Χρονοδιακόπτης μουσικής iPhone για να σταματήσει η μουσική κατά τις ώρες ύπνου

Ρυθμίστε το iPhone σας ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή των τραγουδιών κατά την ώρα του ύπνου

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται ότι το μόνο πράγμα που μπορείτε να ορίσετε στην εφαρμογή χρονομέτρησης του iPhone είναι ένας ήχος κλήσης . Αλλά κοιτάξτε πιο κοντά και θα δείτε μια κρυφή επιλογή κάτω από τη λίστα των χτυπημάτων! Συχνά λέγεται ότι ο καλύτερος τρόπος να κρύψετε κάτι είναι σε απλή εικόνα και αυτό είναι σίγουρα μια πραγματική αναλογία όταν πρόκειται για την εφαρμογή χρονοδιακόπτη του iPhone.

Για να δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν τη λειτουργία, ώστε να μπορείτε να διακόψετε την αναπαραγωγή της τράπεζας τραγουδιών του iTunes μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ακολουθήστε το παρακάτω διδακτικό πρόγραμμα.

Πρόσβαση στην εφαρμογή χρονοδιακόπτη

Εάν είστε ο περήφανος νέος ιδιοκτήτης του πρώτου iPhone σας ίσως να αναρωτιέστε πού είναι η επιλογή χρονοδιακόπτη. Εάν συμβαίνει αυτό τότε ακολουθήστε αυτήν την πρώτη ενότητα. Ωστόσο, αν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει την υπο-εφαρμογή Χρονοδιακόπτη και, συνεπώς, ξέρετε πού είναι, τότε μπορεί να θέλετε να παραλείψετε αυτό το βήμα.

  1. Από την αρχική οθόνη του iPhone, πατήστε το δάχτυλό σας στην εφαρμογή Ρολόι .
  2. Κοιτάξτε κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης της εφαρμογής Ρολόι και θα δείτε ότι υπάρχουν 4 εικονίδια. Αγγίξτε το εικονίδιο Χρονοδιακόπτη, το οποίο είναι η πιο κατάλληλη επιλογή.

Ρύθμιση του χρονοδιακόπτη για να σταματήσετε τη μουσική

Με την εμφάνιση της εφαρμογής Χρονοδιακόπτη, ακολουθήστε τα βήματα αυτής της ενότητας για να δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους ώστε να σταματήσει η αναπαραγωγή της βιβλιοθήκης iTunes (αντί να παίζετε απλά ένα σύντομο ήχο κλήσης ως συνήθως).

  1. Χρησιμοποιώντας τους δύο εικονικούς τροχούς περιστροφής κοντά στο επάνω μέρος της οθόνης, ρυθμίστε τον χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης για τις ώρες και τα λεπτά που χρειάζεστε.
  2. Αγγίξτε την επιλογή Όταν τερματίζεται ο χρονοδιακόπτης . Θα δείτε τώρα μια λίστα με ήχους κλήσης ως συνήθως, αλλά κύλιση μέχρι το κάτω μέρος της οθόνης, μετακινώντας το δάχτυλό σας αρκετές φορές. Θα δείτε τώρα μια επιπλέον επιλογή που ίσως δεν ήταν προφανής πριν. Πατήστε στην επιλογή Διακοπή αναπαραγωγής που ακολουθείται από το στοιχείο Set (που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης).
  3. Χτυπήστε το πράσινο κουμπί Start για να ξεκινήσετε την αντίστροφη μέτρηση.

Τώρα μπορείτε να αναπαράγετε τα τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας με το συνηθισμένο τρόπο πατώντας το κουμπί Αρχική σελίδα για να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη και, στη συνέχεια, να ξεκινήσετε την εφαρμογή Μουσική . Η εφαρμογή χρονοδιακόπτη θα λειτουργήσει στο παρασκήνιο ακριβώς όπως ένας χρονοδιακόπτης ύπνου για μια τηλεόραση για παράδειγμα, αλλά δεν θα απενεργοποιήσει το iPhone σας - απλά παύει τη μουσική.

Συμβουλή: Για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ρυθμίσει τυχαία κάτι στο iPhone σας (αν είστε καλοί στην απόκλιση γρήγορα στον ύπνο) ίσως θελήσετε να κλειδώσετε την οθόνη πιέζοντας το κουμπί τροφοδοσίας.