Πώς να βρείτε κάποιον σε απευθείας σύνδεση - Δέκα δωρεάν εργαλεία Web

01 από 11

10 δωρεάν εργαλεία για να σας βοηθήσει να βρείτε κάποιον σε απευθείας σύνδεση

Θέλετε να βρείτε κάποιον online; Με όλες τις νέες τοποθεσίες Web που είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να βρείτε κάποιον σε απευθείας σύνδεση, οι άνθρωποι βρίσκουν εκπληκτικές πληροφορίες για τους συναδέλφους, τους αγαπημένους τους και τους φίλους τους που συχνά δεν εμφανίζονται σε μια απλή αναζήτηση στο Web. Δεν υπάρχει μια ενιαία λύση αγορών για όλες τις πληροφορίες που μπορεί να θέλετε να αποκαλύψετε σε κάποιον, ωστόσο, ο ιστός μας παρουσιάζει περισσότερους τρόπους από ποτέ στην ιστορία για να βρούμε αυτή τη μακρά χαμένη σύνδεση, δείτε τι μπορεί να είναι ένας πρώην συνάδελφος εργασίας να πραγματοποιήσετε ή να κάνετε γρήγορο έλεγχο ιστορικού σχετικά με πιθανό ενδιαφέρον για αγάπη. Χρησιμοποιήστε τα παρακάτω εργαλεία για να συγκεντρώσετε μικρά κομμάτια πληροφοριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαμορφώσετε ένα πιο ολοκληρωμένο προφίλ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλες αυτές οι πληροφορίες προορίζονται μόνο για σκοπούς ψυχαγωγίας.

02 από 11

Δωρεάν εργαλεία αναζήτησης

Αν ψάχνετε για κάποιον και δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, ο ιστός μπορεί να είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος πόρος. Αυτή η λίστα με δέκα διαφορετικά εργαλεία αναζήτησης μπορεί να σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Όλα αυτά τα εργαλεία είναι δωρεάν κατά τη στιγμή της γραφής και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του ποιος ή τι ψάχνετε.

03 από 11

Google

Ως μία από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης στον κόσμο, η Google είναι μια φυσική επιλογή για να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε ψάχνετε. Η Google είναι σε θέση να αποκαλύψει μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών και είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία που μπορείτε να έχετε στο οπλοστάσιο εύρεσης ανθρώπων. Αναζητήστε διευθύνσεις, επιχειρηματικές πληροφορίες, αριθμούς τηλεφώνου , δορυφορικές φωτογραφίες, δημοσιευμένα βιβλία και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας τις προηγμένες τεχνικές αναζήτησης Google .

04 από 11

Μηχανές αναζήτησης θέσεων

Καθώς όλο και περισσότερο συνδέονται και συνειδητοποιούνται κοινωνικά στον Παγκόσμιο Ιστό, μοιράζονται περισσότερες προσωπικές πληροφορίες από ποτέ άλλοτε, οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν περισσότερες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να αναζητηθούν. Αυτές οι μηχανές αναζήτησης θέσης εστιάζουν στην επιλογή μόνο πληροφοριών που σχετίζονται ειδικά με τα άτομα που αναζητάτε, είτε πρόκειται για ενημερώσεις κοινωνικής δικτύωσης , πληροφορίες ιστορικού ή σχόλια σε μια τοποθεσία Web. Χρησιμοποιήστε αρκετές από αυτές τις μηχανές αναζήτησης για να βρείτε πληροφορίες που πιθανόν να μην έχουν ληφθεί σε μια τυπική αναζήτηση.

05 από 11

Κατάλογοι

Οι κατάλογοι τηλεφωνικών καταλόγων, οι κατάλογοι επιχειρήσεων και οι ευρετηριακοί υπάλληλοι μπορούν να είναι χρήσιμοι πόροι κατά την αναζήτηση πληροφοριών σε κάποιον. Οι εξειδικευμένοι κατάλογοι μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε σχεδόν οποιοδήποτε αριθμό τηλεφώνου, οι επιχειρηματικοί δείκτες μπορούν να βρουν μια εκπληκτική ποσότητα εταιρικών πληροφοριών και υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που μπορούν να σας βοηθήσουν στην εύρεση ειδοποιήσεων θανάτου, νεκροταφείων ή πληροφορίας.

06 από 11

Στρατιωτικά εργαλεία αναζήτησης

Πολλοί άνθρωποι κοιτάζουν πίσω με υπερηφάνεια για τις ημέρες στρατιωτικής θητείας τους και θέλουν να ξαναζήσουν αυτές τις εμπειρίες με τους συναδέλφους τους στρατιώτες. Υπάρχουν ελεύθεροι ιστότοποι και πηγές αναζήτησης που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ακριβώς αυτό, οτιδήποτε από τη σύνδεση με βετεράνους σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης με καταλόγους εργασίας ειδικά προσαρμοσμένους σε όσους έχουν υπηρετήσει στις ένοπλες υπηρεσίες.

07 από 11

Βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου

Είτε θέλετε να βρείτε έναν αριθμό τηλεφώνου, επαληθεύστε έναν που έχετε ήδη, είτε καταλάβετε ποιος σας καλεί, ο Ιστός μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Ακόμη και οι μη καταχωρημένοι αριθμοί τηλεφώνου μπορούν (τις περισσότερες φορές) να βρεθούν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας μερικά έξυπνα κόλπα έρευνας στο Web .

08 από 11

Δημόσια αρχεία

Τα δημόσια αρχεία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις στον ιστό. Δεν είναι όλα τα δημόσια αρχεία διαθέσιμα στο κοινό, και ορισμένα δεν δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχει μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών που μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον Ιστό ή να χρησιμοποιηθούν για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για δημόσιες πληροφορίες στον Ιστό.

09 από 11

Εικόνες

Όταν ψάχνετε κάποιον, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις σχετικές εικόνες και φωτογραφίες. Πολλές φορές η αναζήτηση για κάποιον που χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης εικόνων ή επιλογές εικόνας μπορεί να εμφανίσει μια εκπληκτική ποσότητα πληροφοριών που δεν θα βρεθεί διαφορετικά.

10 από 11

Εφημερίδες και αρχεία

Οι παραδοσιακές εφημερίδες τυπώνονται σε χαρτί, αλλά οι περισσότερες τοπικές, κρατικές και εθνικές εφημερίδες έχουν κάποιο είδος παρουσίας στο διαδίκτυο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε κάθε είδους πληροφορίες.

11 από 11

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο είναι το Facebook, το οποίο διαθέτει μέλη στις εκατοντάδες εκατομμύρια. Χρησιμοποιώντας απλώς μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο προφίλ στο Facebook, να μάθετε ποιες εταιρείες, σχολεία ή οργανισμούς συνδέονται με αυτές και να δείτε τις πρόσφατες ενημερώσεις κατάστασης.