Οι 9 καλύτερες καρέκλες παιχνιδιών που αγοράζουν το 2018

Αυτές οι καρέκλες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μακρές και άνετες περιόδους παιχνιδιού

Έχετε επενδύσει τόσα χρήματα στον υπολογιστή σας, στο πληκτρολόγιο, στο ποντίκι σας, ακόμα και στα ακουστικά σας. ¶Έτσι πραγματικά πηγαίνετε στο παιχνίδι σε αυτή την καρέκλα γραφείου που χτυπάει την πλάτη σας μετά από 30 λεπτά; Αναβαθμίστε την άνεση και την απόδοσή σας με αυτές τις καρέκλες παιχνιδιών, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να επιτρέπουν μεγάλες περιόδους παιχνιδιού χωρίς οδυνηρές πλάτες ή πόνο στους αγκώνες. Είτε είστε ομαδικό PC είτε κονσόλα, υπάρχει μια καρέκλα σε αυτή τη λίστα για εσάς.

Το X Rocker II έχει σχεδιαστεί για να σας βυθίζει στα παιχνίδια σας με διαδραστικό έλεγχο ήχου. Αυτή η κουνιστή καρέκλα παιχνιδιών περιλαμβάνει δύο ηχεία που βλέπουν προς τα εμπρός με ένα ισχυρό υπογούφερ. Ελέγξτε τον ήχο με έναν εύκολα προσβάσιμο πίνακα, ο οποίος σας δίνει πρόσβαση στον έλεγχο έντασης ήχου και μπάσων, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη μια υποδοχή ακουστικών αν δεν θέλετε να ξυπνήσετε κανέναν. Το υπογούφερ σας βοηθά να αισθάνεστε πραγματικά τα μουσικά και ηχητικά εφέ, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία.

Η καρέκλα είναι επίσης πολύ άνετη, κατασκευασμένη με εργονομικό σχεδιασμό που διαθέτει πλήρη υποστήριξη πλάτης για εκτεταμένη απόδοση παιχνιδιών. Είναι κατασκευασμένο με βινύλιο μαύρο κάλυμμα βαρύ καθήκον που αισθάνεται καλό στην αφή και είναι εύκολο να καθαριστεί.

Συνδέστε πολλαπλές καρέκλες για μια εμπειρία ασύρματου τυχερού παιχνιδιού με το X Rocker Pro, την απόλυτη καρέκλα για τρενάκια τυχερών παιχνιδιών. Πάρτε το σύνολο του συνεργάτη σας συγχρονισμένο μαζί με τον ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη και ασύρματο πομπό που θα συνδεθεί με την τεχνολογία Audio Force Modulation της Ace Bayou. Περιλαμβάνει ηχεία και υπογούφερ για να σας βυθίσουν στη δράση και να μεγεθύνετε την ποιότητα ήχου. Η ανυψωμένη καρέκλα σάς επιτρέπει να περιστρέφετε και να περιστρέφετε για ώρες με εργονομική άνεση, ενώ ένας ενσωματωμένος πίνακας ελέγχου σας δίνει ξεχωριστά στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και μπάσων. Οι υποδοχές εισόδου και εξόδου σάς δίνουν τη δυνατότητα να τοποθετήσετε ακουστικά τη νύχτα. Η μαύρη μαύρη καρέκλα με μαύρη καρέκλα και οι μεταλλικές χειρολαβές και το βάθρο έχουν μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

