Πακέτο αθλημάτων NERF - Αναθεώρηση αξεσουάρ Wii

Κάντε το Wii Sports να αισθάνεται λίγο πιο πραγματικό με αυτά τα πρόσθετα

Συγκρίνετε Τιμές

Με το Wii, οι παίκτες μπορούν να πιστέψουν ότι το απομακρυσμένο τους είναι ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ ή μια ρακέτα του τένις, αλλά τελικά αυτό που έχουν στο χέρι τους εξακολουθεί να είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό gizmo. Για να βοηθήσει τους παίκτες να αναστείλουν τη δυσπιστία τους, οι κατασκευαστές αξεσουάρ παιχνιδιών έχουν δημιουργήσει facsimiles του αθλητικού εξοπλισμού για να επισυνάψετε στο τηλεχειριστήριο Wii σας. Δοκίμασα δύο από αυτά τα "αθλητικά πακέτα" πρόσφατα, ξεκινώντας από το NERF Sports Pack, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Pelican.

Τα βασικά: Soft Faux Sports Equipment

Το Sports Pack αποτελείται από ρακέτα του τένις, ρόπαλο του μπέιζμπολ και γκολφ. Αυτά δεν είναι πλήρους μεγέθους. έχετε ίσως το υψηλότερο τρίτο του ρόπαλο του μπέιζμπολ, το κατώτατο τρίτο του γκολφ και μια ρακέτα του τένις μισού μεγέθους, όλα κατασκευασμένα από μαλακό καουτσούκ. Το απομακρυσμένο Wii εισάγεται σε μια λαβή που μπορεί να προσαρτηθεί σε οποιαδήποτε από τις τρεις. Ενώ σε αληθινά αθλήματα θα κρατούσατε έναν κύλινδρο, με το Sports Pack έχετε στην κατοχή σας έναν μερικό κύλινδρο με ένα Wii κολλημένο σε αυτό, το οποίο είναι λιγότερο άνετο.

Το Up / Downside: Καλύτερο Μπέιζμπολ, Τραβεστί Τένις

Υπάρχει ελάχιστη πρακτική χρήση για αυτά τα αντικείμενα, αλλά σας κάνουν να αισθανθείτε λίγο περισσότερο σαν να παίζετε πραγματικά ένα άθλημα. Προσπαθώντας να τα δοκιμάσετε όλα με το Wii Sports , το παιχνίδι που έρχεται με το Wii και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο υπάρχουν αθλητικά πακέτα, βρήκα ότι το ρόπαλο του μπέιζμπολ ήταν το πιο διασκεδαστικό. Το κορδόνι του, αν και ελαφρύ, δίνει μεγαλύτερη δύναμη στην κούνια σας, και σας κάνει να αισθάνεστε σαν να κουνάτε μια πραγματική νυχτερίδα. Η κύρια ενόχληση είναι ότι πρέπει να αφαιρέσετε το τηλεχειριστήριο από τη λαβή όταν είναι ώρα να βγείτε.

Η λέσχη γκολφ είχε λιγότερο από αυτή την ορμή, αλλά με ενθάρρυνε να κρατάω τα χέρια μου σωστά. Είχα προβλήματα στο παρελθόν να στρέφω τον ώμο μου όταν κουνιούσα το τηλεχειριστήριο με δύο χέρια γκολφ. με κάποιο τρόπο χρησιμοποίησε το club faux γκολφ βοήθησε.

Το τένις είναι μια ολόκληρη άλλη ιστορία. Για κάποιο λόγο, όταν χρησιμοποιούσα τη ρακέτα, η Wii Sports δεν θα αναγνώριζε την ταλάντευση μου και η μπάλα θα περάσει μόνο από το παρελθόν. Δοκίμασα διάφορες χειρισμούς, και μερικές φορές θα καταφέρω να κάνω τον εικονικό παίκτη μου για να κουνηθώ, αλλά ήταν πολύ αχνό.

Ενώ δεν μπορούσα να επιστρέψω συνήθως μπάλες του τένις, θα μπορούσα να υπηρετήσω, αλλά η εξυπηρέτησή μου ήταν τρομερή. Στο Wii Sports, μπορώ, χρησιμοποιώντας μόνο το τηλεχειριστήριο, να εκτοξεύσω την εξυπηρέτηση μου από τον άλλο παίκτη σχεδόν κάθε φορά. Με τη ρακέτα που προσκολλήθηκε, η μπάλα έκανε μόλις πάνω από το δίχτυ.

Αυτό είναι πραγματικά ένα ζήτημα με το Wii Sports περισσότερο από ό, τι με τη ρακέτα NERF. Όταν έπαιξα το νέο έλεγχο παιχνιδιού! Mario Power Tennis , δεν είχα κανένα πρόβλημα να πάρει το παιχνίδι για να αναγνωρίσει τις κούνιες μου. Αλλά ανακάλυψα ένα άλλο θέμα. Έχω ένα μικρό διαμέρισμα και όταν στέκομαι μπροστά στον καναπέ, είμαι μόνο 3 και μισό πόδια μακριά από την τηλεόραση μου. Αυτό είναι καλό, εκτός από τη ζέστη του παιχνιδιού θα τείνω να κλίνει προς τα εμπρός σε μια στάση του τένις από την οποία θα μπορούσε να χτυπήσει την τηλεόραση μου. Ευτυχώς, αυτό το μαλακό καουτσούκ δεν ταιριάζει με την τηλεόρασή μου, η οποία επέζησε με πολλά χτυπήματα, αλλά ήταν αρκετά ενοχλητικό.

Συμπέρασμα: Καλά κατασκευασμένο αν σας αρέσουν τα πακέτα αθλημάτων

Το Nerf Sports Pack είναι ελκυστικό και σταθερά χτισμένο και γενικά προσθέτει λίγο κάτι στα αθλητικά παιχνίδια, αρκεί να μην παίζετε το παιχνίδι τένις Wii Sports. Και το μαλακό καουτσούκ το καθιστά λίγο ασφαλέστερο να κυλάει γύρω. είναι λιγότερο πιθανό να σπάσετε την τηλεόραση σας και τα παιδιά είναι λιγότερο πιθανό να βλάψουν το ένα το άλλο εάν χρησιμοποιούν το ρόπαλο του μπέιζμπολ Grand Theft Auto- style. Το μόνο πραγματικό ελάττωμα στο σχέδιο είναι το κουμπί που χρησιμοποιείται για να ξεκλειδώσετε τη λαβή από τα διάφορα αθλητικά αντικείμενα. είναι δύσκολο να προωθηθεί και αναμένω ότι τα μικρά παιδιά θα βρουν αδύνατο να μεταβούν από το ένα άθλημα στο άλλο από μόνοι τους. Αλλά συνολικά, αν θέλετε ένα αθλητικό πακέτο, αυτό είναι ένα αρκετά συμπαγές.

Συγκρίνετε Τιμές

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.