Πέντε καλύτερες εφαρμογές για το iPhone και το Android

Αυτές οι εφαρμογές γυμναστικής είναι φορτωμένες με χαρακτηριστικά και δωρεάν ή χαμηλού κόστους

Προσθέστε εφαρμογές γυμναστικής στη μακρά λίστα με τα smartphone που κάνουν καλά. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη εφαρμογών γυμναστικής εκεί έξω, αλλά εδώ είναι πέντε από τα καλύτερα. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές βασίζονται στην τεχνολογία GPS του smartphone σας για να παρέχουν δεδομένα θέσης και ταχύτητας. Είναι διαθέσιμα και για τα λειτουργικά συστήματα Android και iOS, επομένως εάν έχετε ένα iPhone ή ένα smartphone Android, μπορείτε να πάτε καλά.

Runkeeper App

Το Runkeeper είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που εκτελούνται και έχει προσθέσει και βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του για να παραμείνει μία από τις καλύτερες εφαρμογές γυμναστικής. Περιστασιακά και σοβαρά δρομείς επίσης επωφελούνται από τη χρήση του Runkeeper. Είτε παρακολουθείτε την πρόοδό σας προς ένα στόχο 5Κ είτε για προπόνηση για έναν μαραθώνιο, αυτή η εφαρμογή έχει κάτι για σας.

Με το Runkeeper μπορείτε:

Το Runkeeper Go είναι η premium έκδοση της εφαρμογής. Με αυτό λαμβάνετε προσαρμοσμένα εβδομαδιαία προγράμματα προπόνησης ειδικά προσαρμοσμένα σε εσάς, ζωντανή παρακολούθηση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, ένα αρχείο μετεωρολογικών συνθηκών κατά τη διάρκεια των εργασιών σας και πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο.

Το Runkeeper για κινητές συσκευές iOS και Android είναι δωρεάν με τις αγορές εντός εφαρμογής διαθέσιμες. Οι χρήστες της Apple Watch μπορούν να αφήσουν τα iPhones τους στο σπίτι τους και να παρακολουθήσουν τις διαδρομές τους. Περισσότερο "

Nike + Training Club App

Η εφαρμογή Nike + Training Club έχει περισσότερες από 100 προπονήσεις για να σας προκαλέσει σε δραστηριότητες αντοχής και αντοχής. Είτε παίζετε μπάσκετ μετά από δουλειά, παρακολουθήσετε μια περιστροφή ή κολύμπι γύρους, όλα είναι άσκηση. Εισαγάγετε το με το χέρι στην εφαρμογή Nike + Training για να διατηρήσετε όλες σας τις δραστηριότητες γυμναστικής σε ένα μέρος. Με την εφαρμογή, παίρνετε:

Η εφαρμογή Nike + Training Club συγχρονίζεται με το Google Fit και διατίθεται δωρεάν για κινητές συσκευές iOS και Android. Περισσότερο "

Δρόμος τρέξιμο και ποδηλασία App

Το τρέξιμο και η ποδηλασία του Strava Χαρτών και παρακολουθεί τις διαδρομές, τις βόλτες και τις κολύμβες. Καταγράψτε την απόσταση, το ρυθμό, την ταχύτητα, την ανύψωση που αποκτήθηκε και τις θερμίδες που κάηκαν κατά τη διάρκεια των αγαπημένων σας δραστηριοτήτων. Η εφαρμογή περιλαμβάνει το μεγαλύτερο χάρτη διαδρομών και μονοπατιών στον κόσμο για δρομείς και ποδηλάτες. Με την εφαρμογή Strava μπορείτε:

Οι χρήστες που αναβαθμίζουν την έκδοση Pro της Stava Running and Cycling λαμβάνουν προσαρμοσμένα σχέδια και αποκτούν ζωντανά χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν στην εκπαίδευση, μαζί με προηγμένες μετρήσεις απόδοσης και ανάλυσης.

Οι εφαρμογές "τρέξιμο" και "ποδηλασία" για Android και iOS και για κινητές συσκευές είναι δωρεάν με τις αγορές εντός εφαρμογής διαθέσιμες. Περισσότερο "

Γιόγκα Studio: Mind & Body App

Εάν η γιόγκα είναι η άσκηση επιλογής σας, το Yoga Studio: Mind & Body App γίνεται για εσάς. Η εφαρμογή περιλαμβάνει περισσότερες από 75 τάξεις που έρχονται με πλήρη βίντεο υψηλής ευκρίνειας και εύκολο στη χρήση σχόλιο εκπαιδευτικών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει:

Μια δωρεάν δοκιμή 2 εβδομάδων της εφαρμογής Yoga Studio: Mind & Body για Android και iOS και κινητές συσκευές είναι διαθέσιμη, ακολουθούμενη από μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

Yoga Studio: Mind & Body είναι επίσης διαθέσιμο για τα Windows 10 και την Apple TV. Περισσότερο "

Εφαρμογή Abvio Cyclemeter

Η εφαρμογή Abvio Cyclemeter για ποδηλασία, τρέξιμο, πεζοπορία και ορεινή ποδηλασία είναι μια προηγμένη εφαρμογή για τους ποδηλάτες. Αυτή η εφαρμογή είναι πλήρης, εύκολη στη χρήση και πλήρως εξοπλισμένη. Με το Abvio Cyclemeter, μπορείτε:

Η εφαρμογή Abvio Cyclemeter για Android, iOS και κινητές συσκευές είναι δωρεάν με τις αγορές εντός εφαρμογής διαθέσιμες. Περισσότερο "