Τα 10 καλύτερα παιχνίδια PC που θα αγοράσουν το 2018

Έχουμε στρογγυλοποιήσει τα πιο εθιστικά παιχνίδια για να παίξετε στον υπολογιστή σας

Τα παιχνίδια PC είναι πιο προσιτά από τα παραδοσιακά παιχνίδια κονσόλας και προσφέρουν μια δωρεάν online εμπειρία για πολλούς παίκτες, καθώς και τις υψηλότερες κλίμακες στην ανάλυση και τα γραφικά. Πολλά παιχνίδια PC πλημμυρίζουν την αγορά σήμερα, με άφθονη επιλογή, έτσι πού ξεκινάει κανείς;

Παρακάτω είναι τα Top 10 Καλύτερα Παιχνίδια PC μέχρι σήμερα, πολλά από τα οποία έχουν κερδίσει πολλά βραβεία για την καλλιτεχνική τους αξία και το επίτευγμα του παιχνιδιού. Ο κατάλογος γράφτηκε για να είναι κατάλληλος για διάφορους παίκτες με διαφορετικά γούστα και προσδοκίες. Είτε ψάχνετε για το καλύτερο παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου, θέλετε να ζήσετε μια ταινία φρίκης ή θέλετε μια αλλαγή ρυθμού με τα είδη, υπάρχει ένα συναρπαστικό παιχνίδι PC για κάποιον εκεί έξω.

Με τις περισσότερες από 150 ώρες παιχνιδιού, 250 βραβείο παιχνιδιού της χρονιάς και ένα υπέροχο ανοιχτό κόσμο με ατελείωτες περιπέτειες, το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition είναι το καλύτερο παιχνίδι για PC. Περιλαμβάνει κάθε απελευθέρωση πακέτου επέκτασης και 16 DLC σετ για διευρυμένη περιπέτεια.

Το Witcher 3: Wild Hunt είναι ένα παιχνίδι στυλ παιχνιδιού περιπέτειας ανοιχτού κόσμου όπου οι παίκτες πηγαίνουν στην αναζήτηση για την αγνοούμενη κόρη τους καθώς μάχονται μέσα από τους εχθρούς, αλληλεπιδρούν με άλλους χαρακτήρες και ολοκληρώνουν τις βασικές ιστορίες και τις αναζητήσεις πλευράς, σημεία εμπειρίας. Οι παίκτες περπατούν, τρέχουν, κυλούν, αποφεύγουν, πηδούν, ανεβαίνουν και κολυμπάνται για να αποκτήσουν πολλαπλά όπλα όπως βόμβες, βαλλίστρες και σπαθιά για να καταπολεμήσουν τόσο τους ανθρώπους όσο και τα τέρατα. Υπάρχουν 36 πιθανές απολήξεις στο The Witcher 3: Wild Hunt, οπότε οι παίκτες πρέπει να είναι προσεκτικοί ως προς το πώς οι ενέργειές τους - είτε καλές είτε κακές - επηρεάζουν τον κόσμο του παιχνιδιού και τους κατοίκους του.

Για τόσο καιρό είναι τα χρόνια του Roller Coaster Tycoon, αλλά για τις ευλογίες μας, το Planet Coaster έρχεται για να αναζωογονήσει το είδος που θα σας κάνει να θέλετε να το παίξετε μετά την ολοκλήρωση των παιδιών σας. Το Planet Coaster φέρνει ένα παιχνίδι προσομοίωσης πάρκου σύγχρονης περιπέτειας, όπου τα παιδιά έχουν πλήρη έλεγχο του τοπίου του πάρκου, του σχεδιασμού και την κατασκευή κομμάτια με κομμάτι rollercoasters με πάνω από χίλια κομμάτια.

Έχετε μια ιδέα zany για μια βόλτα με περιπέτεια; Το Planet Coaster σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε στην επιθυμία της καρδιάς σας κάθε είδους τρελό βόλτα με στριμμένα κλίσεις, έντονες στροφές και βρόχους που μπορείτε να απολαύσετε από μακριά ή να οδηγήσετε τον εαυτό σας σε λειτουργία πρώτου προσώπου. Οι παίκτες είναι σε θέση να διαχειριστούν και να ελέγχουν το πάρκο τους, με στόχο να παρέχουν διασκέδαση (και όχι φόβο) για κάθε επισκέπτη που έρχεται, όλοι οι οποίοι έχουν τις δικές τους σκέψεις και επιθυμίες που θα σας δώσουν μια ιδέα της εντυπώσεώς τους στο πάρκο σας.

Διαβάστε περισσότερα σχόλια για τα καλύτερα παιχνίδια για παιδιά διαθέσιμα για online αγορές.

Πλοηγηθείτε σε έναν επικίνδυνο γαλαξία στο Mass Effect Ανδρομέδα, όπου θα διαμορφώσετε διαρκή σχέσεις με αλλοδαπούς, θα επισκεφθείτε πλανήτες, θα καταστρέψετε το περιβάλλον και θα αναπτύξετε τεχνολογία και όπλα εκτός αυτής. Οι παίκτες θα φτιάξουν το δικό τους χαρακτήρα και θα τους καθορίσουν με το πώς φαίνονται και μιλούν, ενώ παράλληλα κάνουν επιλογές με επιρροές μέσω διαλόγου και λήψης αποφάσεων που βασίζονται σε απαντήσεις.

Mass Effect Η Ανδρομέδα ποτέ δεν είναι σύντομη για δράση, δίνοντας στους παίκτες μια προοπτική προοπτική τρίτου προσώπου καθώς πυροβολούν εχθρικά ρομπότ δολοφόνων και εξωγήινους. Το παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία ξεδιπλώνεται καθώς πρωτοπορείτε μέσα από νέους πλανήτες ενώ εσείς και η ομάδα σας δουλεύετε μαζί όχι μόνο μέσα από έντονες μάχες αλλά και από κοινωνική δυναμική και πολιτική. Οι οπαδοί του RPG που θέλουν ένα πλήρως προσαρμόσιμο παιχνίδι με μια επιφανειακή αφήγηση δεν θα πρέπει να κοιτάξουν περισσότερο από αυτό που έχει να προσφέρει η Mass Effect Andromeda.

Το Grand Theft Auto V διαθέτει ένα από τα πιο δυναμικά και ποικίλα μεγαλύτερα περιβάλλοντα ανοικτού κόσμου που δημιουργήθηκαν ποτέ σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο τριών διαφορετικών μολύβδινων χαρακτήρων, που όλα παίζουν ένα κομμάτι διαστήματος της συνυφασμένης ιστορίας του παιχνιδιού. Τα περιβαλλοντικά γραφικά αναλύονται λεπτομερώς στην υφή, υπάρχουν εκατοντάδες ρεαλιστικά οχήματα και ραδιοφωνικοί σταθμοί παίζουν πραγματική μουσική.

Δεν ενδιαφέρονται πολύ για τις ιστορίες; Το Grand Theft Auto είναι διαβόητο για το παιχνίδι του "απλά διασκεδάστε", τις μίνι αποστολές και την εξερεύνηση. Οι παίκτες μπορούν να εισέλθουν και να βγουν από ένα σενάριο αμέσως. Θέλετε να κλέψετε μια Ferrari; Καν 'το. Βάλτε την ακτογραμμή στο ιδιωτικό σας αεροπλάνο; Μπορείς. Έχετε τη διάθεση να ληστεύσετε μια τράπεζα; Κανένα πρόβλημα. Heck, μπορείτε ακόμη και να εξερευνήσετε την άγρια ​​φύση, να πετάξετε το δικό σας blimp και να συμμετάσχετε σε αγώνες αυτοκινήτων, χωρίς ποτέ να σηκώσετε γροθιά ή να πυροβολήσετε μια σφαίρα.

Το The Divison του Tom Clancy είναι ένα online-μόνο, ανοιχτό κόσμο παιχνίδι δράσης που εμφανίζεται σε μια τρίτη προοπτική που χρησιμοποιεί στοιχεία tactical shooter. Οι παίκτες βουτούν για να καλύψουν καθώς εξερευνούν ένα εγκαταλελειμμένο Μανχάταν που έχει μετατραπεί σε ζώνη πολέμου, ολοκληρώνοντας στόχους με άλλους παίκτες στο διαδίκτυο και ισοπεδώνοντας και προσαρμόζοντας τα όπλα και τα εργαλεία τους ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού τους.

Το τμήμα The Tom Clancy ξεκινά από την ολοκλήρωση διαφόρων στόχων που περπατούν τον παίκτη μέσω της διαισθητικής μηχανικής παιχνιδιού μάθησης. Θα γλιστρήσετε επάνω στους εχθρούς, θα τους καταπλήξετε και θα εξασφαλίσετε περιοχές καθώς εντοπίζετε και συλλέγετε νέα προσαρμόσιμα αντικείμενα και πόντους εμπειρίας. Το παιχνίδι προσφέρει επίσης τη σκοτεινή ζώνη, μια ανταγωνιστική λειτουργία παίκτη έναντι του παίκτη, η οποία περιλαμβάνει όπλα υψηλότερου επιπέδου, πιο έντονα πυροσβεστικά όπλα και την ικανότητα να παραβιάζουν ως παράνομο πράκτορα ενάντια σε συμμάχους.

Οι Battlegrounds του Playerunknown έχουν πάρει τους παίκτες του PC από την καταιγίδα για το γρήγορο και εθιστικό gameplay του. Ο σε απευθείας σύνδεση παίκτης δράσης για πολλούς παίκτες τοποθετεί 90+ παίκτες ο ένας στον άλλο σε έναν τεράστιο χάρτη που παίρνει regressively μικρότερη. Παρόμοια με τα παιχνίδια Battle Royale ή The Hunger Games, οι παίκτες πρέπει να πολεμήσουν για να επιβιώσουν, με τον νικητή να είναι ο τελευταίος που στέκεται.

Οι παίκτες ξεκινούν με τίποτα, αλλά με τα ίδια τα ρούχα τους, αλεξίπτωτο από αεροπλάνο και προσγείωση σε ένα τεράστιο νησί γεμάτο με σπίτια, στρατιωτικές αποθήκες, οχήματα, πανοπλίες και όπλα. Οι παίκτες παροτρύνονται να βιάζουν και να λεηλατούν όσο το δυνατόν περισσότερους εξοπλισμούς ενώ ξεπερνούν ένα περιοριστικό πεδίο θανάτωσης που περιορίζει τις περιοχές του χάρτη σε ένα σφιχτά δεμένο κύκλο θανάτου και πιθανότητας.

Από τον αρχικό παραγωγό του Resident Evil έρχεται το The Evil Within 2, ένα προοπτικό φρίκης επιβίωσης τρίτου προσώπου το οποίο λέει τη θλιβερή ιστορία της λύτρωσης από έναν ψυχολογικά ανήσυχο άνθρωπο. Οι παίκτες μπαίνουν σε έναν ονειρικό κόσμο που προκαλείται από μια μυστηριώδη μηχανή που ονομάζεται STEM, όπου αντιμετωπίζουν τα εχθρικά τέρατα, τους μανιακούς και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα.

Το Evil Within 2 έχει τους παίκτες να αναζητούν έρημο κτίρια, να δημιουργούν συνεχώς φόβο καθώς ανοίγουν σιγά-σιγά τις πόρτες και διερευνούν και αναζητούν ενδείξεις. Οι παίκτες είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούν για να ολοκληρώσουν τους πλευρικούς στόχους και να αναζητήσουν σπάνια μέσα, δίνοντας στο παιχνίδι μια αίσθηση επείγουσας ανάγκης για να υπολογίσει τα όπλα και τη χρησιμότητα. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα σύστημα αναβάθμισης, το οποίο μπορεί να βελτιώσει τις ικανότητες του παίκτη, όπως ο αθλητισμός, η μυστικότητα και η ανάκαμψη.

Αυτό που κάνει το Prey τόσο μοναδικό δεν είναι μόνο το τρέξιμο και το όπλο σου μέσα από τη νίκη, αλλά είναι το είδος του παιχνιδιού όπου μεταμορφώνεις σε ένα φλιτζάνι καφέ για να ξεφύγεις από την επισκόπηση του αίματος-διψασμένου αλλοδαπού που περνάει το δωμάτιο. Το παιχνίδι πρώτου προσώπου σκοπευτή τοποθετείται στο χώρο και συνδυάζει στοιχεία ρόλων και μυστικότητας σε ένα περιβάλλον ανοιχτού κόσμου.

Το Prey πραγματοποιείται σε εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα, όπου ο Πρόεδρος John F. Kennedy επιβιώνει τη δολοφονία και επεκτείνει το διαστημικό πρόγραμμα που ωθεί τον παίκτη στο έτος 2032, όπου οι διαστημικοί σταθμοί είναι ο κανόνας. Ενώ υποβάλλονται σε ένα πείραμα που έχει σκοπό να αλλάξει για πάντα την ανθρωπότητα, κάτι πάει στραβά και η εγκατάσταση σας βομβαρδίζεται από εχθρικούς μελαγχολικούς μωσαϊκούς. Το ισχυρό αφηγηματικό έργο της Prey λειτουργεί σε σχέση με τις επιλογές του παίκτη, καθώς χρησιμοποιεί μη συμβατικά όπλα όπως ένα πυροβόλο όπλο και βελτιώνει τις δυνάμεις και τις μοναδικές δεξιότητές του για να ξεπεράσει πολλά εμπόδια και απειλές που χτυπάνε την καρδιά.

Το Doom συχνά πιστώνεται ως το παιχνίδι που προκάλεσε τη δημοτικότητα των σκοπευτών πρώτου προσώπου. Το αρχικό 1993 classic μεταμορφώνεται 23 χρόνια αργότερα με ενημερωμένα γραφικά, κινούμενα σχέδια και ρεαλιστικά κινηματογραφικά εφέ. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν μια διεξοδική και γρήγορη λειτουργία single player, online multiplayer και ακόμη και δημιουργός επιπέδων.

Doom παίρνετε το ρόλο ενός θαλάσσιου χώρου στον Άρη ο οποίος ξεπερνάει τα τέρατα και τους δαίμονες κατευθείαν από την κόλαση. Παρόλο που δεν είναι απαραιτήτως τρομακτικό ή προκλητικό, το παιχνίδι είναι περισσότερο από μια απλή εμπειρία shooter χωρίς την προσδοκία ενός έντονου αντικειμενικού gameplay. Η μοίρα είναι πραγματικά για να φυσά τα πράγματα επάνω, δολοφονώντας σατανικά όντα και διασκέδαση.

Το Dishonored 2 είναι ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου δράσης-περιπέτειας stealth που σας έχει γλιστρήσει επάνω στους ανθρώπους προσαρμόζοντας το περιβάλλον γύρω σας. Το παιχνίδι έχει κερδίσει πολλά βραβεία από το IGN, τα Βραβεία κριτικών παιχνιδιών και άλλα ιδρύματα ως "Καλύτερο παιχνίδι PC" και "Game of the Show" για τους χαρακτήρες και το σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Το απίστευτο 2 ρίχνει τους παίκτες στο παιχνίδι των μυστικών αποστολών σε πανέμορφα περιβάλλοντα που λαμβάνουν χώρα σε μια ρουστίκ πόλη της Νότιας Ευρώπης. Οι αναλυτικές αναδείξεις δείχνουν στους παίκτες διάφορες μεθόδους κατάπαυσης, γλιστρήσουν προσεγγίσεις και καταπολεμούν την εκπαίδευση με βαλλίστρες, ξίφη και πολλά άλλα όπλα που μπορούν να ισοπεδωθούν. Η συναρπαστική ιστορία και το διασκεδαστικό gameplay του καθιστούν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για να πάρει στο PC.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .