Χρησιμοποιήστε 43Τιχνίδια για να πετύχετε τους στόχους σας

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Ορίστε τους στόχους σας και τους επιτύχετε με τη βοήθεια των 43Things. Το 43Things είναι ένα site κοινωνικής δικτύωσης για άτομα που έχουν στόχους στη ζωή τους και θέλουν να δουν αυτούς τους στόχους. Γράφοντας τους στόχους σας και βλέποντας τι έγραψαν άλλοι για τον ίδιο στόχο στις 43Τιμές, μπορείτε να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε και να δημιουργήσετε νέους φίλους ταυτόχρονα. Δημιουργήστε λίστες, προσθέστε στόχους και blog με άλλα άτομα με τους ίδιους στόχους στις 43Τιμές. Σύντομα θα έχετε τη δική σας λίστα με στόχους που έχετε ολοκληρώσει.

Τι είναι τα 43Περισσότερα;

Το 43Things είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να επιλέξετε ορισμένους στόχους για τη ζωή σας και σας βοηθά να επιτύχετε αυτούς τους στόχους. Επιλέξτε από χιλιάδες στόχους που έχουν δημιουργήσει άλλοι άνθρωποι ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στόχο. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας διαβάζοντας τι κάνουν άλλοι για να πετύχουν τους στόχους τους ή γράφοντας για τις επιτυχίες που έχετε με τους δικούς σας στόχους.

Με τη συμμετοχή σας σε μια ομάδα άλλων ατόμων που μοιράζονται τους ίδιους στόχους σας, θα μπορείτε να βοηθήσετε με τους στόχους σας. Όταν τελειώσετε ένα στόχο ή κάνατε κάποια πρόοδο με έναν από τους στόχους σας, μπορείτε να δημοσιεύσετε σχετικά με αυτό και ίσως να βοηθήσετε κάποιον άλλον που έχει τους ίδιους στόχους που έχετε.

Βρείτε άλλους ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα που έχετε και ίσως ακόμη και να κάνετε κάποιους φίλους κατά τη διάρκεια του λόγου. Μπορείτε να αναζητήσετε φίλους ή απλώς να προσθέσετε άτομα από τις σελίδες στόχων.

Τι μπορείτε να κάνετε στις 43

Τι κάνει η Προσωπική Σελίδα σας 43Things;

Τι άλλο βλέπετε στην 43η σελίδα σας

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους