Ήχοι κλήσης: Τι είναι τα RealTones;

Στον τομέα των ψηφιακών μέσων, ένας ήχος κλήσης είναι ένα ψηφιακό αρχείο ήχου το οποίο χρησιμοποιείται ειδικά για κινητά τηλέφωνα, smartphones κλπ. Ακριβώς όπως ένα κουδούνι σε ένα παραδοσιακό σταθερό τηλέφωνο, οι κινητές συσκευές μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να αναπαράγουν ψηφιακούς ήχους κλήσης, όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση. Στο μοντέρνο κινητό τηλέφωνο, οι ήχοι κλήσης μπορούν να είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι όταν αναθέτετε συγκεκριμένα μουσικά δείγματα ή ήχους για μεμονωμένους ανθρώπους - μπορείτε να εντοπίσετε αμέσως ποιος καλεί απλά ακούγοντας!

Τα ηχεία κλήσης είχαν αρχικά ενσωματωθεί στα πρώτα κινητά τηλέφωνα για να επιτρέψουν στο χρήστη να προσαρμόσει τον ήχο που έκανε το τηλέφωνό τους με μια εισερχόμενη κλήση. Ωστόσο, αυτοί οι προκαθορισμένοι ήχοι από το εργοστάσιο ήταν περιορισμένοι σε αριθμό και δεν υπήρχαν άλλοι εναλλακτικοί ήχοι εμπορικά διαθέσιμοι κατά τη στιγμή που οι χρήστες θα μπορούσαν να αγοράσουν. Τα πρώτα αρχεία ringtone που ήταν διαθέσιμα για τους ανθρώπους που εισήγαγαν τα τηλέφωνά τους άρχισαν το 1998 όταν ο Vesa-Matti "Vesku" Paananen είχε το όραμα να δημιουργήσει μια επιχείρηση ringtones. οι χρήστες μπορούσαν πλέον να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους εναλλακτικούς ήχους για να αντικαταστήσουν τις εργοστασιακές προεπιλογές στο τηλέφωνό τους.

Τύποι ήχων κλήσης

Με τα χρόνια η πολυπλοκότητα των ringtones έχει εξελιχθεί από απλές ακολουθίες σημειώσεων σε πραγματικές ηχογραφήσεις. Επί του παρόντος, υπάρχουν τρεις τύποι διαθέσιμων μορφών ringtone, οι οποίοι είναι:

Κοινές μορφές ήχου για Realtones

Οι μορφές ήχου που χρησιμοποιούνται συνήθως για Realtones περιλαμβάνουν:

Πηγές πραγματικών τόνων

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να δημιουργήσουν τους δικούς τους ήχους κλήσης αυτές τις μέρες, αντί να χρησιμοποιούν διαδικτυακούς τόπους ringtone που χρεώνουν συχνά ένα τέλος ανά λήψη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να πηγή δωρεάν ήχους κλήσης (ή ακόμα και να δημιουργήσετε τη δική σας) χωρίς να χρειάζεται να δαπανήσουν χρήματα. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επιτύχετε αυτό είναι: