Πρέπει να έχει τρίποδα για κινητές φωτογράφους

Έχετε βγει ποτέ και σκεφτήκατε τον εαυτό σας, "Θα ήθελα να είχα ένα τρίποδο ή να σταθεί, τώρα." Υπάρχουν τρίποδες έξω για τους κινητούς φωτογράφους, αλλά ακόμη και αυτές μπορούν να γίνουν λίγο δύσκολες. Ας το παραδεχτούμε, το καλύτερο πράγμα για την κινητή φωτογραφία είναι η δυνατότητα να περιφέρεται ελεύθερα, να φωτογραφίζετε φωτογραφίες, να μοιράζεστε και, στη συνέχεια, να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία. Αυτή η κινητικότητα είναι το κλειδί στη διαδικασία. Η μετακίνηση γύρω από ένα τρίποδο και έναν προσαρμογέα ή ακόμα και ένα τραπεζοειδές τρίποδο ειδικά για έξυπνα τηλέφωνα μπορεί να νικήσει τις πτυχές κινητικότητας της κινητικότητας.

Εισαγάγετε το τρίποδο τσέπης. Ένα τρίποδο iPhone που είναι το μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας;!;!

Παραδέχομαι, ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Πολλές φορές έχω λάβει ένα εξάρτημα και θα ήμουν απλώς ανεξερεύνητο για να το δοκιμάσω. Όταν το δοκιμάζω, συνήθως καταλήγει στο σωρό των αξεσουάρ που είναι ένα και γίνεται.

Είμαι ευτυχής να πω ότι το τσέπη Τσέπης δεν είναι ένα από αυτά τα αξεσουάρ.

01 από 04

Το Unboxing

Το τρίποδο τσέπης ήρθε και άνοιξα τη συσκευασία και υπερέβη τις προσδοκίες μου. Χωρίς να το δοκιμάσω, ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος από το μέγεθος και τη σταθερή αίσθηση. Το τσέπη τσέπης είναι το ίδιο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας όπως διαφημίζεται με ένα ελαφρύ χτύπημα στο πάχος του 2,3 mm. Πριν από τη λήψη του, σκέφτηκα ότι δεν θα υπήρχε τρόπος να διαρκέσει στο πορτοφόλι μου στην πίσω τσέπη μου. Το πλαστικό αισθάνεται υπέροχα και με άρεσε. Οι οδηγίες που συνοδεύουν το τρίποδο δείχνουν επίσης τι δεν πρέπει να κάνετε μαζί με το πάντα τόσο σημαντικό - πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω αυτό;

02 από 04

Πορτρέτο και οριζόντια λειτουργία

Το τρίποδο τσέπης ξεκινάει από τη συσκευασία του με τη μορφή της πιστωτικής του κάρτας. Μετά από την αναθεώρηση των οδηγιών και τη διασφάλιση ότι δεν μου έλειπαν κομμάτια, άρχισα να προσπαθώ να ξεδιπλώσω το τρίποδο. Έστρεψα την κάρτα 180 μοίρες σε ένα Destroyer Starship (για εσάς ανεμιστήρες Star Wars). Από εδώ μπορείτε να ανοίξετε τις πλευρές και το τρίποδο να είναι έτοιμο για το iPhone. Η εικόνα προς τα δεξιά δείχνει αυτό που μοιάζει με τη λειτουργία πορτρέτου.

Η λειτουργία τοπίου είναι επίσης διαθέσιμη καθώς θα έπρεπε απλά να την περιστρέψετε από την τρέχουσα κατάστασή της σε 45 μοίρες και στη συνέχεια να στρίψετε και να τραβήξετε τις δύο πλευρές. Αφού διαχωρίσετε, μπορείτε τώρα να τοποθετήσετε το iPhone σας σε κατάσταση οριζόντιου προσώπου έτοιμο για λήψη ή χρήση ως θεατής.

Με εκπληκτικό τρόπο σε πορτραίτο, ήταν σε θέση να χειριστεί το βάρος του iPhone. Υποθέτω ότι επειδή το iPhone ήταν τόσο μεγαλύτερο από το τρίποδο και επίσης σε πορτραίτο, θα ήταν εξαιρετικά βαρύ. Αν και φαινόταν αδέξιος, ήταν πραγματικά σταθερό. Σε λειτουργία τοπίου, χειρίστηκε καλά επειδή διανέμει καλά το βάρος του τηλεφώνου.

03 του 04

Πόσο καλά εκτελείται

Αφού τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας σε οποιαδήποτε λειτουργία, το καλύτερο μέρος του τσέπης τσέπης βρίσκεται στον έλεγχο κλίσης. Ήμουν σε θέση να κλίνει σε 90 μοίρες χωρίς κανένα πρόβλημα. Το πιο σημαντικό, αισθάνθηκε ασφαλές σε κάθε γωνία. Έχω περάσει αρκετές ώρες παίζοντας με το τρίποδο χωρίς το iPhone μόνο για να δοκιμάσει τους μεντεσέδες και διατηρεί ακόμα την ανθεκτική αίσθηση του. Προφανώς δεν θα διαρκέσει όσο ελπίζουμε ότι μπορεί μέσω της φυσικής φθοράς, αλλά αυτή η ανησυχία σβήνει με την εγγύηση ζωής που έρχεται με το τρίποδο. Εκτός από αυτό, το τρίποδο παρέμεινε ανθεκτικό στη δοκιμή μου.

Σε κάθε λειτουργία, ήμουν σε θέση να αλλάξω τις γωνίες μου για τα πλάνα μου χωρίς προβλήματα. Οι μεντεσέδες ήταν ομαλοί με αρκετή αντίσταση για να διατηρήσουν το iPhone σταθερό.

04 του 04

Η γενική του

Πιστεύω ότι αυτό το τρίποδο είναι η 2η γενιά. Η πρώτη γενιά που πιστεύω ότι έγινε ακριβώς με βάση τις προδιαγραφές για το iPhone. Ακόμη και μόνο με το iPhone, το τρίποδο πρέπει να είναι σε θέση να διασκεδάσει μεγέθη από το iPhone 4 στο iPhone 6 συν.

Το τρίποδο διαθέτει προσαρμογείς που συγκρατούν το τηλέφωνό σας, οι οποίες έχουν κυκλικές ράγες που επιτρέπουν την αλλαγή των γωνιών της λήψης ή της προοπτικής σας. Αυτοί οι προσαρμογείς είναι κατασκευασμένοι σε διαφορετικά μεγέθη, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε τι ταιριάζει καλύτερα στη συσκευή σας.

Με την προσθήκη συσκευών Android, που φιλοξενεί όλες τις γενιές iPhone και στη συνέχεια ρίχνει τις θήκες και τους προφυλακτήρες, το τσέπη τσέπη σας καλύπτεται.

Χρησιμοποίησα το τσέπη τσέπης για το iPhone μου 4-5-6, το HTC 9-10 και το Nokia Lumia 1020. Με τις συσκευές iPhone και HTC, το τρίποδο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Για το Lumia 1020, λόγω του αδέξια σώμα του, το τρίποδο έκανε ό, τι μπορούσε - το οποίο ήταν καλό!

Τελικό Λόγο μου

Είμαι πολύ χαρούμενος με το τσέπη τσέπης. Είναι ένα σαφές must-have αξεσουάρ για κάθε κινητό φωτογράφο. Ο σκοπός, ο σχεδιασμός, η ευελιξία για οποιαδήποτε συσκευή και η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας με εγγύηση διάρκειας ζωής περισσότερο από ότι υποστηρίζει το κόστος των $ 19 - $ 30 είναι κάτι περισσότερο από το αξίζει.