Αυτή η καρέκλα παιχνιδιών αγωνιστικού στυλ επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απόδοσης και αξίας, παρέχοντας μια ευέλικτη καρέκλα που είναι ιδανική για τους παίκτες. Το εργονομικό αγκάλιασμα υψηλών ταχυτήτων στο πίσω μέρος παρέχει οσφυϊκή υποστήριξη και προσαρμόζεται φυσικά στους ώμους, στο κεφάλι και στον λαιμό σας. Ο ορθοπεδικά φιλικός σχεδιασμός περιλαμβάνει μηχανισμό ασφάλισης κλίσης με γωνίες ρύθμισης μέχρι 180 μοιρών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γυρίσετε πίσω και να κλειδώσετε για ξεκούραση ή χαλάρωση, ή ακόμα και να απλώσετε την καρέκλα επίπεδη εάν χρειάζεστε έναν γρήγορο υπνάκο. Μετακινήστε γύρω από το δωμάτιό σας με περιστρεφόμενους τροχούς 360 μοιρών και πέντε τροχούς πολλαπλών κατευθύνσεων ή ρυθμίστε το ύψος με κύλινδρο αερίου ελατηρίου. Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε την εμφάνιση του σπορ γκρι και μαύρου δέρματος PU με δύο τόνους.

Αν δεν έχετε χώρο και μετρητά, τότε αυτό το κλασικό ροκ από το Crew Furniture είναι η τέλεια λύση. Η κουνιστή καρέκλα παιχνιδιών πηγαίνει μεγάλη σε dorm δωμάτια και στούντιο διαμερίσματα, ζυγίζοντας μόλις 14 λίβρες με διαστάσεις 32 x 24 ίντσες. Το μοντέρνο και εργονομικό πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο το οποίο είναι ρυθμισμένο από ενισχυμένο αφρό πολυουρεθάνης. Καλυμμένο με ένα βινύλιο από πλαστικό δέρμα και πλέγμα με πολλές επιλογές χρωμάτων, επιτρέποντας λίγο προσαρμογή εάν παραγγείλετε μερικές για τους καλεσμένους σας. Τα συμπαγή καθίσματα είναι φορητά και καθαρίζονται εύκολα, απλά σκουπίστε γρήγορα και είναι καλά. Η καρέκλα έρχεται επίσης πλήρως συναρμολογημένη, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε τα παιχνίδια μόλις φτάσετε στο κουτί.

Αποκτήστε μια πλήρως προσαρμόσιμη καρέκλα παίκτη αφρού μνήμης που είναι φορητή και άνετη, ιδανική για τοποθέτηση στο σαλόνι σας και στη συνέχεια να βγάλετε μακριά αφού οι φιλοξενούμενοι εγκαταλείψουν. Έχει εξαιρετικά βελούδινο αφρό μνήμης που είναι εξαιρετικό στην αφή και είναι επίσης υποστηρικτικό. Η καρέκλα μπορεί να ρυθμιστεί σε 14 θέσεις, από 90 μοίρες έως εντελώς επίπεδες, με διαφορετικά επίπεδα μεταξύ τους για να βρείτε την τέλεια άνεση. Μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως την καρέκλα για να αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι σας ή στην ντουλάπα αν είστε σφιχτά στο χώρο, καθιστώντας την μια ελκυστική επιλογή για διαμερίσματα.

Ενώ οι πολυθρόνες είναι η οργή στο E-αθλητισμό, κάποιοι παίκτες προτιμούν την απλή άνεση μιας πιο παραδοσιακής καρέκλας μεσαίας πλάτης. Αυτό το μοντέλο της Merax συνδυάζει την αισθητική του αγωνιστικού στυλ με το σχεδιασμό μεσαίας στήριξης, ιδανικό για τα γραφεία του σπιτιού και τα πολυάσχολα δωμάτια. Είναι επικαλυμμένο με δερμάτινο δερμάτινο κόψιμο και μαξιλάρια ματιών, με τέσσερα διαφορετικά στυλ χρώματος που ταιριάζουν στο γούστο σας. Η καρέκλα έχει ρυθμιζόμενη ρύθμιση ύψους πεντάλ και περιστροφή 360 μοιρών για εύκολη κίνηση γύρω από το δωμάτιο. Η πλήρως ρυθμιζόμενη καρέκλα μπορεί να ρυθμιστεί από 41,5 έως 45,5 ίντσες υψηλή, ιδανική για άτομα οποιουδήποτε ύψους.

