Κωδικοί σφαλμάτων διαχειριστή συσκευών

Πλήρης κατάλογος κωδικών σφαλμάτων που αναφέρονται στη Διαχείριση συσκευών

Οι κωδικοί σφάλματος του Διαχειριστή Συσκευών είναι αριθμητικοί κωδικοί που συνοδεύονται από ένα μήνυμα σφάλματος που σας βοηθούν να προσδιορίσετε το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα Windows με ένα κομμάτι υλικού .

Αυτοί οι κωδικοί σφάλματος, μερικές φορές αποκαλούνται κωδικοί σφαλμάτων υλικού , δημιουργούνται όταν ο υπολογιστής αντιμετωπίζει ζητήματα προγραμμάτων οδήγησης συσκευών , διενέξεις πόρων συστήματος ή άλλα προβλήματα υλικού .

Σε όλες τις εκδόσεις των Windows, ένας κωδικός σφάλματος του Device Manager μπορεί να προβληθεί στην περιοχή κατάστασης της συσκευής των ιδιοτήτων της συσκευής υλικού στη Διαχείριση Συσκευών (Device Manager) . Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος προβολής της κατάστασης μιας συσκευής στη Διαχείριση συσκευών αν χρειάζεστε βοήθεια.

Σημείωση: Οι κωδικοί σφαλμάτων του Διαχειριστή Συσκευών είναι εντελώς διαφορετικοί από τους κωδικούς σφαλμάτων συστήματος, τους κωδικούς STOP, τους κωδικούς POST και τους κωδικούς κατάστασης HTTP , παρόλο που ορισμένοι από τους αριθμούς κωδικών ενδέχεται να είναι ίδιοι. Αν δείτε έναν κωδικό σφάλματος εκτός του Device Manager, δεν είναι ένας κωδικός σφάλματος του Device Manager.

Δείτε παρακάτω για μια πλήρη λίστα των κωδικών σφαλμάτων του Device Manager.

Κωδικός 1

Αυτή η συσκευή δεν έχει ρυθμιστεί σωστά. (Κωδικός 1)

Κωδικός 3

Το πρόγραμμα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή ενδέχεται να είναι κατεστραμμένο ή το σύστημά σας ενδέχεται να έχει χαμηλή μνήμη ή άλλους πόρους. (Κωδικός 3)

Κωδικός 10

Αυτή η συσκευή δεν μπορεί να ξεκινήσει. (Κωδικός 10) Περισσότερα »

Κωδικός 12

Αυτή η συσκευή δεν μπορεί να βρει αρκετούς ελεύθερους πόρους που μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε μία από τις άλλες συσκευές αυτού του συστήματος. (Κωδικός 12)

Κωδικός 14

Αυτή η συσκευή δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας . (Κωδικός 14)

Κωδικός 16

Τα Windows δεν αναγνωρίζουν όλους τους πόρους που χρησιμοποιεί αυτή η συσκευή. (Κωδικός 16)

Κωδικός 18

Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 18)

Κωδικός 19

Τα Windows δεν μπορούν να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες διαμόρφωσης (στο μητρώο ) είναι ελλιπείς ή έχουν καταστραφεί. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να καταργήσετε την εγκατάσταση και να εγκαταστήσετε ξανά τη συσκευή υλικού. (Κωδικός 19) Περισσότερα »

Κωδικός 21

Τα Windows αφαιρούν αυτή τη συσκευή. (Κωδικός 21)

Κωδικός 22

Αυτή η συσκευή είναι απενεργοποιημένη. (Κωδικός 22) Περισσότερα »

Κωδικός 24

Αυτή η συσκευή δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί σωστά ή δεν έχει εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα οδήγησης. (Κωδικός 24)

Κωδικός 28

Τα προγράμματα οδήγησης για αυτήν τη συσκευή δεν έχουν εγκατασταθεί. (Κωδικός 28) Περισσότερα »

Κωδικός 29

Αυτή η συσκευή είναι απενεργοποιημένη επειδή το υλικολογισμικό της συσκευής δεν της παρείχε τους απαιτούμενους πόρους. (Κωδικός 29) Περισσότερα »

Κωδικός 31

Αυτή η συσκευή δεν λειτουργεί σωστά επειδή τα Windows δεν μπορούν να φορτώσουν τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 31) Περισσότερα »

Κωδικός 32

Έχει απενεργοποιηθεί ένα πρόγραμμα οδήγησης (υπηρεσία) για αυτήν τη συσκευή. Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να παρέχει αυτή τη λειτουργία. (Κωδικός 32) Περισσότερα »

Κωδικός 33

Τα Windows δεν μπορούν να καθορίσουν ποιοι πόροι απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 33)

Κωδικός 34

Τα Windows δεν μπορούν να καθορίσουν τις ρυθμίσεις αυτής της συσκευής. Συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση που συνοδεύει αυτή τη συσκευή και χρησιμοποιήστε την καρτέλα Resource για να ρυθμίσετε τη διαμόρφωση. (Κωδικός 34)

Κωδικός 35

Το υλικολογισμικό του συστήματος του υπολογιστή σας δεν περιλαμβάνει αρκετές πληροφορίες για τη σωστή διαμόρφωση και χρήση αυτής της συσκευής. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας για να λάβετε μια ενημέρωση υλικολογισμικού ή BIOS . (Κωδικός 35)

Κωδικός 36

Αυτή η συσκευή ζητά μια διακοπή PCI αλλά έχει ρυθμιστεί για μια διακοπή ISA (ή αντίστροφα). Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα ρύθμισης συστήματος του υπολογιστή για να επαναρυθμίσετε τη διακοπή για αυτήν τη συσκευή. (Κωδικός 36)

Κωδικός 37

Τα Windows δεν μπορούν να προετοιμάσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. (Κωδικός 37) Περισσότερα »

Κωδικός 38

Τα Windows δεν μπορούν να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό επειδή μια προηγούμενη παρουσία του προγράμματος οδήγησης συσκευής είναι ακόμα στη μνήμη. (Κωδικός 38)

Κωδικός 39

Τα Windows δεν μπορούν να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό. Το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να λείπει. (Κωδικός 39) Περισσότερα »

Κωδικός 40

Τα Windows δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό το υλικό επειδή οι πληροφορίες κλειδιού υπηρεσίας τους στο μητρώο λείπουν ή έχουν καταγραφεί εσφαλμένα. (Κωδικός 40)

Κωδικός 41

Τα Windows φορτώνουν με επιτυχία το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό, αλλά δεν μπορούν να βρουν τη συσκευή υλικού. (Κωδικός 41) Περισσότερα »

Κωδικός 42

Τα Windows δεν μπορούν να φορτώσουν το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για αυτό το υλικό επειδή υπάρχει ήδη μια διπλή συσκευή που εκτελείται στο σύστημα. (Κωδικός 42)

Κωδικός 43

Τα Windows έχουν σταματήσει αυτή τη συσκευή επειδή έχει αναφέρει προβλήματα. (Κωδικός 43) Περισσότερα »

Κωδικός 44

Μια εφαρμογή ή μια υπηρεσία έκλεισε αυτή τη συσκευή υλικού. (Κωδικός 44)

Κωδικός 45

Επί του παρόντος, αυτή η συσκευή υλικού δεν είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή. (Κωδικός 45)

Κωδικός 46

Τα Windows δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτή τη συσκευή υλικού επειδή το λειτουργικό σύστημα βρίσκεται σε διαδικασία τερματισμού. (Κωδικός 46)

Κωδικός 47

Τα Windows δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή τη συσκευή υλικού επειδή έχουν προετοιμαστεί για ασφαλή κατάργηση, αλλά δεν έχουν αφαιρεθεί από τον υπολογιστή. (Κωδικός 47)

Κωδικός 48

Το λογισμικό για τη συγκεκριμένη συσκευή έχει αποκλειστεί από την εκκίνηση, επειδή είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τα Windows. Επικοινωνήστε με τον προμηθευτή υλικού για νέο πρόγραμμα οδήγησης. (Κωδικός 48)

Κωδικός 49

Τα Windows δεν μπορούν να εκκινήσουν νέες συσκευές υλικού επειδή η ομάδα του συστήματος είναι πολύ μεγάλη (υπερβαίνει το όριο μεγέθους μητρώου). (Κωδικός 49)

Κωδικός 52

Τα Windows δεν μπορούν να επαληθεύσουν την ψηφιακή υπογραφή για τα προγράμματα οδήγησης που απαιτούνται για αυτήν τη συσκευή. Μια πρόσφατη αλλαγή υλικού ή λογισμικού ίσως έχει εγκαταστήσει ένα αρχείο που έχει υπογραφεί εσφαλμένα ή έχει καταστραφεί ή που μπορεί να είναι κακόβουλο λογισμικό από άγνωστη πηγή. (Κωδικός 52)