το Outlook Mail στην υπογραφή Ιστού και, μετά από μια οριζόντια γραμμή, μερικές βασικές γραμμές κεφαλίδας από το αρχικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( Από :, Απεσταλμένα:, Προς: και Θέμα:)
  6. Πραγματοποιήστε περαιτέρω αλλαγές στο περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως κρίνετε κατάλληλο.
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή .

(Επανέναρξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δοκιμάστηκε με το Outlook 2016 για Windows, το Outlook 2016 για Mac και το Outlook Mail στον Ιστό)