Πώς να ρυθμίσετε τη ρύθμιση εμφάνισης χρωμάτων στα Windows Vista

Η ρύθμιση της ρύθμισης εμφάνισης χρωμάτων στα Windows Vista ενδέχεται να είναι απαραίτητη για την επίλυση προβλημάτων χρώματος σε οθόνες και άλλες συσκευές εξόδου όπως προβολείς.

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: Η ρύθμιση της ρύθμισης εμφάνισης χρωμάτων στα Windows Vista συνήθως διαρκεί λιγότερο από 5 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και έπειτα στον Πίνακα Ελέγχου .
    1. Συμβουλή: Σε βιασύνη; Πληκτρολογήστε εξατομίκευση στο πλαίσιο αναζήτησης, αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη . Επιλέξτε Προσαρμογή από τη λίστα αποτελεσμάτων και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο Βήμα 5.
  2. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εμφάνισης και εξατομίκευσης .
    1. Σημείωση: Εάν βλέπετε την Κλασσική προβολή του Πίνακα Ελέγχου , δεν θα δείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Απλά κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Εξατομίκευση και προχωρήστε στο Βήμα 5.
  3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο εξατομίκευσης .
  4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Ρυθμίσεις οθόνης .
  5. Εντοπίστε το αναπτυσσόμενο πλαίσιο " Χρώματα " στη δεξιά πλευρά του παραθύρου. Υπό τις περισσότερες περιστάσεις, η καλύτερη επιλογή είναι το υψηλότερο διαθέσιμο "bit". Γενικά, αυτή θα είναι η επιλογή Highest (32 bit) .
    1. Σημείωση: Ορισμένοι τύποι λογισμικού απαιτούν τη ρύθμιση της εμφάνισης των χρωμάτων σε χαμηλότερο ρυθμό από ό, τι προτείνεται παραπάνω. Εάν λάβετε σφάλματα κατά το άνοιγμα ορισμένων τίτλων λογισμικού, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τυχόν αλλαγές εδώ, όπως είναι απαραίτητο.
  6. Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές. Εάν σας ζητηθεί, ακολουθήστε τυχόν πρόσθετες οδηγίες στην οθόνη.