Οι 7 καλύτερες οθόνες μωρών που αγοράζουν το 2018

Κρατήστε τα βρέφη σας ασφαλή με αυτές τις κορυφαίες οθόνες μωρών

Η σημερινή αγορά είναι κορεσμένη με μεγάλο αριθμό προϊόντων που αποσκοπούν στην ασφάλεια των παιδιών. Οι οθόνες μωρού έρχονται σε όλα τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη με χαρακτηριστικά όπως αμφίδρομη επικοινωνία, νυχτερινή όραση και προ-εγγεγραμμένα νοσταλγικά. Εκσυγχρονίζονται με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μέσω USB, επιθέματα οθόνης αφής και οπτικές οθόνες πλήρους HD. Έτσι πώς μπορεί κανείς να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση για το ποιος είναι ο καλύτερος τύπος παρακολούθησης μωρού για αυτούς; Για να βοηθήσουμε, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις καλύτερες μόνιτορ μωρών που θα ταιριάζουν σε ό, τι χρειάζεστε για την παρακολούθηση του μωρού σας σε οποιοδήποτε προϋπολογισμό.

Κατατάσσεται ως ο καλύτερος πωλητής αριθ. 1 στο Amazon.com, το Baby Optic DXR-8 Video Baby Monitor είναι το πρώτο του είδους του που διαθέτει εναλλάξιμο οπτικό φακό. Αυτό επιτρέπει μια προσαρμοσμένη γωνία προβολής με δυνατότητες ζουμ. Το σύστημα χρησιμοποιεί τρεις φακούς: έναν κανονικό φακό από αλουμίνιο που παρέχει μια καθαρή εικόνα με ευρυγώνια κάλυψη, έναν φακό με οπτικό ζουμ ιδανικό για κοντινή προβολή κατά τη διάρκεια του ύπνου και έναν ευρυγώνιο φακό (πωλείται ξεχωριστά) που συλλαμβάνει ολόκληρο το δωμάτιο σας με μια πλήρη πανοραμική θέα 170 μοιρών. Αυτό, μαζί με την αόρατη νυχτερινή όραση IR, το καθιστά μία από τις πιο οπτικές κάμερες μόνιτορ μωρών σε ολόκληρη τη λίστα.

Το βίντεο μεταδίδεται ασύρματα σε πραγματικό χρόνο σε μια λεπτή μονάδα έγχρωμης οθόνης LCD 3,5 ιντσών, παρέχοντας μια κρυστάλλινη εικόνα χωρίς κόκκινες ή pixelated εικόνες. Υπάρχει ασύρματη μετάδοση FHSS 2,4 GHz, η οποία παρέχει συγχρονισμό και απόκριση βίντεο και ήχου χωρίς καθυστέρηση. Το σύστημα παρακολούθησης διαθέτει μια φορητή πηγή ισχύος που διαρκεί κατά μέσο όρο 10 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και έξι ώρες με την οθόνη συνεχώς αναμμένη. Μπορεί να φορτιστεί οπουδήποτε έχει εισαγωγή USB, όπως φορητοί υπολογιστές ή επιτραπέζιοι υπολογιστές.

Η οθόνη προβολής του συστήματος διαθέτει μια σειρά LED που σας επιτρέπουν να βλέπετε τον ήχο της φωνής του μωρού σας και σας ειδοποιεί αν αυτός ή αυτή κλαίει. Το σύστημα έχει αμφίδρομη συζήτηση, οπότε αν θέλετε να ηρεμήσετε το μωρό σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κουμπί push-to-talk της ενδοεπικοινωνίας. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει απομακρυσμένη οθόνη θερμοκρασίας στο δωμάτιο, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να δείτε αν το μωρό σας είναι άνετο και ασφαλές.

Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com αγαπούν την εντυπωσιακή σειρά των 70 μέτρων του συστήματος και τον καθαρό ήχο. Άλλοι χρήστες του Amazon.com επικρίνουν την ευχρηστία των συστημάτων και ότι είναι λίγο καμπύλη μάθησης για να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα λειτουργεί με πλήρη χωρητικότητα.

Η εύρεση των καλύτερων αξεσουάρ που ταιριάζουν στις ανάγκες τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας μπορεί να είναι σοβαρά προκλητική. Εάν κάτι δεν είναι τέλειο ή δεν έχει τα σωστά χαρακτηριστικά, μπορεί να σας οδηγήσει στην τρελή, επειδή θέλετε το καλύτερο για το μωρό σας. Όταν πρόκειται για οθόνες μωρών, είμαστε στη διάθεσή μας για το Best Overall, αλλά αν θέλετε μια δεύτερη επιλογή, το HelloBaby Video Baby Monitor είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το Baby Monitor Baby HelloBaby διαθέτει οθόνη LCD 3,2 ιντσών και μπορεί να μεταδώσει βίντεο έως και 900 πόδια. Διαθέτει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που δεν μπορείτε να βρείτε σε άλλες οθόνες βίντεο με προϋπολογισμό, συμπεριλαμβανομένων αμφίδρομης ομιλίας, νυχτερινής όρασης, εμφάνισης θερμοκρασίας, μεγέθυνσης και σμίκρυνσης, ψηφιακής κλίσης και κλίσης, προβολής σάρωσης και δυνατότητας αναπαραγωγής οκτώ νοσταλγιών. Υπάρχουν επίσης χρήσιμες προειδοποιήσεις εάν η θερμοκρασία είναι πολύ ζεστή ή κρύα, εάν δεν υπάρχει σήμα και εάν υπάρχει χαμηλή ισχύς. Τέλος, το τελευταίο μεγάλο πράγμα που αγαπάμε γι 'αυτή την οθόνη είναι μια λειτουργία αυτόματης σίγασης που θα απενεργοποιήσει το ηχείο του μωρού όταν ο ήχος είναι κάτω από 50 ντεσιμπέλ για περισσότερα από επτά δευτερόλεπτα και ενεργοποιείται αυτόματα όταν συμβαίνει θόρυβος, πράγμα που εξοικονομεί μπαταρίες.

Το να είσαι νέος γονέας μπορεί να είναι αρκετά ακριβό. Εάν αυτό σας περιγράφει, ίσως να θέλετε να δείτε τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα, ενώ ακόμα αισθάνεστε σαν να μην κόβετε τις γωνίες. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να εξετάσετε τα αξεσουάρ μωρών με επίγνωση του προϋπολογισμού, όπως το ANMEATE Digital Video Monitor.

Η οθόνη ANMEATE διαθέτει οθόνη LCD 2,4 ιντσών με υψηλής ποιότητας μετάδοση βίντεο μέχρι 960 πόδια. Χαρακτηριστικά για να έχετε καλύτερη σύνδεση με το μωρό σας περιλαμβάνουν νυχτερινή όραση, 2x ζουμ, πανοραμική λήψη και κλίση, ειδοποιήσεις θερμοκρασίας εάν είναι πολύ ζεστό ή κρύο και αμφίδρομη συζήτηση. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας πρέπει να διαρκεί περίπου 8 ώρες σε μια φόρτιση.

Οι αναθεωρητές του Amazon είναι "goo goo ga ga" για την οθόνη βίντεο ANMEATE. Το μεγαλύτερο πράγμα που οι πελάτες άρεσαν ήταν η εξαιρετική ποιότητα βίντεο και η μεγάλη ποικιλία, ώστε να μπορείτε να πάρετε την οθόνη σε όλο το σπίτι και να δείτε ακόμα τι ακριβώς συμβαίνει στο δωμάτιο του μωρού σας.

Εάν δεν θέλετε να περάσετε μια περιουσία στο μίνι βιντεοεπιτήρησης για το μωρό σας, μπορείτε πάντα να εγκατασταθείτε για μια ηχητική οθόνη. Το VTech DM221 Ασφαλές και ήχο ψηφιακού ακουστικού μωρού Monitor δεν θα σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι για κρυστάλλινο ήχο παρακολούθησης ήχου.

Περιλαμβάνει οθόνη μονογονεϊκής μονάδας και οθόνη αφής μονάδας μωρού. Χρησιμοποιεί τεχνολογία DECT 6.0 που παρέχει σαφή μετάδοση, εξαλείφοντας κάθε ενοχλητικό λευκό θόρυβο που ακούτε από άλλες αναλογικές οθόνες. Οι γραφικές ράβδοι στη μονάδα γονέων υποδεικνύουν το επίπεδο ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε οπτικά το επίπεδο θορύβου με τη μονάδα σίγαση. Διαθέτει αμφίδρομη ενδοεπικοινωνία, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με το μωρό σας μέσω των ηχητικών ηχείων.

Η οθόνη μωρού περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που παρέχουν έως και 18 ώρες χρόνου παρακολούθησης σε μία μόνο φόρτιση. Αν χάνετε μερικές φορές τις μπαταρίες ή δεν έχετε το χρόνο να τις φορτίσετε, μπορείτε πάντα να αντικαταστήσετε με δύο μπαταρίες AAA. Το σύστημα διαθέτει ένα κλιπ ζώνης χωρίς τα χέρια στη μονάδα γονέα, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε όπου κι αν πάτε χωρίς την ταλαιπωρία που τον κρατάτε. Διπλασιάζεται επίσης ως νυχτερινό φως.

Το εύρος λειτουργίας της μητρικής μονάδας είναι έως 1.000 πόδια σε εξωτερικούς χώρους ή 150 πόδια σε εσωτερικούς χώρους (για αντιστάθμιση των τοίχων). Η γονική μονάδα μπορεί να ρυθμιστεί σε μπιπ εάν η σύνδεση μεταξύ αυτής και της μονάδας μωρού χαθεί ή η επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι χαμηλή. Εάν δεν θέλετε πάντα να επικεντρωθείτε στην ακρόαση, το σύστημα διαθέτει μια δόνηση ηχητικής ειδοποίησης που ανιχνεύει τον ήχο. Οι περισσότεροι αναθεωρητές της Amazon.com έβαλαν αφορμή για το προϊόν για την απλότητα του, ενώ άλλοι βρήκαν προβλήματα αξιοπιστίας με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Αν θέλετε να πληρώσετε μια από τις χαμηλότερες τιμές για ένα σύστημα παρακολούθησης ήχου για το μωρό σας, αυτό είναι αυτό. Η ψηφιακή συσκευή παρακολούθησης μωρού DM111 Safe & Sound είναι κατασκευασμένη με τεχνολογία DECT 6.0 που παρέχει κρυστάλλινο ρεύμα μετάδοσης ήχου χωρίς λευκό θόρυβο. Το DECT 6.0 εξαλείφει κάθε θόρυβο στο παρασκήνιο και αποτρέπει παρεμβολές, όλα αυτά ενώ μεταδίδουν ένα ασφαλές και κρυπτογραφημένο σήμα, ώστε μόνο να ακούτε το μωρό σας.

Σε αντίθεση με το DM221, η οθόνη μωρού απαιτεί δύο μπαταρίες AAA που δεν περιλαμβάνονται και δεν περιλαμβάνει αμφίδρομη μετάδοση. Παρά ταύτα, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί έως και 20 ώρες και το σύστημα περιλαμβάνει μεγάλη απόσταση έως και 1.000 ποδιών σε εξωτερικούς χώρους με 150 πόδια σε εσωτερικούς χώρους. Υπάρχει μια γραφική μπάρα ένδειξης ήχου πέντε επιπέδων στη γονική μονάδα που θα υποδεικνύει το επίπεδο ήχου στο δωμάτιο του μωρού σας έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε οπτικά το επίπεδο θορύβου με τη μονάδα σίγαση.

Οι χρήστες του Amazon.com μιλούν ιδιαίτερα για το προϊόν από την άποψη της προσιτότητας και της ποιότητας, ενώ άλλοι σημείωσαν ότι απομακρύνονται πολύ γρήγορα οι μπαταρίες ΑΑΑ.

Βρεφική Οπτική DXR-5 Η φορητή βιντεοκάμερα παρακολούθησης μωρών είναι η καλύτερη οθόνη μωρού σε έναν προϋπολογισμό που περιλαμβάνει και ήχο και βίντεο. Μέτρηση 3 x 1 x 3 ίντσες, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη φορητότητα και διαθέτει 2.4 GHz FHSS ψηφιακή ασύρματη σύνδεση επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχουν διαλείμματα κρυπτογράφησης και επιτρέποντάς σας 100% ιδιωτικότητα.

Η οθόνη βίντεο διαθέτει μια εξαιρετικά φωτεινή οθόνη TFT LCD 2,4 ιντσών, η οποία τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου που διαρκεί έως και 12 ώρες. Η συσκευή λειτουργεί έως και 150 πόδια εσωτερικά και έως 800 για εξωτερικό χώρο.

Το DXR-5 έρχεται με άλλες λειτουργίες όπως η λειτουργία VOX και αυτόματης σίγασης, καθώς και η αυτόματη νυχτερινή όραση IR. Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com ήταν ευχαριστημένοι με την οθόνη μωρού, χάρη στην κρυστάλλινη εικόνα και την προσιτή τιμή, ενώ πιο κρίσιμα σχόλια αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ειδοποιήσεις προειδοποίησης όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και ο ήχος δεν είναι αρκετά δυνατός.

Έχουν δίδυμα ή πολλαπλά μωρά και χρειάζονται πλήρη οπτική κάλυψη; Καλές ειδήσεις: Το Samsung SEW-3043W μπορεί να συνδεθεί με έως και τέσσερις επιπλέον ασύρματες κάμερες Samsung SEP-1003R HD.

Το Samsung SEW-3043W διαθέτει μια κάμερα HD με οθόνη αφής πέντε ιντσών και απομακρυσμένη γωνία κλίσης 300 μοιρών με κάμερα γωνία κλίσης 110 μοιρών. Είναι χτισμένο με αμφίδρομη επικοινωνία ομιλίας, ήχο HD, μαζί με μη ορατά IR LED για νυχτερινή όραση έως και 16 πόδια. Το σύστημα προσφέρει εύρος 900 ποδιών, αν και ορισμένοι πελάτες της Amazon.com έχουν διαπιστώσει ότι το DXR-8 είναι ανώτερο στη λήψη και ότι το Samsung SEW-3043W μπορεί να πέσει εκτός εμβέλειας εύκολα σε εσωτερικούς χώρους.

Όπως και το DXR-8, μπορεί να φορτιστεί με ένα USB που επιτρέπει περισσότερη ευελιξία για να ρυθμίσετε διαφορετικούς σταθμούς φόρτισης στο σπίτι. Οι περισσότεροι χρήστες του Amazon.com που κατέχουν το προϊόν έχουν αφήσει θετικές κριτικές, γράφοντας ότι εντυπωσιάστηκαν με την ποιότητα του βίντεο HD, τα τέσσερα προ-εγγεγραμμένα νοσταλγικά, ευαισθησία ήχου και λειτουργία VOX (που εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας τοποθετώντας τη μονάδα σε κατάσταση αναμονής μόλις δεν υπάρχει ήχος, γυρίζοντας αμέσως πίσω σε κάθε απόκρυψη).

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .