Τρόπος αποστολής μηνυμάτων ειδοποιήσεων στο Gmail

01 από 10

Χρησιμοποιώντας το Ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη άμεσων μηνυμάτων του Google Talk του Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Ακριβώς όπως οι χρήστες του Google Talk μπορούν να στείλουν μηνύματα ειδοποίησης και να εκκινήσουν συζητήσεις ήχου πολυμέσων, οι χρήστες του Gmail μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα εισερχόμενά τους για να συμμετέχουν σε συνομιλίες άμεσων μηνυμάτων και κάμερες webcam .

Αποστολή μηνυμάτων συνομιλίας με το Gmail

Καταρχήν, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Gmail και εντοπίστε το μενού συνομιλίας με την πράσινη κουκκίδα, κάτω από το σύνδεσμο "Επαφές" στην αριστερή πλευρά. Πατήστε το σύμβολο σταυρού (+) για να συνεχίσετε.

02 από 10

Επιλέξτε μια επαφή Gmail για συνομιλία

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Στη συνέχεια, επιλέξτε μια επαφή του Gmail για να συνομιλήσετε με τις διαθέσιμες επαφές σας. Κάντε διπλό κλικ στο όνομά τους για να συνεχίσετε.

Τι είναι με το πράσινο σημείο;

Οι επαφές του Gmail με ένα πράσινο κουμπί δίπλα στο όνομά τους υποδεικνύουν ότι είναι συνδεδεμένοι τώρα στο Gmail ή το Google Talk και είναι διαθέσιμοι για να μιλήσουν.

03 από 10

Η συζήτηση Gmail σας ξεκινά

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Ένα παράθυρο συνομιλίας θα εμφανιστεί στην κάτω δεξιά γωνία του Gmail που απευθύνεται στην επαφή του Gmail με την οποία επιλέξατε να συνομιλήσετε.

Εισαγάγετε το πρώτο σας μήνυμα στο παρεχόμενο πεδίο κειμένου και πατήστε Enter στο πληκτρολόγιό σας για να στείλετε το μήνυμά σας.

04 από 10

Βγαίνοντας από την εγγραφή στο Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Θέλετε να εμποδίσετε μια συνομιλία στο Gmail να γίνει στο αρχείο σας Gmail; Η έξοδος από την εγγραφή θα απενεργοποιήσει την αρχειοθέτηση του αρχείου IM, ώστε να μπορείτε να συνομιλείτε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαγραφή ενός αρχείου συνομιλίας αργότερα.

Πώς να πάτε εκτός της εγγραφής στο Gmail

Επιλέξτε "Απενεργοποίηση της εγγραφής" από το μενού "Επιλογές" στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου συνομιλίας του Gmail.

05 από 10

Αποκλεισμός επαφών συνομιλίας του Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Μερικές φορές, η απαγόρευση μιας επαφής του Gmail από την αποστολή μηνυμάτων συνομιλίας Gmail και κάμερας webcam θα είναι απαραίτητη, ειδικά εάν γίνετε θύμα της παρενόχλησης στον κυβερνοχώρο ή της παρενόχλησης στο Internet.

Αποκλεισμός επαφής Gmail

Για να αποκλείσετε από την επαφή του Gmail την αποστολή ειδοποίησης συνομιλίας ή κάμερας webcam σε εσάς, επιλέξτε "Αποκλεισμός" στο μενού "Επιλογές" στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου συνομιλίας του Gmail.

06 από 10

Πώς να ξεκινήσετε μια συνομιλία ομάδας Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Θέλετε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με περισσότερες από μία επαφές του Gmail ταυτόχρονα;

Επιλέξτε "Συνομιλία ομάδας" από το μενού "Επιλογές" στην κάτω, αριστερή γωνία της συνομιλίας του Gmail για να προσκαλέσετε περισσότερα άτομα να συμμετάσχουν στη συνομιλία σας.

07 από 10

Προσθέστε τους συμμετέχοντες στη συνομιλία ομάδας του Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Στη συνέχεια, εισαγάγετε τα ονόματα των επαφών του Gmail που θέλετε να συμμετάσχετε στη συζήτηση της ομάδας Gmail και πατήστε "Invite".

Οι επαφές σας στο Gmail θα λάβουν μια πρόσκληση για να συμμετάσχουν στη συνομιλία του Gmail που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

08 από 10

Αποσύνδεση του Gmail Chat

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Θέλετε να ανοίξετε τη συνομιλία σας από τα εισερχόμενα του Gmail και στο δικό του πρόγραμμα περιήγησης ιστού;

Επιλέξτε "Pop Out" από το μενού "Επιλογές" στην κάτω αριστερή γωνία για να εμφανίσετε τη συνομιλία σας στο Gmail στο δικό του παράθυρο.

09 από 10

Προσθήκη κάμερας Web και συνομιλίας ήχου στο Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Αποσυνδέστε τη συνομιλία Gmail που βασίζεται σε κείμενο και προσθέστε σήμερα το Gmail Webcam και Audio Chat plugin .

Επιλέξτε "Προσθήκη συνομιλίας φωνής / βίντεο" από το μενού "Επιλογές" στην κάτω αριστερή γωνία για να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση της κάμερας Gmail Webcam και Audio Chat plugin .

10 από 10

Μενού Emoticons του Gmail

Χρησιμοποιείται με άδεια.

Θέλετε να κάνετε τις συνομιλίες σας στο Gmail λίγο πιο ζωντανές;

Ελέγξτε έξω την ελεύθερη βιβλιοθήκη συναρπαστικών emoticons του Gmail ενώ κουβεντιάζετε επιλέγοντας το εικονίδιο του εικονιδίου στην κάτω δεξιά γωνία του IM του Gmail.