Η καρέκλα ECR4Kids Soft Rocker είναι η καλύτερη καρέκλα παιχνιδιών για παιδιά, χάρη στην ανθεκτική κατασκευή, τον εργονομικό σχεδιασμό, καθώς και στην απαλή και άνετη απορρόφηση. Δεν θα πάρετε πάρα πολύ χώρο με αυτό είτε, δεδομένου ότι προορίζεται ειδικά για χρήση στο δάπεδο και μέτρα μόνο 28,5 x 17 x 33 ίντσες.

Με χρώματα που έρχονται σε μπλε, μαύρο, κόκκινο και πράσινο, η καρέκλα ECR4Kids Soft Rocker προσφέρει μια ευρεία επιλογή που ταιριάζει στην προσωπική γεύση των παιδιών σας. Ο σχεδιασμός του είναι σχεδιασμένος για χαμηλά καθίσματα για να παρακολουθήσετε ταινίες ή να παίξετε παιχνίδια, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για καταστροφικές πτώσεις ή ανησυχία. Η ταπετσαρία της καρέκλας είναι φτιαγμένη από μια μαλακή και ανθεκτική ίνα που είναι εύκολο να σκουπιστεί για τυχόν απροσδόκητες αναστάσεις, όπως το OJ ή το σόδα.

Ο εργονομικός σχεδιασμός και η πρόσθετη επένδυση κάνουν τόσο πολύ. Αν χρειάζεστε λίγο πιο χαλαρωτική ανδρεία από την καρέκλα σας, θα θελήσετε τη λειτουργία μασάζ. Εκεί βρίσκεται αυτή η εργονομική καρέκλα Ficmax υψηλής πισωγύρειας. Είναι χτισμένη με γεμισμένο σχεδιασμό στυλ αγωνιστικού στυλ, με μαξιλάρι προσκέφαλου και οσφυϊκό μαξιλάρι, αλλά ενισχυμένο με ένα δωρεάν ηλεκτρικό μασάζ USB. Η λειτουργία μασάζ εμφυτεύματος ενεργοποιείται κατά μήκος της πλευράς της καρέκλας και στο οσφυϊκό μαξιλάρι, δίνοντάς σας χαλαρωτικό παλμό για να απαλύνει τις κράμπες και να αυξήσει την άνεση. Ένα αναδιπλούμενο στήριγμα ποδιών καθιστά την καρέκλα ιδανική για να πιει, ενώ τα ρυθμιζόμενα μπράτσα προσφέρουν πρόσθετες επιλογές.

Αφήστε το γερμανικό ντιζάιν να σας προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με μια καρέκλα παιχνιδιού εκτελεστικού τύπου HULLR. Η καρέκλα είναι εξοπλισμένη με εργονομική μεταλλική δομή υψηλής ραφής που αγκαλιάζει το σώμα και προσφέρει απαράμιλλη στήριξη της οσφυϊκής χώρας, εξαλείφοντας τους ενοχλητικούς πόνους ακόμα και μετά από πολλές ώρες αδιάκοπης τοποθέτησης. Τα μαξιλάρια καθισμάτων είναι ενισχυμένα με επιπλέον αφρώδες υλικό για μια άνετη εμπειρία, ανταγωνίζονται μερικά πιο ακριβά μοντέλα. Αλλά ο αποσπώμενος ρυθμιστής πίεσης είναι η πραγματική χάρη για την πλάτη σας. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τα υποβραχιόνια πολυουρεθάνης σε κίνηση 3D για να έχετε την θέση που είναι η πιο άνετη για τον τύπο του σώματός σας. Η καρέκλα διαθέτει επίσης πλήρη λειτουργία κλίσης, με δυνατότητα κλειδώματος σε κάθε γωνία μεταξύ όρθιας και 180 μοιρών. Η καρέκλα έχει επίσης μια πολυτελή εμφάνιση, με επένδυση με μαλακή επένδυση και έντονα χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .