Οι πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητές πληρωμές

Απλοποίηση της πληρωμής από ποτέ

Ενώ τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών, όπως τα μετρητά, οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κ.ο.κ., εξακολουθούν να είναι στη μόδα. η τελευταία τάση των αγοραστών είναι η πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου . Τον τελευταίο καιρό, μπορείτε να βρείτε πολλές εφαρμογές επεξεργασίας πιστωτικών καρτών για smartphones και tablet. Ενώ αυτό κάνει όλη τη διαδικασία πολύ ευκολότερη και πιο εξορθολογισμένη, είναι επίσης χρήσιμη για τους αγοραστές, καθώς είναι και ο φθηνότερος τρόπος πληρωμής.

Οι περισσότερες εφαρμογές πληρωμών για κινητά προσφέρουν στους χρήστες εύλογα, διανεμητικά σχέδια. Αυτό απαιτεί από τους χρήστες να καταβάλλουν ένα ενιαίο ποσοστό των συνολικών δαπανών ως τέλος επεξεργασίας. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές επιτρέπουν επίσης στον χρήστη να παρακολουθεί την πληρωμή τους και ακόμη και να εκτυπώνει τις αποδείξεις των συναλλαγών τους.

Εδώ, παρουσιάζουμε τις 8 πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητές πληρωμές για μια ποικιλία κινητών λειτουργικών συστημάτων:

01 από 08

Πορτοφόλι Google

Εικόνα © Wikipedia.

Το Πορτοφόλι Google, το οποίο κερδίζει σταθερά δημοτικότητα, υποστηρίζει μόνο μερικά ακουστικά από σήμερα. Απαιτεί ένα τσιπ NFC , το οποίο τώρα ενσωματώνεται σε πολλές από τις τελευταίες κινητές συσκευές. Η δημιουργία αυτού του συστήματος πληρωμών είναι αρκετά απλή. Οι χρήστες πρέπει να δημιουργήσουν έναν αριθμό PIN και να εισαγάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, το πίσω μέρος του τηλεφώνου θα πρέπει να τρυπηθεί από το τερματικό που παρέχεται για πληρωμή. Σε περίπτωση που ο χρήστης χάσει το τηλέφωνό του, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ενσωματωμένη σύννεφο σύννεφου της εφαρμογής για να τερματίσουν τον λογαριασμό στο Πορτοφόλι Google .

Πληρωμή μέσω κινητού στο κατάστημα: Η κορυφαία τάση του 2015 Περισσότερα »

02 από 08

PayPal

Εικόνα © PayPal.

Η πραγματοποίηση πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου με το PayPal είναι πολύ εύκολη και βολική. Όλοι οι χρήστες πρέπει να κάνουν είναι να συνδέσουν το λογαριασμό τους στο PayPal με το τηλέφωνό τους, να ρυθμίσουν ένα PIN και στη συνέχεια να προχωρήσουν για να ολοκληρώσουν την ολοκλήρωση της πληρωμής σε ένα σχετικό τερματικό πληρωμής. Παρόλο που είναι φαινομενικά ανασφαλές να φανταστεί κανείς την πληρωμή με ένα μόνο αριθμό τηλεφώνου, είναι πραγματικά ασφαλές, καθώς το PayPal έχει μερικά μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τα αθέμιτα ζητήματα. Αυτό το σύστημα κερδίζει πλέον δημοτικότητα μεταξύ πολλών χρηστών. Περισσότερο "

03 του 08

Intuit GoPayment

Εικόνα © Intuit.

Το σύστημα πληρωμών κινητής τηλεφωνίας GoPayment περιλαμβάνει έναν δωρεάν αναγνώστη καρτών συν εφαρμογές για τα περισσότερα τηλέφωνα Android , δισκία και συσκευές iOS 4.0+. Αυτή η υπηρεσία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώσουν ένα μικρό μέρος του ποσοστού των δαπανών ή να εγγραφούν σε ένα μηνιαίο σχέδιο. Οι συμμετέχοντες έμποροι μπορούν να αποστείλουν στους πελάτες τους μια απόδειξη μέσω κειμένου ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Χρησιμοποιώντας συσκευές Android, οι έμποροι μπορούν ακόμα να εκτυπώσουν αποδείξεις. Οι αγορές των πελατών αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων, την οποία ο έμπορος μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει για την αποστολή προωθητικών προσφορών και συμφωνιών αργότερα.

SMS ως το καλύτερο εργαλείο για το κινητό μάρκετινγκ Περισσότερα »

04 του 08

Πληρώστε με την πλατεία

Εικόνα © Square.

Το Square είναι μια καλά οργανωμένη εφαρμογή για το iPhone και το Android. Ενώ η αρχική έκδοση διαθέτει πρόσθετη εγκατάσταση υλικού, η τελευταία εφαρμογή Pay with Square επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου απλώς εισάγοντας και αποθηκεύοντας το όνομά τους. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι διαθέτει ήδη ένα δίκτυο εμπορικών συναλλαγών αξίας 75.000 ατόμων που απλώνεται σε όλο το έθνος.

iOS App Store Vs. Google Play Store για προγραμματιστές εφαρμογών Περισσότερα »

05 του 08

VeriFone SAIL

Εικόνα © Sail.

Η VeriFone είναι μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, η οποία προσφέρει δωρεάν συσκευή ανάγνωσης καρτών και εφαρμογές για συσκευές iOS 4.3+ και μια beta έκδοση για smartphones και tablet Android. Αυτό το σύστημα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να εισέλθουν για ένα ποσοστό του συνολικού ποσού της συναλλαγής ή να εγγραφούν για μια σταθερή μηνιαία αμοιβή. Οι έμποροι μπορούν να στείλουν αποδείξεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες τους, να σαρώσουν κώδικες QR και επίσης να συγχρονίσουν τα αποθέματά τους σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Περισσότερο "

06 του 08

Ανεβαίνω επίπεδο

Εικόνα © LevelUp.

Το LevelUp είναι μια ακόμη δωρεάν εφαρμογή για iPhone και Android smartphones. Μόλις οι χρήστες εισαγάγουν τις πληροφορίες της κάρτας τους, μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν πληρωμές σε οποιαδήποτε συμμετέχουσα πρίζα. Αυτή η εφαρμογή βασικά εμφανίζει έναν κώδικα QR τον οποίο ο πωλητής μπορεί να σαρώσει και να επιβεβαιώσει. Στοχεύοντας στις μικρές επιχειρήσεις, αυτή η εφαρμογή διαθέτει σήμερα περίπου 4.000 συμμετέχοντες εμπόρους στις ΗΠΑ. Περισσότερο "

07 του 08

Venmo

Εικόνα © Venmo.

Το Venmo είναι μια υπηρεσία pay-by-text , η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν ο ένας τον άλλον χρησιμοποιώντας το μοναδικό του σύστημα. Η εγκατάσταση αυτού του συστήματος είναι εύκολη και οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν οποιαδήποτε από τις επαφές τους στο Facebook ή άλλες. Το σύστημα αυτό θέτει ένα ανώτατο όριο πληρωμής $ 2000 ανά εβδομάδα. Οι παραλήπτες λαμβάνουν ένα μήνυμα κειμένου σχετικά με το ποσό που έχουν σταλεί. Πρέπει να εγγραφούν για να ανακτήσουν το ποσό.

Κάνετε και μην κάνετε χρήση των κοινωνικών μέσων για το μάρκετινγκ εφαρμογών Περισσότερα »

08 από 08

PayAnywere

Εικόνα © PayAnywhere.

Το σύστημα πληρωμών PayAnywhere προσφέρει στους χρήστες έναν δωρεάν αναγνώστη καρτών και εφαρμογές, οι οποίες είναι συμβατές με τηλέφωνα Android 2.1+, iOS 4.0+ και συσκευές BlackBerry 4.7+. Ωστόσο, αυτή η υπηρεσία δεν υποστηρίζει δισκία. Η υπηρεσία χρεώνει στους χρήστες ένα ποσοστό των συνολικών δαπανών. Οι ενδιαφερόμενοι έμποροι μπορούν να στείλουν προσαρμοσμένες αποδείξεις στους πελάτες τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όχι όμως μέσω μηνυμάτων κειμένου. Οι συσκευές iOS επιτρέπουν στους εμπόρους να εκτυπώνουν αποδείξεις χρησιμοποιώντας συσκευές με δυνατότητα AirPrint . Η υπηρεσία προσφέρει ένα βολικό κουμπί κλειδώματος το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει ο έμπορος όταν δεν χρησιμοποιεί την εφαρμογή.

Σχετική ανάγνωση:

Η Samsung Pay εισάγει ένα νέο Κατάστημα καρτών δώρων

Vodafone και Visa να προσφέρουν εφαρμογή για κινητές πληρωμές για συσκευές Android στην Αυστραλία Περισσότερα »