Ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε κατά τη διαδικασία διαδικτυακής αντιγραφής

Βασικές πληροφορίες που πρέπει να παρέχονται κατά την εκκίνηση ενός έργου ιστοτόπου

Η έναρξη ενός έργου ιστότοπου είναι μια συναρπαστική στιγμή. Είναι επίσης πιθανόν το πιο σημαντικό σημείο στη διαδικασία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Αν δεν κλωτσήσετε σωστά το έργο αυτό, θα υπάρξουν προβλήματα αργότερα στο δρόμο - προβλήματα που θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν σε αυτή την συνάντηση kickoff!

Ενώ διαφορετικά έργα απαιτούν διαφορετικές ερωτήσεις (συμπεριλαμβανομένων των ερωτήσεων που ρωτήσατε σε μια συνάντηση πριν από την πώληση πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε με αυτή την δέσμευση), σε πολύ υψηλό επίπεδο, αυτές οι συναντήσεις είναι για την έναρξη μιας συνομιλίας και για την επίτευξη όλων Στην ιδια σελιδα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μια σειρά από ερωτήσεις που σχετίζονται με σχεδόν οποιοδήποτε σχέδιο ιστοσελίδων και οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία αυτών των απαραίτητων συνομιλιών.

Σημείωση - αν είστε εταιρεία που έχει μια ιστοσελίδα που έχει κατασκευαστεί για εσάς, τότε αυτά είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα πρέπει να σας ρωτήσω η ομάδα ιστού. Αυτό σημαίνει ότι αυτά είναι επίσης ερωτήματα που μπορείτε να απαντήσετε στον εαυτό σας πριν από μια συνάντηση kickoff, για να πάρετε τις σκέψεις και τις προτεραιότητές σας στη σωστή θέση.

Ποια είναι τα καλύτερα πράγματα για τον τρέχοντα ιστότοπό σας;

Πριν μπορέσετε να καταλάβετε σε ποια κατεύθυνση θα πρέπει να πάει ο νέος ιστότοπος, πρέπει να καταλάβετε πού είναι αυτός ο ιστότοπος τώρα και τι μπορεί να εργάζεται για την εταιρεία σας και τον τρέχοντα ιστότοπο.

Βρίσκω πραγματικά ότι αυτό είναι στην πραγματικότητα μία από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις για να απαντήσουν οι άνθρωποι. Δεδομένου ότι ο δικτυακός τόπος έχει προφανώς ανάγκη μιας γενικής αναθεώρησης (διαφορετικά δεν πρόκειται να περάσει από μια διαδικασία επανασχεδιασμού), οι εταιρείες συχνά θεωρούν ότι είναι δύσκολο να βρεθούν θετικά για τον εν λόγω δικτυακό τόπο. Το μόνο που μπορούν να δουν αν αυτό είναι λάθος με αυτό και όχι αυτό που δουλεύει. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα. Εξετάστε τις επιτυχίες του ιστότοπού σας, ώστε αυτές οι επιτυχίες να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη νέα έκδοση που θα δημιουργηθεί.

Τι 1 πράγμα θα αλλάζετε σήμερα στον ιστότοπό σας αν μπορούσατε;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι καθαρός χρυσός. Απαντώντας σε αυτή την ερώτηση, ένας πελάτης αποκαλύπτει το πρώτο σημείο πόνου τους στον τρέχοντα ιστότοπό του. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία τι άλλο κάνετε, εσείς απευθυνθείτε αυτό το μέτωπο και το κέντρο στο νέο site τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσετε μια εταιρεία να δει άμεσα ένα όφελος στο νέο σχέδιο.

Αν είστε η εν λόγω εταιρεία, σκεφτείτε πραγματικά τι αλλαγές θα σας δώσουν το μέγιστο όφελος για αυτήν την πιο πρόσφατη έκδοση του ιστότοπου. Μεγάλο όνειρο και μην ανησυχείς για το τι είναι δυνατό και τι δεν είναι. Αφήστε την ομάδα ιστού να καθορίσει τη σκοπιμότητα του αιτήματός σας.

Ποιο είναι το ακροατήριο του ιστότοπού σας;

Οι ιστότοποι έχουν σχεδιαστεί ώστε να χρησιμοποιούνται από άτομα που χρησιμοποιούν μια ποικιλία συσκευών , οπότε πρέπει να έχετε σαφήνεια σχετικά με το ποιος θα χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο και, συνεπώς, ποιος σχεδιάζετε . Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ιστότοποι δεν έχουν μόνο ένα ξεχωριστό κοινό (αλλά μάλλον ένα ποικίλο μίγμα πιθανών πελατών), αυτό ασφαλώς θα είναι μια απάντηση πολλαπλών τμημάτων. Αυτό είναι εντάξει. Στην πραγματικότητα, θέλετε να έχετε μια κατανόηση του συνδυασμού ανθρώπων που θα συχνάζουν σε έναν ιστότοπο έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε λύσεις που δεν θα αποξενώσουν κανένα από αυτά τα δυνητικά τμήματα κοινού.

Ποια είναι η "νίκη" για τον ιστότοπό σας;

Κάθε ιστότοπος έχει μια "νίκη", που είναι ο τελικός στόχος για αυτόν τον ιστότοπο. Για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon, η "νίκη" είναι όταν κάποιος κάνει μια αγορά. Μια τοποθεσία για έναν τοπικό πάροχο υπηρεσιών μπορεί να είναι όταν κάποιος πάρει το τηλέφωνο και καλεί αυτή την εταιρεία. Ανεξάρτητα από τον τύπο του ιστότοπου, υπάρχει μια "νίκη" και πρέπει να καταλάβετε τι είναι έτσι ώστε να μπορείτε να σχεδιάσετε και να βιώσετε καλύτερα για να βοηθήσετε να κερδίσετε τη νίκη.

Παρόμοια με αυτά που είπαμε για έναν ιστότοπο με πολλαπλά ακροατήρια, είναι πιθανό να έχουν πολλαπλές πιθανές "νίκες". Εκτός από κάποιον που παραλαμβάνει το τηλέφωνο, μια "νίκη" θα μπορούσε επίσης να είναι η συμπλήρωση μιας φόρμας "αίτησης για πληροφορίες", εγγραφής για ένα επερχόμενο γεγονός ή η λήψη ενός λευκού ή άλλου περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Θα μπορούσε επίσης να είναι όλα αυτά τα πράγματα! Η κατανόηση όλων των δυνατών τρόπων που ένας ιστότοπος μπορεί να συνδεθεί με έναν χρήστη και να φέρει αξία σε αυτό το άτομο (και στην εταιρεία για την οποία είναι ο ιστότοπος) είναι απαραίτητο να γνωρίζετε στην αρχή ενός έργου.

Ονομάστε μερικά επίθετα που περιγράφουν την εταιρεία σας

Εάν μια εταιρεία θέλει να συναντήσει τη "διασκέδαση" και την "φιλική", σίγουρα θα σχεδιάσετε το site τους διαφορετικά από ό, τι θα ήθελαν να είναι "εταιρικά" ή "αιχμή". Με την κατανόηση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας του οργανισμού και του τρόπου με τον οποίο επιθυμούν να αντιληφθούν, μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε την αισθητική του σχεδιασμού που θα είναι κατάλληλη για το συγκεκριμένο έργο.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να πείτε στο κοινό σας;

Οι επισκέπτες που έρχονται σε έναν ιστότοπο θα κρίνουν αυτόν τον ιστότοπο σε μόλις 3-8 δευτερόλεπτα, οπότε υπάρχει πολύτιμος χρόνος για να δημιουργήσετε μια εντύπωση και να μεταφέρετε ένα μήνυμα. Κατανοώντας ποιο είναι το πιο σημαντικό μήνυμα, μπορείτε να τονίσετε αυτό το μήνυμα και να διασφαλίσετε ότι είναι μπροστά και κέντρο,

Ποιες είναι μερικές από τις τοποθεσίες του ανταγωνιστή σας;

Η αναθεώρηση του διαγωνισμού είναι χρήσιμη, όχι έτσι μπορείτε να αντιγράψετε αυτό που κάνουν, αλλά έτσι έχετε επίγνωση του τι κάνουν οι άλλοι online για να βεβαιωθείτε ότι αν κάνουν κάτι καλά, μπορείτε να μάθετε από αυτό και να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε ακόμα καλύτερα. Είναι επίσης χρήσιμο να αναθεωρήσετε τους ιστότοπους του διαγωνισμού για να βεβαιωθείτε ότι δεν αντιγράφετε τι κάνουν, ακόμα και αν δεν είναι σκόπιμο.

Ονομάστε μερικούς ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών εκτός της βιομηχανίας που σας αρέσει.

Είναι χρήσιμο να έχετε την αίσθηση των προτιμησιακών προτιμήσεων του πελάτη πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε τον καινούργιο ιστότοπό σας, έτσι ώστε να αναθεωρήσετε κάποιες τοποθεσίες που απολαμβάνουν θα σας δώσουν κάποια εικόνα για τις προτιμήσεις και τις αντιπαλίες τους.

Επεξεργασμένο από τον Jeremy Girard την 1/7/17